2017. január 11., szerda

Zuhan a bitcoin, elérhetetlen a Bitstamp

Egy óra alatt becslésem szerint legalább 100 dollárt zuhant a bitcoin dollárárfolyama és ez nem állt még meg. A Bitstamp.net elérhetetlen, a mobilalkalmazása sem működik.

Remélem, a kettő közt nincs összefüggés. Aki tud valamit, jelezze kommentben, mert most nincs időm nyomozni, különben is, most épp mobilról nyomom.

Köszönöm!

11 megjegyzés:

  1. Nálam a Bitstamp működik, bár a 800 USD-s BTC tagadhatatlan. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Bearnie, nálam a Bitstamp továbbra is elérhetetlen, de a zuhanás megállt. Szép estét Neked!

      Törlés
  2. Nem a témához fűződik, de nekem ma Jo kifizette a compound fundban maradt pénzem! Valaki rajtam kívül kapott pénzt? Péter, neked vannak híreid Jo felől?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Heli-m! Igen, amint leesett az árfolyam 100 dollárral, még abban az órában megkaptam a pénzt. Ez az én formám. Lezárult ez a lidércnyomásos sztori. Holnap írok róla egy posztot. Szép estét Neked!

      Törlés
  3. Soha nem hittem volna, hogy tényleg kifizeti!
    Örülök, hogy te is megkaptad, az árfolyam szerintem vissza fog menni rövidesen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sem akartam elhinni. De amikor végre megjött, a bitcoin biztonságból még zuhant egy százdollárost még gyorsan, hogy biztos jó legyen nekem.

      Jo persze ugyanannyit küldött, mint amikor 950-en állt a bitcoin, holott kértem, hogy frissítse az árfolyamot.

      De már mindegy, végül is több, mint a semmi, amit küldött, még ha veszteséggel is, már lemondtam róla.

      De most már hála istennek, a Compound.Fund pénz már úton van a következő befektetésem felé!

      Szép napot kívánok Neked!

      Péter

      Törlés
    2. Mi lesz a következő projekt? Sportogadás, vagy a beontelbe teszel még? üdv.

      Törlés
    3. Köszönöm a kérdésed! Egy jelentős része ment a sportfogadásba, méghozzá előfizetésekre, hogy ne kelljen költséget fizetni a tipstereknek a nyereményből egy jó ideig, továbbá 100% biztos, hogy nekiugrok a BeonTelnek is a saját portfóliómban. Ezzel el is fogy a pénz, hozzászámítva, hogy jelentősen vesztett az értékéből a bitcoin az árcsökkenés óta. A többi befektetésen egyelőre még gondolkodom, majd a havi helyzetértékelőben írok majd róluk bővebben. Szép hétvégét Neked!

      Törlés
    4. Én nem merek készüléket venni a beonteltől. Mi van, ha elromlik? Van rá garancia? Ha olyan sebességgel cserélik ki, mint ahogy kiszállítják, akkor gáz van...Szerintem nagyon kevés van belőle, nincs szervízhálózat (tudtommal), így én túl kockázatosnak tartom. Neked is kellemes hétvégét! üdv.

      Törlés
    5. Teljesen igazad van: ha telefont kéne vennem, akkor nem a BeonTelhez fordulnék. Ugyanakkor itt ez egy befektetés: 305 dollárral lépsz be a programba és részesülsz jövedelemben, ahogy a BeonTel reklámozza: az övék az egyetlen telefon, amivel pénzt kereshetsz. És innentől megfordul a leányzó fekvése (szerintem), hiszen a telefon "csak" egy kézzelfogható termék egy HYIP-tól a pénzedért. Még ha túl is van árazva a készülék, de ha holnap kimúlnának, nem tudták elvinni a teljes pénzem, mert a kezemben van egy telefon.
      Ráadásul ez pont egy olyan termék, amely gyorsan elavul, így készülék utánpótlásról is gondoskodniuk kell majd, ami egyben azt is jelenti, hogy a felhasználók folyamatosan be fognak fektetni.
      Szóval én kb. így gondolkodom.

      Törlés
  4. klikkpénz befolyt.Újabb lehívás jön

    VálaszTörlés