2017. január 10., kedd

Bő két hónapos szállítással dübörög a BeonTel biznisz, már többtíz magyar a programban!

Mivel Balázs is írja 2017. január 6-án a Netinvestportal.com-on, hogy egy hónapja vár a BeonTel program keretében megrendelt F1 androidos telefonkészülékére, amivel a kikapcsolhatatlan reklámok segítségével pénzt lehet keresni, elkezdtem aggódni, mivel a párom portfóliójában megrendelt telefon még mindig "Waiting to be send" (szállításra vár) állapotban van (belépés után a DASHBOARD képernyő alján látszik a státusz).

A BeonTel honlap hírek rovatában azonban szombaton váratlanul tetemes listát tettek közzé a megrendelt és leszállított telefonok adataival és azok követőszámával (tracking number) kapcsolatban, ami egyrészről sértheti az adatkezelési irányelveket, másrészről viszont érthető, mert sok felhasználó címe hibás, így nem tudják kézbesíteni a telefonokat, a felhasználók viszont így legalább megtudhatják a kódjaikat, ami után a http://www.17track.net/en honlapon kinyomozhatják a saját telefonjaik hollétét.

A listán 2700 felhasználó szerepel, azok, akik 2017. október 28. 17:10:11 időpontig megrendelték a telefonjaikat. A többiek listájának összegyűjtését már megkezdték. (Mindez eléggé fejetlenségre vall, be lehetne tenni minden felhasználó saját személyes felületére is a követőkódokat, na mindegy.)

A listán 2016. szeptember 18. a legkorábbi és 2016. december 26. a legkésőbbi időpont, amikor feladták a küldeményeket. Ha ezek az október 28-ig feladott rendelések, akkor lehet következtetni, hogy két hónapos késéssel adják fel a telefonokat a megrendeléshez képest.

Szóval ideérnek azok, csak addigra elavulnak, megjegyzem már a megjelenésekor sem a legkorszerűbb készülék volt, bár elismerem, hogy nem gagyi, hanem egy közepes minőségű, vállalható okostelefonról van szó.

Miután viszont feladták, egy hét alatt itt van: a több mint 60 magyar, aki a listán szerepel (valamennyien GB országirányítással), 8 nap alatt megkapta a telefont, kivétel nélkül. Pontosabban ez idő alatt megkísérelték kézbesíteni neki.

Tehát: ha megrendelsz most egy BeonTel okostelefont, jelenleg kb. két hónap múlva adják postára, majd ahhoz képest egy bő hét múlva kapod meg Magyarországon, erre számíts! Mindezt 305 dollárért (kb. 90 ezer forintért).

A BeonTel F1 telefonja (forrás: Beontel.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése