2016. június 30., csütörtök

Íme egy pofátlan csalás - már legalább 0,101 BTC a kifizetési minimumösszeg a BTC-cloud.org-nál

Így is lehet védekezni a csődbemenetel ellen: HYIP-ként egyre növelem a minimális kifizetési összeghatárt. A végén már olyan magas lesz, hogy két eset lesz lehetséges: vagy veszni hagyja a lóvéját a kisember, vagy bepakol még tőkét, hogy hátha... Persze mielőtt kifizetnék majd neki, tovább emelem a határt. HYIP-ként bármit megtehetek.

Ahol kifizetési díj, jelentősebb minimális kifizetési összeghatár, kifizetési darabszám limit vagy rendszertelen jóváírás van, ott havonta csak egyszer szoktam kikérni a pénzt. Május végén még emlékeim szerint 0,02 BTC körül volt a minimális kifizetési összeghatár a BTC-cloud.org-nál. Jó, tényleg nagyon kevés pénzem volt bent, ezért május végén feltornásztam annyira, hogy egy hónap alatt ezt a 0,02 BTC összeget kitermelje, hogy így havonta egyszer kivessek pénzt.

Erre most június végén belépek, venném ki a lóvét, mit látok? Már 0,101 BTC a kifizetési összeghatár. Ez azt jelenti, hogy bele kéne pakoljak még 0,22 BTC-t, hogy ezt elérjem (az eddigi bányászkapacitás arányában számolva). OK, ez nem is lenne rossz, összesen 0,3 BTC tőkével keresek havi 0,1 BTC-t, az 33%-os havi hozam.

Kicsit beletúrok a neten a BTC-cloud.org-ba, hogy mikor is emelkedett meg a pénzkifizetési limit, meg mások mit szólnak hozzá. Erre mit látok?

A BTC-cloud.org nem fizető státusza a Bitmakler.net-en 2016. június 30-án
Nekik januárban emelte meg ugyanennyire a kifizetési limitet a BTC-cloud.org. Ráadásul a pénzkikérés valamilyen problémára hivatkozva meg is hiúsult, úgyhogy SCAM-ba (csalás) vágta a projektértékelését az oldal kezelője. (Mondjuk azt nem értem, hogy milyen pénzkikérés futott problémába, amikor a limit 0,101 BTC és addig nem is enged felvenni a pénzt, de most tekintsünk el ettől az apró logikai zavartól.)

Mivel nekem - amíg kis összegem volt bent - még május végén is 0,2 BTC volt a kifizetési összeghatár, ezért valószínűsítem, hogy a BTC-Cloud nem egységes kifizetési minimumösszeget alkalmaz, hanem igazodik ahhoz, amit a tag éppen elért, de a pénzét nem fogja engedni kifizetni.

Ha addig nem mennek tönkre, 4 hónap múlva megpróbálom kikérni az addigra szerintem összegyűlő 0,1 BTC-met. Kíváncsi vagyok, mi lesz. Mivel ők tuttira nem valódi bányászcég, ezért a felezés után sem fog csökkenni a BTC termelésük, hiszen a 33%-os havi hozam eleve biztosan nem származhat bányászatból. (Már ez önmagában jelzi a csalás tényét egy bányászatra hivatkozó HYIP-nál, minden mástól függetlenül.)

Grrr... Legszívesebben jól meghackelném őket...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése