2016. április 27., szerda

Proffessionaltrade.com HYIP program magyar leírása

A Proffessionaltrade.com a legtrehányabban és legigénytelenebben összerakott HYIP honlap, amit valaha láttam. Tele gépelési hibával. Már eleve a webcím két f betűt tartalmaz (hibásan).

Azért foglalkozom vele mégis, mert két éve fizet: az Allhyipmonitors.com szerint 2014. március 7-én indult.

A fedősztorit, hogy miből keresik a pénzt (forex), hagyjuk is. Ha mégis érdekel, itt elolvashatod (angolul), ugyanitt bemutatják a hivatalosan bejegyzett céges dokumentumaikat is Panamából és Oroszországból. Ha érdekel, jól nézd meg, mert ezek az egyetlen képek az oldalon (meg a címlapi színes pipák). Még csak a fáradságot sem akarom venni, hogy leellenőrizzem a céges dokumentumok valódiságát. Annyira igénytelen a honlap, hogy semmit sem hiszek el nekik. 

A lényeg, hogy két éve probléma nélkül fizetnek havi 10,9-19 százalék közti hozamot, pontosabban ennek a 80 százalékát, mert a 20 százalék a céget illeti meg a profitmegosztás alapján.

A Proffessionaltrade.com főoldala 2016. április 26-án

Az oldalnak szerény főmenüje van, hiszen mindössze néhány oldaluk van:

gyakran ismételt kérdések és válaszok: http://proffessionaltrade.com/faq.php
szerződési feltételek: http://proffessionaltrade.com/agree.php

Ezekről nem nagyon van mit írnom, de a szabályokat leírom a ki- és befizetés ismertetésénél.
Ezen kívül van még egy belső felület is, mely a belépésed után fogad, amit szintén leírok. Az két oldalból áll.

REGISZTRÁCIÓ

A fenti linken vagy a jobb felső sarokban a Sing up linken (nem én írtam el, hanem ők!) Valaki biztos felénekelte. :). A regisztráció során a *-gal jelölt mezők kötelezők, így add meg az e-mail címed (E-mail), a keresztneved (Name), a vezetékneved (Last Name), válassz egy titkos kérdést a listából (Secret question), amit tetszőleges szabadszavasan válaszolj meg alatta az Answer mezőben. Fogadd el a szerződési feltételeket a pipa bejelölésével, majd nyomd meg a Sing up gombot. Legalább következetesek: a felirat, az oldal címe és a nyomógomb is ugyanúgy el van írva. Az ID master rovatba az ajánlód száma kerül, amennyiben ajánlással érkeztél az oldalra. De magad is beírhatod az ajánlód számát, ha üres lenne. Kitöltése természetesen nem kötelező.

FIGYELEM! Itt nagyon fontos adatokat kapsz, amiket írj fel, mert enélkül nem fogsz tudni belépni és kifizetést kérni: a Your ID négyjegyű szám a felhasználóneved, a Password to access your account a jelszavad, a Payment password 8 jegyű szám pedig a kifizetési jelszavad. Itt látod utoljára, még e-mailben sem küldik ki!

A jelszó nem cserélhető, ahogy semmilyen más regisztrált adatod sem. 
Belépés a jobb felső sarokban található Personal account gombbal.

KEZELÉS

Belépés után egyetlen oldalon tudsz mindent elintézni, kivéve a számlatörténeted. Az egyes funkciók egymás alatt vannak. Ezek:

Exit: kilépés gomb

Statistics: a pénzügyi statisztikád, részletesen:

Gross profit: teljes haszon
Profit for the deposit: a befektetésed utáni haszon (nem értem, mi a különbség, mivel a kettő ugyanaz)
Referrals: ajánlottak utáni bevétel
In Progress: folyamatban lévő kifizetés
Invested: befektetett összeg
Deduced: kifizetett összeg
Balance: egyenleged

Alatta a History of charges ... linkre kattintva tudod behívni a második személyes oldalad: ez a napi kifizetéseket fogja tartalmazni. Itt az egyes napokon látszik a profitod százalékban és összegszerűen is, majd a napi egyenleg. Ebben nem látszik, de benne van az is, ha kifizetik a kikért pénzt. Szóval eléggé nehezen követhető, de ahol visszaesik az egyenleged, ott kifizetés történt.

A táblázat alján, a Back to Personal account linkre kattintva tudsz visszatérni az eredeti felülethez, amelynek folytatom az ismertetését a befizetéssel.

BEFIZETÉS

A Make a deposit feliratú dobozban tudod kezdeményezni a befizetést. A befizetés értékét nem adják vissza, cserébe élethosszig tart, tehát nem jár le. Bármennyi befektetésed lehet párhuzamosan,  ha még mellé kívánsz befektetni esetleg később. Bár lejjebb 8 fizetési szolgáltató logóját feltüntetik, köztük a bitcoint is, valójában csak a Pefect Money áll rendelkezésre (ők írták el, nem én!), így rendelkezned kell Perfect Money számlával. Bitcoinnal közvetlenül nem tudsz befizetni, csak a Perfect Money-n keresztül. A Perfect Money számlaszámod a befizetés során rendelődik a számládhoz. Legalább 50 dollárt be kell fizetned, az összeget írd be az Amount of replenishment mezőbe, majd nyomd meg a Pay gombot. Ekkor egy megerősítő képernyőre jutsz, ahol a Go to payment gombbal megkezdheted a fizetést a Perfect Money oldalán, vagy a Back to Personal account linkre kattintva visszatérhetsz az előző oldalra. A befizetés azonnal megtörténik és a Proffessionaltrade.com nem von le ezért semmilyen díjat, így csak a Perfect Money díját fizeted, ami 1,99 százalék.

KIFIZETÉS

Ha legalább 0,01 dollár hasznod összegyűlt (márpedig ennyi minden nap legalább összegyűlik a minimális 50 dolláros befektetéssel is, mert napi 0,1 százalék profitot akkor is jóváírnak, ha a napi kereskedés veszteséges), azt kikérheted a Perfect Money számládra a Withdrawal dobozban. A napi profit jóváírása a munkanap végén történik. Ezzel azonban nem érdemes sietni, mert 1-5 munkanap közt fizetnek, de nekem volt már 6 nap is és addig nem is tudsz új pénzkikérést indítani, amíg egy folyamatban van. Ezért azt szoktam, hogy hétfőnként kikérem az egyheti hasznot, amit kb. péntekre ki is fizetnek. Itt szükséges a fizetési jelszavad, amit a regisztrációkor kaptál, ezt a Payment Password mezőbe kell beírni. Fölé a Withdrawal amount rovatba az összeget, dollárban. Ha ezekkel készen vagy, a Make an application gombot kell megnyomni és a pénzkikérést rögzíti a rendszer. Ekkortól kezdve legfelül megjelenik egy újabb doboz, mely mindaddig ott marad, míg ténylegesen ki nem fizetik a pénzed. A dobozban van egy gomb, mellyel törölheted a pénzkikérést, ekkortól a doboz eltűnik és újra kikérhetsz pénzt. Ezt a funkciót akkor érdemes használni, ha elrontottad az összeget. A Proffessionaltrade.com nem számít fel díjat a kifizetésért.

KEZELÉS

Már csak egyetlen ismertetni való maradt: a személyes felületed legalján, az Affiliate program nevű dobozban van egy link.Ez a személyes ajánlói linked. Aki ezen keresztül regisztrál, annak a hozamából 10 százalék jutalékot kapsz folyamatosan. Az ajánlott személy a szabályok szerint nem származhat a családodból, ha erre rájönnek, mindkét számlát bezárják.Fogalmam sincs, hogy jöhetnének rá, mindenesetre nem érdemes ugyanarról a böngészőablakból és IP címről belépni egynél több regisztrációval.

A weblap angol mellett orosz nyelven is elérhető, a bal felső sarokban lehet átkapcsolni.

SZUBJEKTÍV VÉLEMÉNY

Lesújtó egy weblap. Ha a számláló regisztrálásonként ugrik egyet, akkor nem csodálom, hogy még csak 1772 felhasználója van (március elsején 1454 volt). Viszont tény, hogy fizetnek, mint a katonatiszt. Márciusban 10,33 százalékos hozamot hozott a befektetés, áprilisban pedig 12,14 százalékot.
Semmilyen más előnyt nem tudok mondani.

Jelen cikk nem tanácsadás és nem ajánl Neked semmilyen befektetést! A HYIP programokba történő bármilyen befektetés kizárólag a Te saját szabad döntésed alapján és a saját felelősségedre történhet!
FIGYELEM! Ha úgy döntesz, hogy befektetsz, akkor CSAK ANNYI PÉNZT TEGYÉL A HYIP PROGRAMOKBA, FŐLEG HITELBŐL VAGY KÖLCSÖNBŐL, AMENNYIT VÉSZ ESETÉN VISSZA IS TUDSZ FIZETNI A SAJÁT PÉNZEDBŐL, VAGY LEGALÁBBIS NEM FOG HIÁNYOZNI NEKED ABBAN A SZÉLSŐSÉGES ESETBEN SEM, HA NETÁN MINDEN, HYIP-BA FEKTETETT PÉNZED ELVESZÍTED!  ERRE MINDEN HYIP BEFEKTETÉS MÉRLEGELÉSEKOR GONDOLJ!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése