2016. április 22., péntek

Elérhetetlen a Safetydepositary.net

Frissítés: újra működik a Safetydepositary.net!

Azt hiszem, a Safetydepositary.net lehúzta a rolót. A kereső nem találja a szervert és a monitorok is problémát jeleznek. 0,1 BTC-m volt benne, melyből 43,2 százalékot fizettek vissza 4 hónap alatt. Persze sokkal régebben indult, 2014. februárjában, azaz 2 évet is túlélt.

Most fel lehetne húzni egy olyan becslést, hogy ha egy program már 7-8 hónapja stabilan fizet, akkor érdemes befektetni, mert kb. fél-egy évig még termeli a pénzt. De nem lehet ilyen szabályt felállítani, mert egyszerűen nem lehet belelátni a program stabilitásába, "tőkeerejébe" (amit ráadásul bármikor megdönthet egy nagy befektető), másrészt nem tudni, mi van a program gazdájának a fejében, le akar-e lépni a lóvéval a csúcson.

Szóval marad az eddigi módszer: gyanús jelek figyelése, és az idő becslése. Bár ez sem mérvadó feltétlenül: az Allhyipmonitors.com-on most vezető stabil program, a Solidtradebank.com már két és fél éve megy, bár néha voltak problémák a kifizetésekkel és többször le is került a legstabilabb listáról. Valamikor januárban kivezették a bitcoinos befektetési lehetőséget (ki kellett venni a tőkét is, még belső egyenlegről sem lehetett újra befektetni). Az ügyfélszolgálat azt válaszolta, hogy pár hónap múlva ismét lesz bitcoinos befektetési lehetőség, most azért vezetik ki, mert online interfészt építenek, ami automatikusan kezeli majd a befizetéseket és a kifizetéseket, de ennek a fejlesztésnek még nincs nyoma.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése