2017. január 5., csütörtök

Új magyar sportfogadási tippadót tesztelek: Álomtippmix.hu

Mint előzetesen már írtam, októberben és novemberben ráfeküdtem a sportfogadásra és minden tipplehetőséget felhajtottam, amit csak találtam. A decemberi hónap nyugalommal telt, de a színfalak mögött már teszteltem a VIPbetadvice és a saját sportfogadási stratégiámat.

Nemrég azonban rájöttem, hogy a "tippmix tippek" kifejezést beütve teljesen más találatok jönnek le, mint amik bármilyen más hasonló keresésre október-novemberben.

Ezek közül többet átnéztem most, míg nem az egyiken megakadt a szemem. Ez az Álomtippmix.hu. Ugyan elég rosszul kommunikálják a múltbéli eredményeiket, de sikerült levadásznom a decemberi tippjeik eredményességét a Facebook oldalukról, és meglepődtem, ugyanis a 70-80 százalékos tippjeik annyira jók, hogy gyakorlatilag nem kell foglalkozni a veszteség visszaszerzésével. Noha a tippek harmada 1,5 ODDS alatti, másik harmada 1,5-1,8 közötti, és csak a harmadik harmad éri el az általam preferált 1,8 feletti ODDS tartományt, azonban mivel a veszteségekkel itt nem kell törődni, ez most nem probléma. (Azért nem szeretem a 2 alatti ODDS-okat, mert a veszteségek Martingale módszere szerinti visszaszerzése ebben a tartományban már meredeken bukóba viszi a bankrollt.)

Emlékezetes, hogy rengeteg időt töltöttem el a hasonló ODDS kategóriákat hasonlóan sikeres, 75-90 százalék arányban hozó Tippmixtippek.net-tel, de semmilyen működő megoldást nem sikerült találnom.

Most azonban igen. Ezért gyorsan elő is fizettem az Álomtippmixnél (5000 Ft/hó) és mostantól ezt is követem. Megfelelő tesztelési időszakot követően beszámolok majd Nektek az eredményekről.

Kérem, ha valakinek van tapasztalata velük kapcsolatban, legyen szíves jelezze itt a blogon (hozzászólásban) vagy írjon nekem a jobb oldali sávban a SPAM robotok ellen képként feltüntetett e-mail címemre!

Köszönöm szépen!

1 megjegyzés: