2016. április 23., szombat

Betshare.biz HYIP program magyar leírás

Frissítés 2016-05-05: kirabolták a  Betshare.biz-t - eszedbe ne jusson befizetni hozzájuk!

Frissítés 2016-05-03: jelenleg nem fizet a Betshare.biz, befektetés nem ajánlott!

A Betshare.biz a Netinvestportal.com leírása szerint egy Jörg Neumann nevű német fickó ötletéből indult, aki viccből csinált sportfogadásokat maga és a barátai számára, ami egyre nagyobbra nőtte ki magát. Ahogy én szoktam mondani, ez a fedősztori. Lehet, hogy igaz, de lehet, hogy nem, én sok sztorit hallottam már, így csak azt mondom, nem tudhatjuk, mi van ténylegesen mögötte, a jövő majd eldönti. Csak azt tudjuk, hogy szerintük 2014. januárjától pörgött fel az üzlet jobban, az Allhyipmonitors.com adatbázisa pedig tavaly júniusa óta tartalmazza az oldalt, amelynek domainjét 2014. nyarán jegyezték be.

A Betshare.biz nyitóoldala 2016. április 22-én
Tény, hogy a Betshare.biz nagyon elüt más oldalaktól, és csak német nyelven érhető el, de ilyen egyedi jeleket is láttunk már HYIP oldalként. Én magam nem értek a sportfogadáshoz, de Jörg azt mondja a honlapon, hogy a vesztesége a rendszer összetételéből fakadóan legfeljebb 15% lehet, a statisztikái viszont 2014-re csak két veszteséges hetet mutatnak, a többinél nyereséget ért el. Jörg vagy zseni, és olyasmi sikerült neki, amire én még példát nem hallottam (persze ez lehet az én hibám), vagy az oldal mögött nem az van, aminek az oldal mondja magát. Ezt csak a jövő fogja eldönteni, semmi más.

Ráadásul Jörg épp most fogja megszüntetni a nyilvános regisztrációs lehetőséget, attól kezdve nem lehet majd szabadon részvényt vásárolni, amely kamatozik és ebből van a hozamod (a Betshare.biz így működik pénzügyi oldalról nézve), hanem a  részvényeknek belső piacuk lesz és a tagok csak egymás között adhatják-vehetik majd ezeket. Ha úgy gondolod, hogy ezt elhiszed, akkor regisztrálj most és vásárolj gyorsan részvényt, amíg még lehet!

Ebben a leírásban a bejegyzés írásakor érvényben lévő szabályokat írom le.

REGISZTRÁCIÓ

Regisztrálni az Anmelden főmenüpontból tudsz, vagy közvetlenül innen: https://betshare.biz/?a=signup . A Name mezőbe a neved, a Benutzername rovatba a felhasználóneved, a Passwort mezőbe pedig a jelszót írd be, amit alatta meg kell ismételni. Töltsd ki még az e-mail cím rovatot és add meg a Perfectmoney azonosítódat (az U-val kezdődő szám), fogadd el a szerződési feltételeket és alul nyomd meg az Anmelden gombot. A regisztráció ezzel elkészült, melyről a "Vielen Dank. Vorsichtig mit den Passwörtern!" üzenet tájékoztat, felhívva a figyelmed arra, hogy tartsd titokban a jelszavadat.

KEZELÉS

Az oldal a végletekig egyszerű, nincs túlbonyolítva egyáltalán és német tudás nélkül is kezelhető. A belépés a Login főmenüponttal történik, ahonnan a kezdőképernyőre jutsz. Kilépés a Logout főmenüponttal történik. A Fragen főmenüpont a FAQ-ra vezet (gyakran ismételt kérdések), a Regeln főmenüpont a szabályokat és a szerződési feltételeket tartalmazza. A Kontakt főmenüpontban közlik az e-mail címet, amire írhatsz, ha kérdésed van (németül vagy angolul), de a robotok miatt szóközöket tettek az e-mail címbe. Alul jobbra ugyanez a menüsor ismétlődik meg kissé a némettel jobban keveredve. Az angol és a német nyelv az egész oldalon keveredik egyébként.

Belépés után egy fehér menü is látszik a főmenü alatt. Itt a Konto - Dein Konto a főoldaladra visz, a Konto - Konto Anpassen pedig a regisztrált adataid módosítását teszi lehetővé. A befizetés (részvényvásárlás) az Anteile - Anteile kaufen menüpontból indítható, a részvényeid eladása pedig az Antaile - Shell shares menüpontból.

A Transaktionen - Geld aufladen menüponton át lehet befizetni pénzt, a Transaktionen Auszahlungnál pedig kikérni a hozamot. A Transaktionen - Intern übertragen ha jól értem, belső átvezetést enged egy másik felhasználó Betshare.biz-en belüli Perfect Money számlájára, a Transaktionen - Currency exchange pedig gondolom a bitcoinos átváltásra van előkészítve, de még nem működik.

A Historie - Withdrawals History a pénzkikérések történetét, a Historie - Transactions History minden tranzakció történetét mutatja, a Historie - Downline Historie pedig ugyanazt mutatja, mint a Transactions History. A jobb oldali Affiliate Programm - Downline menü az ajánlói rendszered tagjainak statisztikáiról ad információkat a Számodra, az Affiliate - Links zum werben pedig a Te ajánlói linkedet mutatja.

BEFIZETÉS

A befizetés (részvényvásárlás) az Anteile - Anteile kaufen menüpontból történik, itt válaszd ki a Sport 1 vagy a Sport 1 / HACKER SAFE részvénytípust, előbbi 60, utóbbi 180 nap után adható el. Mindkettő részvényenként 56 dollárba kerül, amit jelenleg csak Perfect Money internetes pénztárca szolgáltató számláról lehet megvásárolni (a bitcoinos befizetés tervezett). A Perfect Money leírásáról, kezeléséről számtalan leírás kering a neten, ezért ennek leírásával nem foglalkozom.

Ahány 56 dolláros részvényt meg akarsz vásárolni, annyi számot írj be a Shares Number mezőbe, majd nyomd meg a rádiógombot a Buy from PerfectMoney vagy a Buy from the Account Balance PerfectMoney választási lehetőségek közül. Utóbbi választási lehetőség csak akkor látszik, ha a belső egyenlegeden van pénz (például mert a hozamot jóváírták rá). A vásárlás a Kauf Vorschau gombbal kezdeményezhető, de a következő képernyő előbb összefoglalja a befizetési információkat, így a tranzakció a Process gombbal kezdhető meg, már a Perfect Money felületén.

Miután a befizetés megérkezett, a részvényed aktívvá válik és kamatozni kezd. A hozamot általában minden héten csütörtökön vagy pénteken írják jóvá a belső egyenlegeden, ahonnan ki tudod kérni azt.

Ha csak a belső egyenlegedre akarsz pénzt befizetni (ahonnan szintén megvásárolhatod a részvényeket), azt a Transaktionen - Geld aufladen menüpontból kezdeményezheted. Ennek az az értelme, hogy ha részvényt akarsz vásárolni a belső egyenlegedről, de nincs annyi pénzed rajta, ami kiteszi a megvásárlandó részvényeket, akkor itt pótolni tudod a hiányzó összeget.

KIFIZETÉS

A kifizetés a Transaktionen - Auszahlen menüpontból kezdeményezhető. Itt látod az egyenleged és az esetleges függő kifizetéseid összegét (pending). Az Auszahlung($): mezőbe írd be a felvenni kívánt összeget (a Your comment helyére egyedi azonosító szöveget írhatsz magadnak, ha szükségesnek látod), majd nyomd meg a Vorschau gombot! A minimális kifizetési összeg 5 dollár, az alatt nem tudsz pénzt kikérni. A következő összefoglaló képernyő kiírja, hogy a pénzkikérés díja  3 százalék, de minimum 1 dollár (amely így 33,33 dollárig 1 dollár, afelett 3 százalék) és itt rögzíted a pénzkifizetési kérésed, melyről a "Auszahlungswunsch wurde gespeichert" üzenet tájékoztat, azaz a kérésed rögzítették. A kifizetés később történik meg. Hozamot a befizetés tört hetére nem írnak jóvá, csak a befizetést követő héten kapsz először hozamot.

SZUBJEKTÍV VÉLEMÉNY

Nagyrészt olvashattad a bejegyzés elején a fenntartásaimat. Mint azt más bejegyzésemben is olvashattad, a Pokeram.com csődje óta semmit sem hiszek el a HYIP oldalaknak, így a Betshare.biz állításait is fenntartással kezelem természetesen. Az idő, mint írtam, bizonyíthatja az oldal igazát. De csak az idő.

Tény ugyanakkor, hogy ha a sztori netán igaz, akkor a Betshare.biz az egyik legbiztosabb, legjövedelmezőbb HYIP program, hiszen minden héten általában stabilan hozza a 6-8 százalékos hozamot, vagyis egy hónapban brutális 24-32 százalékos hozamot termel. Én a minimum 56 dolláros befektetést tettem be 2016. március elején és a hónap végére közel 24 százalékos hozamot hozott, ami kitűnő eredmény. Áprilisban eddig 20 százalék hozamot hozott, de még egy heti kifizetés hátravan, így várhatóan áprilisban is meglesz a kb. 25 százalékos hozam.

Érdekesség, hogy valamilyen hibából kifolyólag a harmadik heti hozamot négyszer is jóváírták tegnap, így a hozamegyenlegem most a befektetésem 40 százalékát mutatja eddig április első három hetében, de gondolom, hogy ezt korrigálni fogják. Írtam nekik levelet is erről. 

Pirossal bekeretezve a téves (négyszeres) jóváírás a Betshare.biz-en. Mindig kontrolláld, hogy az egyenleged reális-e!

Én személy szerint semmiképpen sem javaslom, hogy a magas hozam reményében a teljes befektetésedet egyedül a Betshare.biz gondjaira bízd! Oszd meg inkább, így csak a befektetésed egy részét tedd az oldalba!

A BETSHARE.BIZ-HEZ KAPCSOLÓDÓ LINKEK

A Betshare.biz angol nyelvű blogja: http://betshareeng.blogspot.hu/
A Betshare.biz magyar Facebook csoportja: https://www.facebook.com/groups/456824801192777/

Jelen cikk nem tanácsadás és nem ajánl Neked semmilyen befektetést! A HYIP programokba történő bármilyen befektetés kizárólag a Te saját szabad döntésed alapján és a saját felelősségedre történhet!
FIGYELEM! Ha úgy döntesz, hogy befektetsz, akkor CSAK ANNYI PÉNZT TEGYÉL A HYIP PROGRAMOKBA, FŐLEG HITELBŐL VAGY KÖLCSÖNBŐL, AMENNYIT VÉSZ ESETÉN VISSZA IS TUDSZ FIZETNI A SAJÁT PÉNZEDBŐL, VAGY LEGALÁBBIS NEM FOG HIÁNYOZNI NEKED ABBAN A SZÉLSŐSÉGES ESETBEN SEM, HA NETÁN MINDEN, HYIP-BA FEKTETETT PÉNZED ELVESZÍTED!  ERRE MINDEN HYIP BEFEKTETÉS MÉRLEGELÉSEKOR GONDOLJ!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése