2016. április 26., kedd

Fizetési probléma a Comexbrokerage.com-nál

Most már az egyik monitor oldal is visszajelezte a Comexbrokerage.com-nál lévő problémákat, így egyre biztosabb, hogy a program a végénél jár.

Legutóbb írtam, hogy szokatlanul hosszú várakozás után, de végül fizetett a Comexbrokerage.com, de most megint azt látom, hogy két kifizetés is várakozik, amire korábban soha nem volt példa.

A HYIP monitor oldalak egyébként azonnal sosem jelzik a fizetési problémát, ezért csak arra jók, hogy a befektetés pillanatában megvizsgálj egy adott oldalt, de azonnali visszajelzésre már nem alkalmasak. Annyira nem, hogy többször előfordult, hogy amikor egy oldal már el is tűnt, még akkor is fizetőnek jelezte némelyik.

Többször mondják persze, hogy a kisebb monitor oldalakat le lehet fizetni, hogy azt mondják, hogy egy HYIP fizet (vagy csak a monitor oldalnak tényleg fizet a HYIP), de emögött szerintem inkább egyfajta tehetetlenség áll, mármint úgy értem, időbeli.

A lényeg, hogy a monitorok később reagálnak, ezáltal Te hamarabb fogod érezni a problémákat a saját bőrödön, mint a monitoroktól.

A Comexbrokerage.com-nál azonban már a monitorok is elkezdték jelezni a problémát, úgyhogy biztosan állítom, hogy egy fityinget sem szabad már befektetni hozzájuk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése