2016. április 13., szerda

A feketelista: badbitcoin.org

Létezik egy oldal az interneten, amelyik kérlelhetetlenül megmondja, ha egy oldal csalás. Mindössze írni kell neki, hogy milyen programról érdeklődsz, amely nincs még benne a feketelistában és ő kiírja az Általad kért programot a feketelistára, ha csalásnak találja.

Az oldal:

A lista előnye, hogy minden egyetlen oldalon van, így könnyen kereshető bármely program. A másik előny, hogy mindegyiknél odaírja a dátumot, így mondhatja, hogy ő már előre szólt...

Az oldal gazdája nicknevén ViK, neki írhatsz a report (AT) badbitcoin.org címre (AT=@).

Ő még a Recyclix.com-ra is azt mondja, hogy scam, ami a Netinvestportal.com szerint valós üzlet. Megkérdeztem, hogy miért? Azt válaszolta, hogy pont egy éve vett részt egy textil újrahasznosítási üzletben. Végül eladta a részesedését, mert túl nehéz volt profitot termelni. Aztán műanyag újrahasznosító vállalkozás után nézett, de kiderült, hogy ilyen alacsony olajár mellett, ami most van, az új műanyag olcsóbb, így a műanyag újrahasznosító piac kicsi és az elérhető nyereség is kérdés, nem hogy a magas hozam. Egy volt lengyel kollégája is megerősítette a számára, hogy ez egy hamis vállalkozás.

Hát nem tudom. Lehet, hogy az idő őt igazolja majd. 

És igen, van fehér listája is, akiket viszont megbízható befektetésnek tart. Az egyik a Genesis-mining.com, a másik a Minigsweden.se. Hát tény, hogy mindkettő megbízható, de ezzel szerintem nem merül ki az összes megbízható befektetés az interneten.

Úgyhogy a Badbitcoin.org a másik véglet.

Arra mindenesetre jó, hogy ha bizonytalan vagy egy befektetési oldalban, akkor ellenőrizd a listáján, vagy ha ott nem szerepel, akkor megkérdezd a véleményét.

Én is használom, és figyelembe veszem a véleményét, de ettől még nem feltétlenül mondok le egy befektetésről, ha én azt ígéretesnek találom. Persze tudom, hogy előbb-utóbb minden HYIP program bedől, de ettől még lehet nyereséget termelni ezekkel a programokkal.

Erről szól ez a blog.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése