2017. január 3., kedd

Megrendeltem a BeonTel telefonját

Mivel ilyen szép árfolyamot ért el a bitcoin és már csak egy pici hiányzott, még a mai nap meg tudtam rendelni a párom portfóliójában a BeonTel telefonját és ezzel be tudtam lépni a programba.

A következő célom a saját portfólióm BeonTel telefonjának megrendelése.

Leírom, mit hogyan kell csinálni.

A regisztráció menete:

1) Először is, regisztrálni kell a BeonTel oldalán: https://www.beontel.com
Javaslom, hogy a valós adataidat add meg, mert később felkérhetnek azonosításra a személyi igazolványod feltöltésével. 

2) Ha ezzel megvagy, fel kell tölteni az egyenleged belépés után. Ezt a Wallet főmenüpontból teheted meg. Itt 3 pénztárca egyenleged van, ebből csak a Deposit walletet lehet feltölteni befizetéssel. A feltöltéshez írd be a Deposit amount mezőbe a 305 dollárt, ami a készülék ára, egyben a BeonTel befektetés minimális mértéke és a Payeer vagy PayZa számládról fizesd be a processzor gombjának kiválasztása után a PROCEMENT PAYEMENT gomb megnyomásával. (Ha a pénzed nem Payeer vagy PayZa számlán van, be tudod fizetni a legkedvezőbb árfolyamon a pénzt egy másik pénztárcádból a Bestchange.com oldalon keresztül a Payeerhez vagy a PayZához - Bestchange.com leírás).

3) A Payeer jutalékkal együtt 307,93 USD-nek kell a számlán lennie (kb. 92.500 Ft). A PayZáról nem tudok nyilatkozni. Ezt az összeget a befizetés során leemeli a BeonTel és átkerül a BeonTel befizetési egyenlegedre. Ebből tudod megvásárolni a telefont, azaz a befektetést, de még nem vettél semmit, csak befizetted a pénzt.

4) Ha a BeonTel egyenlegeden (Deposit Wallet) megvan a 305 dollár jóváírás, a Products főmenüponton keresztül az F1 telefont kell kiválasztani (mást nem is lehet).

5) Lejjebb görgetve válaszd ki a BeonTel F1 Silver terméket 305 dollárért. (Ha a Starter Packot választod 100 dollárért, akkor a telefon hátralékát a jutalékokból tudod majd kifizetni, de még nincsenek jutalékok és nem tudni, mikor lesznek, ezért nem javaslom).

6) A Deposit Amount mezőbe írd be a 305-ös számot, majd a CONTINUE gombot nyomd meg. (Alapesetben 1 db készüléket tudsz rendelni, de ha többre lenne szükséged, a Quantity mezőben írd át a mennyiséget, és persze akkor az összegnek is annyiszor 305 dollárnak kell lennie. Egyelőre nem javaslom, hogy 1-nél többet vegyél, hiszen a program még nem termel pénzt.)

7) A következő formon ki kell tölteni a címed és az alapadataidat, melyet a regisztráció során megtett adatokból a rendszer már előre kitölt, de felül lehet írni.

8) Ha mindennel készen vagy, alul kell megerősíteni a rendelést. Miután a BeonTel visszaigazolta a rendelésed és levette a pénzt a Deposit Walletről, nincs további teendőd addig, míg a telefon meg nem érkezik. Viszont azonnal megjelenik az ajánlói linked a Dashboard menüpontból elérhető összefoglaló képernyőn, így ettől kezdve tudsz új tagokat hozni a rendszerbe.

Amint a telefon megérkezik, beszámolok róla Nektek.

A BeonTel F1 telefonja (ezüst) (forrás: BeonTel.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése