2016. június 24., péntek

Bénázik a Beonpush... - rossz az, aki rosszra gondol?

Megmondom őszintén, bárhogy is folytatódik ez a sztori, a Beonpush is kezd úgy viselkedni, mint egy bezárás előtti HYIP. Emlékezzünk csak a Betshare.biz-re, ahol nagyon hasonló események történtek!

Betshare.biz: részvénykibocsátás lezárása + megújult honlap -> ellopták a pénzt a fejlesztés alatt lévő honlapon át

Beonpush.com: zavarok a fejlesztésben a Payeer számlák interfésze kapcsán -> kifizetések leállítása hetekig -> most már arról beszélnek, hogy csalók vannak a rendszerben -> a vezérigazgató kedden megígérte, hogy szerdára, de legfeljebb néhány napon belül minden rendeződik, erre most pénteken még mindig áll az egész.

Én már nem hiszek nekik. Fogalmam sincs, meg fog-e indulni a kifizetés, vagy újabb indokok jönnek, hogy miért NE fizessenek

Ismerem már a forgatókönyvet: hamarosan egy globális világszintű csalást fognak leleplezni, mely a Beonpushon keresztül emberek százezreit próbálta lerabolni, de ők felismerték ezt és rendezik soraikat, majd eltűnnek a süllyesztőbe.

Tényleg kívánom, hogy ne legyen igazam!!!

A Beonpush-t mindenesetre kihúztam az általam legmegbízhatóbbnak tartott programok listájáról.

Ui.: egyébként 50-en vallották be, hogy több számlájuk van és kaptak amnesztiát a hírek szerint. A vezérigazgató meg azért is akarja gyorsan megoldani a problémákat, mert a Beontelre kíván koncentrálni, amiből Afrikában és a Távol-Keleten már értékesítettek is fél millió darabot. Egy baj van csak, ha beütöm a Google-ba, hogy "I bought the Beontel phone" vagy "I have Beontel phone" (vettem egy Beontel telefont, vagy van egy Beontel telefonom), a Google egyetlenegy találatot sem hoz le, az elején legalábbis biztosan nem. Aki látott már élő embert, aki biztosan tőlük függetlenül állítja, hogy van ilyen terméke, az kérem, hogy ossza meg velem, esküszöm, kiposztolom! Köszönöm!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése