2016. június 6., hétfő

Fizetett a Questra.es

A saját maguk által vállalt 3-7 naptári napos határidőn túl, a 9. napon, de végül fizetett a Questra.es.

9 megjegyzés:

  1. Szia,
    Még egy olyan kérdésem lenne a Questra-val kapcsolatban ,hogy milyen dokumentumok kellenek nekik és a szerződést mennyi idő múlva kaptad meg és ezt elég becsannelve visszaküldeni?Milyen fizetési módot választottál?
    Előre is köszi a válaszokat..

    VálaszTörlés
  2. Semmi ilyesmi nem volt, csak simán regisztráltam és máris befektethettem a pénzt. Szóval úgy működött, mint bármely más HYIP program.
    Amit írsz, az valószínűleg a fiókhitelesítéshez szükséges, de a 90 eurós befektetés az működik mindenféle hercehurca nélkül is, így nekem sincs hitelesítve a fiókom, mégis kapom a pénzt. A nagyobb összeghez már lehet hogy kérnek papírokat, de ilyen kérést még nem kaptam tőlük.

    Persze kivételek lehetnek, de általában nem javaslom fényképes igazolványképek elküldését egyetlen HYIP-nak sem, mert szélsőséges esetben vissza is élhetnek vele, például használhatják pénzmosáshoz.

    Szóval csak óvatosan! Sok sikert! :)

    VálaszTörlés
  3. Megkérdezhetem ,hogy te kártyával fizettél vagy Perfect money-en keresztül?Ahhoz hogy kiofizessék a profitodat nem kell hitelsítened a fiókodat dokumentumokall?

    VálaszTörlés
  4. Bitcoinból a Bestchange.com-on keresztül átváltva euróra, a Perfect Moneyról küldtem nekik pénzt, így a hitelesítés fel sem merült. A pénzt azóta is úgy fizetik ki nekem (szintén Perfect Money-ra, euróban), hogy nincs hitelesítés a fiókomon.

    Őszintén szólva, ha nem muszáj, nem is javaslom, hogy hitelesítsd, tényleg nem tudhatjuk, hogy kiknek a kezébe kerülnek az adataid. Én lennék legjobban meglepve, ha a Questra tényleg azt csinálná, aminek mondja magát és Max Lewin (majdnem azt írtam, Lenin) :) valóban élő személy lenne, aki az ügyfelek portfólióját gondozgatja ilyen szép hozamokkal. Próbáltam rákeresni a képekre, hogy honnan lophatták őket, de nem találtam semmit a Google-ban.

    Persze félreértés ne essék, örülnék, ha a Questra az lenne, aminek mondja magát és ha minden igaz lenne körülötte, mert akkor folyamatosan pakolnék bele pénzt a jövőben, csak hát ugye... láttam már karón varjút.

    És még fogok is... Ezért az én tanácsom az, hogy ha nem muszáj, ne hitelesítsd a fiókodat! Kisebb összegekre teljes értékűen működni fog anélkül is.

    VálaszTörlés
  5. Szia,

    Valami frisebb infót tudsz szolgáltatni a Questra-ról.Még mindig fizet?Idáig mennyit fizettek vissza a befektett összegedből?
    Köszi a válaszokat.

    VálaszTörlés
  6. Szia Petyus! Épp most akartam egy cikket írni róluk, mert megújultak, de jelenleg szabadságon vagyok, csak a mobil van velem. A hétvégén megírom, jelentkezem. Üdv.: Péter

    VálaszTörlés
  7. Kedves Petyus! Íme az ígért cikk, bár kicsit megcsúsztam vele: http://bitpenz.blogspot.hu/2016/08/atlanticgames-lett-questra.html

    VálaszTörlés
  8. Köszi a cikket bár azt mondták hogy a befektett pénz kb 4-5 hónap múlva térül meg de ilyen adatok mellett még a 6.hónapban sem kapod vissza akkor a 90 eurós befektetést.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen! Na akkor még jó is, hogy én nem találkoztam ilyen ígérettel, ugyanis akkor már rég azon füstölögnék, hogy miért nem vagyok még a pénzemnél... :)

      Törlés