2016. április 26., kedd

Merchantshares.com HYIP program magyar leírás

A Merchantshares.com-ról a Netinvestportal.com már közölt egy jó magyar nyelvű leírást, így az ott olvasható információkra én már nem is térnék ki, hiszen csak ismétlés lenne.

A Merchantshares.com színes grafikonon mutatja a legutóbbi hozamokat, ennél régebbiek a jobb felső More gombon keresztül érhetőek el (kattintásra nagyítható)

Itt egy négyféle befektetésből bevételt generáló lehetőség a fedősztori. (A Badbitcoin.org 2015. december 18-i bejegyzéssel nyilvánította őket csalásnak.) A négyből bármelyik befektetésbe invesztálhatsz külön-külön (de a 20 dolláros minimális befektetési összeg nem osztható szét közöttük, tehát ha egynél több befektetési formát akarsz választani, akkor mindegyikbe legalább a 20 dollárt bele kell tenned), és a Merchantshares.com addig fizet Neked napi 0,25-2,25 százalék közötti hozamot, amíg a kifizetés el nem éri a befektetésed 150 százalékát. A már ismertetett Dowerly.com-hoz hasonlóan ők sem vállalnak erre határidőt, így ez egy sikeres modell lehet, meglátjuk persze, hogy meddig. A 150 százalékból következőleg a kifizetésekben 66 százalék a saját tőkéd visszafizetése és 33 százalék a hozamod. Ha a visszafizetésekből elérted a 20 dollárt, újra befektethetsz, tehát több párhuzamos befektetésed is lehet.

A Merchantshares.com két évvel ezelőtt indult (2014. március 19-étől jegyzi őket az Allhyipmonitors.com), és már azóta stabilan működnek. Jelenleg nem látszik jel arra, hogy aggódni kéne a bezárása miatt, persze ez a helyzet egyik percről a másikra bármikor figyelmeztetés nélkül megváltozhat.

Ami talán szokatlan a HYIP világában: a Merchantshares.com idén márciusban megújította honlapját. Sajnos ide nem lehet bitcoinnal befizetni még a megújított honlapon sem, így azt előbb át kell váltani valamelyik fizetési szolgáltatónál, amelyeket elfogad a honlap: Neteller, OKPay, Payeer, Payto, Perfect Money, Solidtrustpay. Mielőtt azonban döntenél, hogy melyiket használd, ide másolom a Merchantshares.com kifizetési és befizetési díjait, ezt is vedd figyelembe a döntésed során (ezeket tehát maga a Merchatshares.com vonja le, nem az adott fizetési szolgáltató, így ezek a fizetési szolgáltató díjai felett értendők!):

kifizetési díjak:
Perfect Money:   3,5% + 0,25 USD
OKPAY:             4% + 0,25 USD
Payeer:               4% + 0,25 USD
Paytoo:               5% + 0,25 USD
SolidTrust Pay:    5,5% + 0,25 USD
Neteller:              7% + 1,25 USD

befizetési díjak: a befizetés mindegyik szolgáltatónál 0,5 USD, kivéve a Netellert, melynél 1,25 USD. Itt százalékos díjösszetevő nincs.

A fentieket is figyelembe véve javaslom a kiválasztást és a regisztrálást a fizetési szolgáltatóhoz, hiszen ezt a profitodból fizeted. Ez legyen meg először, a számlaszámodra ugyanis szükséged lesz a Merchantshares.com regisztrációja során! A fizetési szolgáltatókhoz történő regisztrációt, kezelést nem írom le ebben a blogban, mivel ezek megtalálhatóak a neten is.

Ami szintén szokatlan, hogy nem tudsz regisztrálni magadtól, csak ajánlói linken keresztül, ami szintén a magabiztosság jele, hiszen egy HYIP-nak az az érdeke, hogy minél akadálytalanabbul tudjanak befizetni hozzájuk.

A Merchantshares.com mögött egy bejegyzett cég áll (az adómentesség miatt Dominikán jegyezték be), 30 napos pénz visszafizetési garanciát adnak, tehát ha valamiért mégsem tetszik a Merchantshares.com, akkor visszafizetik a teljes pénzed 30 napon belül. Képviselőik a világ minden táján sok nyelvet beszélve tehetik lehetővé sokak anyanyelvén történő információcserét is (két magyar is van köztük), és két, közel 100 ezres Merchant Shares csoport van a Facebookon is, meg persze egy csomó kisebb is.

REGISZTRÁCIÓ

Mivel regisztrálni csak ajánlással lehet, én pedig nem szeretném közzétenni a személyes adataimat a jelen blogban magamról írt bizalmas információk miatt (márpedig a regisztrációból kiderül az ajánló neve), ezért a Netinvestportal.com ajánlói linkjét javaslom regisztrálásra: https://www.merchantshares.com/r-AY1BJXZU.
Miután ezt a linket betöltötted, nyomd meg a jobb felső sarokban a Sign up linket a regisztráció megkezdéséhez.

A HYIP világban általában nem ajánlom, hogy megadd a személyes adataidat. Ajánlani itt sem fogom, de arra felhívom a figyelmed, hogy a Merchantshares-nél adatot (pl. nevet, lakcímet, e-mail címet) cserélni csak hitelesítéssel lehet, és hitelesítés szükséges a nagyobb összegű befektetések után is, tehát előbb-utóbb szembesülhetsz azzal, hogy a nem valódi adataidat valódira kell cserélned. A neved érdemes ékezet nélkül regisztrálni, mert a magyar ékezetes betűket hieroglifákkal jeleníti meg, és ugye nevet cserélni utólag nem lehet. Mondjuk a hieroglifák sem baj, csak csúnya.

A hitelesítésről még annyit, hogy 250 dollárnyi összes befektetés felett telefonos hitelesítés szükséges, 500 dollár felett ezen felül személyi azonosító irattal történő hitelesítés, 1000 dollár felett ezen felül fénykép is szükséges, 2500 dollár felett pedig még a megadott címed is hitelesíttetned kell.

BEFIZETÉS

A Merchantshares.com fizetési szolgáltatónként saját belső egyenleget használ, előbb erre kell befizetned, majd onnan tudsz befektetni. Ezek feltöltése a Deposit főmenüpontból történik a honlap tetején lévő zöld sávból például, majd ugyanonnan az Invest főmenüponton keresztül. A minimális befektetés 20 dollár befektetési típusonként (összesen 4 befektetési típus van).

KIFIZETÉS

A kifizetés azonnali és akkor lehetséges, ha a kifizetendő érték eléri az 5 dollárt. A kifizetés során először át kell vezetned a pénzt az adott fizetési szolgáltató szerinti belső egyenlegre a Merchantshares.com-on belül, a felső zöld sávból a Transfer főmenüponton keresztül, majd onnan a Withdraw főmenüponttal kérhető a tényleges kifizetés. Részletes képernyőminták a Netinvestportál leírásában.

SZUBJEKTÍV VÉLEMÉNY

A Merchantshares.com-ot az egyik legstabilabb HYIP-nak tartom. Bízom benne, egyhamar nem fog csődbe menni, ámbátor két éves működés az már eléggé hosszúnak számít a HYIP világban. Ami bizalmat ad, az a megújított honlap, a csak ajánlással történő belépési lehetőség és az azonnali kifizetés.

Én 2016. január elején 130 dollárt fektettem be a Merchantshares.com-ba, mely az elmúlt időszakban - az eredeti befektetés bitcoin értékére vetítve (!) - januárban 8,46 százalékos, februárban 9,07 százalékos, márciusban 8,69 százalékos hozamot hozott, áprilisban pedig 8,77 százalékos hozamot értem el, de ez utóbbit az eredeti dollár befektetésre értve, hiszen még nem váltottam át bitcoinra, majd a hónap utolsó napján fogom. (Én a Merchantshares.com-ból, mint minden HYIP-ból, mely fix díjat számít fel a pénzkifizetésért, csak havonta egyszer, a hónap végén veszek ki pénzt, hogy a ténylegesen kifizetett díj a hozam minél kisebb hányada legyen.) Minden feltüntetett hozam nettó hozam, azaz a befektetett tőkerészt (66%-ot) már levontam belőle.

Jelen cikk nem tanácsadás és nem ajánl Neked semmilyen befektetést! A HYIP programokba történő bármilyen befektetés kizárólag a Te saját szabad döntésed alapján és a saját felelősségedre történhet!
FIGYELEM! Ha úgy döntesz, hogy befektetsz, akkor CSAK ANNYI PÉNZT TEGYÉL A HYIP PROGRAMOKBA, FŐLEG HITELBŐL VAGY KÖLCSÖNBŐL, AMENNYIT VÉSZ ESETÉN VISSZA IS TUDSZ FIZETNI A SAJÁT PÉNZEDBŐL, VAGY LEGALÁBBIS NEM FOG HIÁNYOZNI NEKED ABBAN A SZÉLSŐSÉGES ESETBEN SEM, HA NETÁN MINDEN, HYIP-BA FEKTETETT PÉNZED ELVESZÍTED!  ERRE MINDEN HYIP BEFEKTETÉS MÉRLEGELÉSEKOR GONDOLJ!




3 megjegyzés:

  1. Hali!
    Nálam elérhetetlen az oldal.
    Valaki még?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nekem sem megy. Bár lehet, hogy ennyi volt, de azért ne temessük még! Kár lenne, ha csődbe menne. Nagyon stabil program. (Volt?)

      Törlés