2016. április 13., szerda

Új HYIP oldalak követése itt, a blogon

Mostantól elkezdem a HYIP programok közötti kockázatmegosztást, ahogy ígértem. Bár a HYIP stratégiámban (amit már a tapasztalatok fényében azóta módosítottam és tovább fűztem) kb. 20 oldalt javasoltam egyszerre kezelni az átláthatóság miatt, az eddigi 17 oldal és az ethereumban végzett befektetés mellé a piacot átnézve még további 18 HYIP oldalra regisztráltam. Utóbbiakat a jelenlegi HYIP piaci kínálat áttekintése után választottam ki új befektetési oldalnak.

Az Lcgfunds.com és a Zooo.cc oldalon a meglévő regisztrációmmal kipróbáltam, továbbra sem lehet befizetni, ezért ezt a kettőt kizártam.

Rendelkezem regisztrációval, de nem fektetek be a Solidtradebank.com-ba, mert problémát jelez az Allhyipmonitors.com. Ugyanezért nem fektetek be a Crypto7.com és a Nano-11.com oldalakba. Működési jeleiből úgy ítélem meg, bármikor bedőlhet a Gcprofits.com oldal, így oda sem fektetek új tőkét. A Globoxtrade.com pedig egyre növekvő kamatozású új és még újabb befektetéseket ajánl, ami a bedőlés előtti állapot egyértelmű és biztos jele, ezért oda sem fektetek be. Szintén nem fektetek be egyelőre a látóteremben lévő Etoro.com oldalba, mert az bár nem HYIP, de a jelenlegi stratégiámnak nem felel meg (a jövedelem teljesen bizonytalan és csak relatíve magasabb összeggel lehet indítani). Végül nem fektetek be az Mmmglobal.org-ba sem, mert hasonló pénzkölcsönző portálon már tag vagyok (Bitbond.com) és ezeknek a havi hozama szintén nem felel meg a terveimnek.

A fentiek után az alábbi oldalak maradtak állva a versenyben:

Már meglévő befektetések:
ethereum befektetés
Új befektetésnek szánt oldalak:

Mint látszik, ezek a HYIP stratégiámban szereplő 20 HYIP program majdnem a dupláját teszik ki. Most úgy gondolom, szükséges a minél nagyobb kockázatmegosztás, ezért ennyivel indítok, remélem bírni fogom, aztán később majd meglátom...

A jövőben ezeknek a felsorolt lehetőségeknek a változásait követem, illetve ezeknek készítem el a részletes magyar nyelvű leírásait, hiszen eddig csak a Compound.fund-é készült el és csak azt követtem. Először a már futó programokét (bal oldali lista) készítem el és követem, majd az új oldalak (jobb oldali lista) közül azokét, ahová április végén be is fektetek, vagyis ha addig is rendben fizetnek a HYIP monitor oldalak szerint.

Az új programok közül mindegyikbe most csak a minimum összeget fizetem be induláskor, aztán majd meglátom, hogy melyiket hagyom meg hosszú távú programnak a további befektetésekkel. (Én havonta csak egyszer, a hónap végén értékelek és akkor végzek további befizetéseket is, addig csak gyűjtöm a kikért havi pénzeket.)

Természetesen ezen felül a jövőben is folyamatosan keresem az új HYIP befektetési lehetőségeket és azokat is beveszem a portfóliómba, tehát azok változásait is követem attól kezdve, illetve kiszedem a portfóliómból a bedőlt, vagy bedőlés előttinek látszó programokat.

Jelen cikk nem tanácsadás és nem ajánl Neked semmilyen befektetést! A HYIP programokba történő bármilyen befektetés kizárólag a Te saját szabad döntésed alapján és a saját felelősségedre történhet!
FIGYELEM! Ha úgy döntesz, hogy befektetsz, akkor CSAK ANNYI PÉNZT TEGYÉL A HYIP PROGRAMOKBA, FŐLEG HITELBŐL VAGY KÖLCSÖNBŐL, AMENNYIT VÉSZ ESETÉN VISSZA IS TUDSZ FIZETNI A SAJÁT PÉNZEDBŐL, VAGY LEGALÁBBIS NEM FOG HIÁNYOZNI NEKED ABBAN A SZÉLSŐSÉGES ESETBEN SEM, HA NETÁN MINDEN, HYIP-BA FEKTETETT PÉNZED ELVESZÍTED!  ERRE MINDEN HYIP BEFEKTETÉS MÉRLEGELÉSEKOR GONDOLJ!

5 megjegyzés:

  1. Kedves ez a hashoceans oldal. Ez nem az amit én csinálok, ott a szó végén nincs s betű. De már az is valami, hogy megtalálnak ezek is.

    VálaszTörlés
  2. Itt az első, és a második komment is spam, amit jó eséllyel automata szoftverek hagytak. Szerintem töröld őket.

    VálaszTörlés
  3. Köszi! Kiszedtem a Hashoceans.com-os spamot, meg az előzőt is, a jövőben is igyekszem kiszedni, ha pedig nagyon megszaporodnának, akkor előzetes jóváhagyásommal jelenhet majd meg bármilyen hozzászólás (amit nem akarok bevezetni persze).

    VálaszTörlés
  4. sziasztok, úgy tűnik a hashocean.com befuccsolt, ma már elérhetetlen volt az oldaluk :(

    VálaszTörlés
  5. Én több tegnapi, illetve mai kifizetésről is tudok. Még ne temessük. Várjunk 1-2 napot.

    VálaszTörlés