2017. január 10., kedd

2017 a BeonTel újdonságok éve lesz

Kicsit nyomozgattam még a BeonTel után és a BeonPush hírek oldalán is találtam információkat a cég jövőbeli elképzeléseiről.

Az alábbi Youtube videót ajánlom megtekinteni, mely elmagyarázza az üzlet következő fő mérföldköveit: A videó lényege, hogy 2 hónap alatt több mint 3000 BeonTel ügyfelet gyűjtöttek (a cél 200 ezer aktív telefon a világon). Egy telefon után 100 dollár profit keletkezik, vagyis már 300 ezer dollárnál tartanak, amit szétosztanak majd a 80 ezer beazonosított tag között. A BeonTelnek saját applikáció áruháza is lesz, saját fizetési rendszerrel.

Ígéretük szerint nem fogják feladni vagy abbahagyni az üzletet, és a legkreatívabb pénzkereseti lehetőségeket fogják elhozni a BeonPush család felhasználóinak. Már elindult az egyfajta tehetségkutatóként funkcionáló és kulturális programok szervezésével foglalkozó Mazel's'how, 2017. február 15-én startol az önfeltöltő BeonPower külső akkumulátor termék, a Date on Data program összeköti majd a BeonPush család programjainak tagjait a világban, ha egymás városába utaznak, a 2017. március elsején induló Beon Marketen pedig a BeonTel termékeket lehet majd megvásárolni, köztük az önfeltöltő külső akkumulátort is.

Hát majd meglátjuk. Lehet, hogy még a végén tényleg lesz ebből valami.

Végül egy másik, szintén a BeonPush által ajánlott videón Ferki Demirovski, a BeonPush családhoz tartozó programok vezetője csinos vietnami lányokkal fotózkodik egy BeonTel bemutatón. Ez itt tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=Y7aIPeRLYNo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése