2016. június 18., szombat

A Beonpush: 1 USER = 1 SZÁMLA, továbbá már ez a második hétvége, amikor nem működik a Payeer kifizetés

A Beonpushnál továbbra sem bírnak a beragadt Payeer kifizetésekkel, ezért - ahogy a múlt héten, úgy most is - leállították a Payeer tranzakciókat.

Érte-értem, hogy hétvégén, de én, aki hetente egyszer, pénteken szoktam kivenni a pénzt a Beonpushból, és az mindkét héten átcsúszott most a hétvégére, miért büntetnek? Na mindegy. Majd csak jó lesz valamikor.

Ellenben posztoltak egy nagybetűs címmel írt cikket: 1 USER = 1 SZÁMLA. Arról szól, hogy a Payeer problémák miatt ellenőrizték a Payeer adatbázist és hát így most észlelték (hát persze hogy elhiszem!), hogy a 33.000 Payeer számlára  és a 20.000 Payza számlára 215.000 aktív felhasználójuk van. Mondjuk aza gáz, hogy ezt tényleg elhiszem...

Nos, hogy domborítsák, hogy milyen rendesek, mindenkinek adnak egy esélyt. Június 20-án hétfőn magyar idő szerint reggel 7 óráig aki több fiókosként megírja a SECURITY@BEONPUSH.COM címre, hogy melyik számláját szeretné használni, annak megkegyelmeznek. Minden más számlát letiltanak.

Ha több számlád volt a Beonpushnál és khm... annyira amatőr voltál, hogy több profilodhoz is ugyanazt a Payeer/Payza azonosítót adtad meg, akkor kérlek gyorsan írj nekik Dubajba, hogy melyiket tartsák meg, különben hétfőn reggel hűlt helyét találhatod mindegyiknek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése