2016. április 22., péntek

Bedőlt az Amazing5.net, Atlantinv.com és a Crypto7.com, veszteséges a Compound.fund, a bitcoin viszont erőre kapott

  • Az Amazing5.net, Atlantinv.com és a Crypto7.com programok nem fizetnek, így le is veszem őket a május elsején befektetésre kerülő programok listájáról. Közülük az Atlantinv.com akár hosszú távú program is lehetett volna, bár másfél évet így is megért. (A Pokeram.com sem élt tovább.)
  • A Compound.fund-ban, mely altcoin befektetésekkel foglalkozik, a márciusi eleji szárnyalás után iszonyú veszteségek jöttek össze. Ez nem a program gazdájának, Jo-nak a hibája, ő is sokat magyarázkodott március-áprilisban, egyszerűen ilyen most a piac. Néha teljesen ismeretlen coinokat felkapnak, 50-100 százalékos árfolyamra hajtják, majd visszaesik az árfolyam. Ezek szerintem spekulációk, Jo jól teszi, hogy nem ugrik ezekbe bele. De ezeken felül szárnyalások tényleg hónapok óta nincsenek, magam is keseregtem nemrég az ethereum árfolyamán. Ezért a Compound.fund-ba fektetett pénzem 22-24 százalékát és az eddigi összes hozamot is elveszettem, mert nagyon kicsi nyereségek, viszont nagy bukások voltak. Ahogy látom, Jo stratégiát váltott, most már nem realizálja a veszteségeket minden nap, hanem több napot is kivár. Azonkívül már nem fedi fel nyíltan a lapokat a befektetésekről, mert elég nagy tőkéje gyűlt össze (kb. 50 millió forintnak megfelelő), amire már spekulálni is lehetne (a spekulánsok részéről). Jo azt mondja, most kell befektetni, lesz szárnyalás. Hát... előbb-utóbb biztosan, a kérdés, marad-e addig a tőkémből rá...
  • A bitcoin árfolyama közben emelkedni kezdett, ezen a szinten év elején járt utoljára. Az ethereum viszont egy kis emelkedés után folytatja a zuhanását. Kíváncsi vagyok, mikor lesz ebből látványos emelkedés. Mondjuk olyan, mint ami március elején volt. Az ethereumban változatlanul mindenki bízik, akik azonban valóban bele is fektettek a felszállóágban, azok eddig csak veszteségeket könyvelhettek el.
Jelen cikk nem tanácsadás és nem ajánl Neked semmilyen befektetést! A HYIP programokba történő bármilyen befektetés kizárólag a Te saját szabad döntésed alapján és a saját felelősségedre történhet!
FIGYELEM! Ha úgy döntesz, hogy befektetsz, akkor CSAK ANNYI PÉNZT TEGYÉL A HYIP PROGRAMOKBA, FŐLEG HITELBŐL VAGY KÖLCSÖNBŐL, AMENNYIT VÉSZ ESETÉN VISSZA IS TUDSZ FIZETNI A SAJÁT PÉNZEDBŐL, VAGY LEGALÁBBIS NEM FOG HIÁNYOZNI NEKED ABBAN A SZÉLSŐSÉGES ESETBEN SEM, HA NETÁN MINDEN, HYIP-BA FEKTETETT PÉNZED ELVESZÍTED!  ERRE MINDEN HYIP BEFEKTETÉS MÉRLEGELÉSEKOR GONDOLJ!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése