2016. április 22., péntek

Függő kifizetések a Comexbrokerage.com-nál

Frissítés: kifizette a kikért függőben lévő pénzeket a Comexbrokerage.com.


A Comexbrokerage.com 2016. április 5-én jelentette be, hogy cégként bejegyezték a vállalkozást, az megtekinthető a hivatalos angol cégjegyzékben.

Egy HYIP-nél minden változás gyanús. A pozitív is.

Mert mi történt? Nekem nem fizetnek április 19., azaz kedd óta. Függőben van most már 4 kifizetésem. A Comexbrokerage-nél soha ilyen még nem fordult elő, mindig 24 órán belül fizettek, ha esett, ha fújt. Mondjuk az utóbbi időben talán többször volt, hogy a 24. órához közel volt, de akkor is napon belül. Tehát még sosem kértem ki pénzt függő kifizetésre. Hát most megtörtént.

A párom enyémnél kisebb összegű (kb. egyötödnyi) kifizetéseit viszont még teljesítették kedden is. A jövőben nem tudom, mi lesz. A monitorok még nem jeleznek problémát a Comexbrokerage.com-nál.

Nem javaslom a befektetést a Comexbrokerage.com-ba. Sajnálom, egy nagyon jól jövedelmező program volt, igen magas hozammal és másfél éven át történt nagyon stabil működéssel. Nekem 6,5 hónapig volt benne a pénzem eddig és a tőkén felül 158 százalékos hozamot termelt ez idő alatt, a páromnak 5,5 hónap alatt pedig eddig 127 százalékos hozamot, szintén a tőkén felül. Ha minden HYIP ilyen jól teljesítene, sokkal kiszámíthatóbban lehetne velük pénzt keresni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése