2016. június 30., csütörtök

Újra vásárolható X11-es szerződés a Genesis Mining-nál

Mint arról a Genesis-mining.com hírlevele beszámol, újra lehet vásárolni tőlük X11-es felhő alapú bányászatot.

Ráadásul - mint azt Marco Streng írja - az új X11 szerződésük ASIC technológiával indult el, melyet más bányásztársaság még nem használ. Ez állítólag nagyobb hatékonyságot és jobb árakat hoz.

A megújított árak: Gold:  2 MH/s-enként 20 USD, Platinum: 50 MH/s-enként 450 USD, Diamond: 200 MH/s-enként1600 USD.

Az ajánlat korlátozott, a kiszolgálás érkezési sorrendben történik.

8 megjegyzés:

 1. Itt van egy nagy halom kód, amivel 3%-ot meg lehet spórolni.

  VálaszTörlés
 2. http://blog.genesis-mining.com/x11-contracts-are-back-with-a-huge-discount

  VálaszTörlés
 3. A lenti olvasmány alapján megtettem a tétet, de máris mondhatom, hogy nem éri meg. A küldésnél még mindig a régi iskolát követem, nyomom az OK gombot, holott a bányászok díja igen eltérő tud lenni mostanában (blockchain.info). Két dollárt vontak le, de mire észrevettem, már fújhattam. Így, ha nem hozzák a minimum 10% hasznot az egy éves futamidő alatt, akkor veszteséges lesz. Persze ebben közrejátszhat, ha esetleg a btc ára magasabb lesz.

  http://net-jobs-money.com/genesis-mining-uj-1-eves-x11-banyaszat/

  Annyival kiegészíteném a cikket, hogy már nem csak kétféle altcoint bányásznak, mert van: DASH, START, LTC, DOGE, BTCD, PPC, NMC, CURE.

  VálaszTörlés
 4. Azt is meg szerettem volna kérdezni, hogy megengeded-e, hogy ha valahol kérdeznek egy oldalról, akkor odategyem az oldalad linkjét. Most konkrétan a coumpound-ra kérdeztek rá az egyik fórumon, hogy megbízható-e.

  VálaszTörlés
 5. Kedves Omega! Igen és köszönöm!

  VálaszTörlés
 6. Hát, megérkezett az első kifizetés. 0.00004832 btc, ami tekintve a 0.0323 BTC befizetést, nagyjából a képtelenség kategória.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez havi 4,48 százalékos hozamnak felelne meg. Esetleg azt ellenőrizd még, hogy az első nap teljes 24 óra volt-e!
   Nekem Lifetime Bitcoin Mining szerződésem van, tegnap 0,00153630 BTC érkezett a 0,581 BTC befizetett pénzemre, ami havi 7,93 százalékos hozamnak felelne meg.

   Törlés
  2. Igen, teljes volt, ma csak 4411 satoshi jött. De én akárhogy számolom, a 365 napos szerződésre még a felét se fogja visszahozni.

   Törlés