2016. június 26., vasárnap

Ma még fizetett, de most áll a Hashocean.com

Olvasók jelezték, hogy áll a Hashocean.com

És tényleg. 

A Hashocean.com képernyője 2016. június 26-án
Nekem ma reggel még rendben fizetett. 5 HYIP monitor oldal közül 2 problémát jelez az oldallal kapcsolatban az Allhyipmonitors.com-on.

Bánnám, ha véget érne, mert jelen pillanatban a korábbról örökölt torz rendszerem miatt a bevételeim jelentős részét ők adják (persze azon dolgozom, hogy csökkentsem a függést, de még mindig jelentős az arányuk).

Mindegy, lesz, ami lesz, úgysem tudunk mit csinálni.

Nem húznám még le a rolót, mert már többször tapasztaltam egy HYIP-pal kapcsolatban, hogy leállt az oldal, de csak valami hiba volt és újraindult. Reméljük, hogy így lesz a Hashocean.com-mal is. 1-2 nap alatt kiderül.

Azzal együtt ha újraindul, ez is szokott lenni egy jel arra, hogy csődbe megy hamarosan. Úgyhogy ha újraindul, kb. 2-3 hétig semmiképpen sem javaslok új befektetést.

A Hashocean.com egyébként biztosan nem azzal foglalkozik, amit mond magáról, ezt biztosan lehet tudni, tehát biztosan csalás. De ettől még sokáig működhet, ha sikeres és az oldal gazdái elkötelezettek a fizetés iránt. A Hashocean.com nemrég kezdett újra hirdetni egy év csend után, ami jelentheti azt is, hogy már nem volt olyan prosperáló a növekedés. Ebből a szempontból logikus lenne, ha most véget érne a sztori. 

A Hashocean.com amúgy 2015. márciusában indult, s egy sikeres HYIP (márpedig a Hashocean.com kétségkívül az) kb. 1 és 2 év közötti ideig szokott fennmaradni. Ez is arra enged következtetni, hogy az oldal akár végleg is bezárhatott.

De hangsúlyozom, várjunk még 1-2 napot a végső ítélettel, a remény hal meg utoljára.

1 megjegyzés:

  1. több fórumon is olvastam most, hogy a FB oldalukon (mielőtt törölték volna az egészet) azt írták, hogy meghackelték őket... szóval a szokásos,
    és már meg is jelent egy, a hashoceanra megszólalásig hasonló oldal: https://biteminer.com/index.php

    VálaszTörlés