2016. április 23., szombat

Comexbrokerage.com HYIP program magyar leírás

Frissítés 2016-04-26: a Comexbrokerage.com csődbe ment, nem fizet. Ne fektess be!

Kicsit tamáskodom, hogy leírjam-e a Comexbrokerage.com leírását is magyarul, miután szokatlanul elhúzódó függő pénzkikérés történt az oldalon a héten, de megteszem, mert ki tudja, mit hoz a jövő. Mivel azonban nem tudom, mennyi értelme van, ezért csak a lényeget írom le, nem részletezem nagyon.

A fedősztori mindenféle pénzügyi eszközökből és befektetésekből származó hozam, szerintem erre nem is érdemes ennél több időt pazarolni. A lényeg, hogy minimum 30 dollárt befektetve munkanapokon napi 1,8 százalékos hozamot fizet (a tőkével együtt, a részletekben), 160 munkanapon, azaz bő 7 hónapon át. A nettó hozam, a tőke egy napra eső részét levonva 1,175 százalék, igen szép eredmény a HYIP programok között, hiszen így a Comexbrokerage.com-mal mondjuk egy 22 munkanapos hónapban 25 százalék feletti hozam is elérhető. A tőkén felüli kifizetés és a teljes futamidő alatt 188 százalék, azaz a pénzed visszafizetésén felül még majdnem kétszer annyit fial bő 7 hónap alatt.

REGISZTRÁCIÓ

Regisztráció az alábbi oldalon lehetséges: https://comexbrokerage.com/?a=signup
A PAYMENT INFORMATION szekcióban csak azt töltsd ki, amilyen számlád van, bitcoin esetén a mezőbe a Bitcoin-címed írd be!

KEZELÉS

Az alábbi kép alapján (kattintásra nagyítható):

A Comexbrokerage.com kezdőképernyője belépés után 2016. április 23-án (kattintásra nagyítható)


Felső menüsor (főmenüsor), nem fogod használni úgysem: HOME - kezdőképernyő, NEWS - hírek, Q&A - kérdések és válaszok, TERMS - feltételek, INVESTMENT PLANS - befektetési tervek, REPRESENTATIVES - képviselők (nem működő menüpont), CONTACT US - kapcsolatfelvétel, LOGOUT - kilépés (LOGIN - belépés).

Ikon menü a kezdőképernyőn: ACCOUNT - erre a kezdőképernyőre visz, DEPOSIT - befektetés, WITHDRAW - pénzkikérés, DEPOSITS - jelenlegi befektetéseid listája, REFERRALS - ajánlói rendszerben alattad lévők listája és statisztikája, HISTORY - számlatörténet, PROMOTION - az ajánlói rendszer eszköztára (bannerek, ajánlói linkek), EDIT ACCOUNT - a profilod adatainak megváltoztatása, LOGOUT - kilépés.

A tájékoztató adatok: Account balance - egyenleged, Active deposit - aktív befektetéseid összege, Total withdrawn - összes kifizetés (a tőkével együtt), Deposit total - összes tőke, Earned total - összes keresett pénz.

BEFIZETÉS

A belépés utáni kezdőképernyő DEPOSIT ikonján keresztül. Írd be az összeget az Amount to Spend: mezőbe (dollárban), majd nyomd meg a bitcoin rádiógombot és a MAKE DEPOSIT gombbal erősítsd meg a befizetési szándékodat. A következő képernyőn megkapod a küldendő összeget bitcoinban és a Bitcoin-címet, amire küldened kell a pénzt (használhatod a QR-kódot, abban is a Bitcoin-cím van elrejtve). A Comexbrokerage.com bitcoinban hagyja a pénzed annak ellenére, hogy dollárt ír az elszámolásban, ugyanis nem valós árfolyamon, hanem 1 BTC = 400 USD árfolyamon váltja át a befizetett bitcoint dollárra és ugyanezen az árfolyamon váltja vissza kifizetéskor is, tehát nincs valódi árfolyamkockázatod a bitcoinos befektetésnél. Erősítsd meg az adatokat, ha helyesek, a Confirm gombbal és küldd el a pénzt a Bitcoin-címre! A befizetés azonnal aktívvá válik, amint megérkezik és egyből kamatozni is kezd.

KIFIZETÉS

A belépés utáni kezdőképernyő WITHDRAW ikonján keresztül. Az így megjelenő képernyőn legfeljebb a felül látható Account balance egyenleget kérheted ki, ezzel írd felül a Withdrawal amount mező értékét. Felette válaszd ki a Bitcoin kifizetési lehetőséget a listából, majd alul nyomd meg a Request withdrawal gombot! A következő oldalon betöltődik egy összefoglaló képernyő a pénzkikérésről, melyet alul meg kell erősíts a Confirm gombbal. Ezután betöltődik egy újabb lap, mely közli, hogy a pénzkikérésed sikeres volt.
A pénzt ettől kezdve pár perc és akár néhány nap között fizetik ki valamikor, de küldenek róla e-mailt.

Google Chrome böngészőn mobilról is működik a pénzkikérés a fenti séma szerint (a mobilon betöltődő oldal 3 vízszintes vonalat tartalmazó szokásos ikonjával lehet megnyitni a főmenüpontokat), de mobil Firefoxon ez a menügomb sajnos nem működik, ezért ott a következő trükkel tudod csak kikérni a pénzt (vagy használd a Chrome-t):

1) behívod: https://comexbrokerage.com/?a=login
2) megadod a username-t és a passwordot
3) de nem a Login gombra kattintva lépsz be, hanem amikor a jelszó utolsó karakterét beírtad, akkor még a jelszó mezőben állva megnyomod a billentyűzet Enter gombját. Csak így tudsz belépni.
4) miután beléptél, behívod az alábbi oldalt: https://comexbrokerage.com/?a=withdraw
5) mivel a mobilban nem görgethető a képernyő, ezért megnyomod a böngésző menüjéből (a telefon jobb alsó = gombját röviden nyomva): Asztali oldal kérése
6) az így betöltődő oldalon beírod az összeget
7) megnyomod a Request withdrawal gombot
8) a következő képernyőn megerősíted a Confirm gombbal

A két .../a=?... linket csak egyszer kell beírni, utána a comex szót elkezdve beírva a címsorba, fel fogja ajánlani a böngésző előzményekben.

SZUBJEKTÍV VÉLEMÉNY

A Comexbrokerage.com a legstabilabb HYIP programok egyike. Megbízható, stabilan fizet, de sajnos nem lehet tudni, mikor dől be, mindenesetre én úgy érzem, ez már nem lehet túl messze. 2014. novembere óta működik. Sok pénzt semmiképpen se tegyél be, azt javaslom!

Én többször is fizettem be, összesen kb. 1,1 BTC-t 2015. október elején és november elején, az időarányos tőkén felül azóta még kaptam 1,7 BTC-t tőlük. Még nem járt le a befektetésem, májusban és júniusban járnak le, tehát reményeim szerint még fizetni fognak.

Jelen cikk nem tanácsadás és nem ajánl Neked semmilyen befektetést! A HYIP programokba történő bármilyen befektetés kizárólag a Te saját szabad döntésed alapján és a saját felelősségedre történhet!
FIGYELEM! Ha úgy döntesz, hogy befektetsz, akkor CSAK ANNYI PÉNZT TEGYÉL A HYIP PROGRAMOKBA, FŐLEG HITELBŐL VAGY KÖLCSÖNBŐL, AMENNYIT VÉSZ ESETÉN VISSZA IS TUDSZ FIZETNI A SAJÁT PÉNZEDBŐL, VAGY LEGALÁBBIS NEM FOG HIÁNYOZNI NEKED ABBAN A SZÉLSŐSÉGES ESETBEN SEM, HA NETÁN MINDEN, HYIP-BA FEKTETETT PÉNZED ELVESZÍTED!  ERRE MINDEN HYIP BEFEKTETÉS MÉRLEGELÉSEKOR GONDOLJ!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése