2016. szeptember 5., hétfő

Zarfund: leírás és első tapasztalatok - az időkényszer a legnagyobb úr

Ez a bejegyzés az alábbi cikkhez kapcsolódik: http://bitpenz.blogspot.hu/2016/09/zarfund-egy-bevallottan-piramisjatek.html

Sikerült beregisztrálnom a Zarfundba, a párom profiljában Vytautas alá, a saját profilomban az Earnwith.me alá tagozódtam.

Pár információt adok, mellyel könnyebb a regisztráció.

Először is, célszerű a Blockchain.infó-n e-pénztárcát regisztrálni, a ZarFund ezt ajánlja a gördülékenység szempontjából. A Blockchain.infó-n viszont kell fizetni díjat a tranzakció után (a Circle-ben és a Xapo-n nem kell), ezért ha a Blockchain.info tárcájából küldöd a pénzt, akkor 0,0303 bitcoinnal töltsd fel, hogy beleférjen a tranzakció díja is. (Nekem az egyik 0,03 BTC pénzküldést 0,0001243 BTC díjjal (átszámolva 0,14 USD), a másikat 0,0002057 BTC díjjal (átszámolva 0,12 USD) terhelte a rendszer, szóval nem tudom, ez hogy van.)

Másodszor is, a bal felső sarokban a BIZTONSÁGI KÖZPONT menüpontban egy nagy piros pont villog a Blockchain.info e-pénztárca felületén, amíg nem teszed a fiókod biztonságosabbá, ezen célszerű túlesni ezen gyorsan a piros pöttyre kattintva: 
  • az 1. szinten (Level 1) e-mail cím hitelesítése a fiókba érkezett linkre kattintva, aztán 
  • biztonsági mondat beállítása (tetszőleges mondatot beírhatsz), végül
  • visszaállítási mondat feljegyzése (ezt ők adják 12 szóból, feltétlenül fel kell írni valahová, mert ekkor látod utoljára és vissza is kérdezik).
  • Utána a 2. szinten (Level 2) célszerű még a telefonszámod is megadni nekik, miután egy SMS-ben kapott kódot kell beírni. Ezzel a fiókod sárgává válik.

A minden képernyőn felül látható Kap nevű gombra kattintva kérd le a bitcoin tárcacímed, ez kell majd a ZarFundhoz. Várd meg, amíg a Blockchain.infó-s tárcádba megérkezik az átutalt pénzed, a 0,0303 BTC.

Ha megérkezett, regisztrálj a Zarfundba egy új böngészőfülön, mert a Blockchain.info-ra is szükséged lesz még. Fontos, hogy az alábbi linkeken keresztül regisztrálj a ZarFundra, mert ezek az ajánlók gondoskodnak a tagok alád tételéről, Neked semmi szervezni valód nincs, de ha nem ezeken a linkeken regisztrálsz, akkor viszont Neked kell további embereket beszervezned magad alá:

Jelentkezés az Earnwith.me alá: http://www.zarfund.com/ref/ad7dbfa240
Jelentkezés Vytautas alá: http://www.zarfund.com/ref/03a9daa640 

A regisztráció a fenti linkeken betöltődő felületen a SIGN UP linken történik. A regisztráció után 24 órád van, hogy elküldd a 0,03 BTC pénzt annak a személynek, akit a rendszer felajánl. Ha nem teszed meg, akkor a rendszer törli a fiókodat, szóval jól van ez kitalálva.

A DASHBOARD főmenüpontba kattintva látod is, hogy egy kék hátterű felirat tájékoztat arról, hogy upgrade-elni kell a fiókodat. Kicsit idegesítő, hogy minden képernyőváltásnál fehér felugró tippek vannak, amit alul le kell okézni, hogy tovább tudj menni (erre ráadásul egy picit várni is kell, hogy addig is beleolvass abba, amit feldobtak), de ez az upgrade után megszűnik.

Először is, az Add your bitcoin wallet to receive donations zöld gombbal elérhető felületen add meg a Blockchain e-pénztárcás bitcoin címedet, amire utaltam fent, hogy a Kap gombbal le tudod kérdezni. Ezt írd be, mentsd el, és utána ellenőrizd, hogy biztosan ott van-e, különben nem kapsz pénzt.

Utána a DASHBOARD képernyőn nyomd meg az Upgrade linket (vagy az Upgrade to next level zöld gombot), mire betöltődik az upgrade képernyő. Itt elég sok szöveg van, nem kell vele törődni. Mindössze két feladatod van, nagyon egyszerű:

1) a STEP 1: Level 1 Membership Ƀ0.03 zöld hátterű rész alatt látsz egy személyt és egy hozzá tartozó bitcoin címet. Arra a címre küldj el 0,03 BTC-t a Blockchain.infó-s tárcádból a Blockchain.info bármelyik képernyőjén elérhető felső Küldés gombbal. (A felbukkanó ablakban az A mezőbe a bitcoin címet kell beírni, amit a ZarFundból másoltál ki, alá pedig az összeget bitcoinban, majd a Következő Lépés gombbal kell a megerősítő képernyőre lépni, ahol meg kell erősíteni a küldést.)

Miután ez megtörtént, egy másik böngészőfülön a Blockchain.infó-s e-pénztárcában maradva menj a TRANZAKCIÓK bal oldali főmenüpontra. A legfelső tranzakció lesz a legutolsó, kattints a Sent nevű piros feliratra, mire lenyílik a sor és találsz benne egy Függőben státuszjelzést egy kék csíkkal. Felette bal oldalon van egy új képernyő ikon, ha arra rákattintasz, betölti a tranzakciót a Blockchain.infó-n. Itt a felső, "Transaction View information about a bitcoin transaction" felirat alatt találsz egy hosszú karaktersort, kb. így néz ki: 4d549fma94fd57bc55317e6180d8fb8082ffbf8ef1f95cb3cb9302fbafd8287e.

Ezt másold a vágólapra, de figyelj arra, hogy minden karakter beleessen a kijelölésbe!

2) Ezek után térj vissza a ZarFund upgrade képernyőre, ahonnan kimásoltad azt a bitcoin címet, amire elküldted a 0,03 bitcoint. Lejjebb a STEP 2: Submit the transaction hash ID zöld hátterű rész alatt látsz egy Transaction Hash ID mezőt, és oda illeszd be a vágólapról a Blockchain.infó-ról az 1. pont végén kimásolt tranzakcióazonosítót (a fenti 4d549fma94fd57bc55317... kezdetűre célzok), alatta az Exact Amount Sent mezőbe pedig írd be a 0,03 BTC összeget pontosan. Azért kell pontosan beírni, mert ha levontak a küldött összegből tranzakciós díjat, akkor picivel kevesebbet küld a rendszer arra a címre, amire elküldted a pénzt és ilyenkor azt az összeget kell beírni. A pontos összeget, amit megkap a címzett, a Blockchain.info felületen a Total Output mezőben látod. Ezt kell tehát ide beírnod.

Ezt követően nyomd meg a Submit gombot. Ha a böngésző szól, hogy el akarja hagyni az oldalt, azt engedd neki.

A DASHBOARD képernyőn akkor látod az állapotfrissítést, ha a pénzküldés végbement. Ez maximum kb. 40 perc alatt történik meg. Utána már nem fenyeget a fiókmegszüntetés réme.

A rendszer működése


Megértettem, hogy működik a ZarFund.

Először is, az új jelentkező 1 napot kap arra, hogy elküldje a pénzt, különben törlik a fiókját. Ez tök jó inspiráló tényező. A jelentkező egy embernek elküld 0,03 bitcoint, amire visszakap 2 embertől 0,03, összesen tehát 0,06 bitcoint.

A ZarFund rendszere (forrás: Zarfund.com, a kép forrása)


Az első szintről legfeljebb 1 hónapod van 2-es szintre lépni, pörög egy visszaszámláló. Ezt úgy tudod megtenni, hogy szintén el kell küldened egy, a rendszer által megadott újabb személynek pénzt, méghozzá most már 0,05 bitcoint. Mivel 0,06 bitcoint kaptál az első szinten az alattad lévő két embertől, és ebből 0,05 bitcoint el kell küldened a következő szint eléréséhez, amire időhöz vagy kötve, ezért valójában még nem vagy a pénzednél, csak 0,01 bitcoint kaptál úgy vissza, amivel szabadon rendelkezhetsz!

A harmadik szint lesz a nyerő. Itt már 4 embertől kapod a 0,05 bitcoint, ami 0,2 bitcoin, de ebből be kell fizetned 0,1 bitcoint a felsőbb szintre lépéshez. Tehát nyertél eddig 0,11 bitcoint, amiből megtérült a 0,03 bitcoin befektetésed.

A negyedik szinten  8x0,1 BTC-t kapsz, a következő szintre 0,2 BTC-t fizetsz be, tehát 0,77 bitcoinod van, ami szabad rendelkezésű.

Az ötödik szinten 16x0,2 BTC-t kapsz, a következő szintre 1 bitcoint kell befizetned, tehát a szabad pénzed már 2,97 BTC.

A legfelső hatodik szinten a szint eléréséhez 2 BTC-t fizetsz be és visszakapsz 64 embertől 2-2 BTC-t, azaz 128 BTC-t és ezzel kiszállsz, nem kell befizetned semmit. Összesen kerestél így 130,97 BTC-t.

Ha valamit rosszul számoltam, szóljatok!

Látható, hogy csak a harmadik szinttől vagy nyereséges és igazán csak az ötödik-hatodik szinten keresel, de oda szerintem csak kevesen fognak eljutni. A végén viszont sokan fognak veszíteni az alsóbb szinteken, ahogy ez egy piramisjátéknál szokás.

Ami itt új, az az, hogy lelkes vállalkozók szerveznek alád embereket, illetve hogy időkényszered van állandóan upgradelni, s ez a kényszer mindenkin rajta van, így Te is gyorsan kapod a pénzt. Meglátjuk, meddig lehet ezzel a módszerrel eljutni!

Ui.: Mialatt ezt a cikket írtam, a párom portfóliójában már meg is jött az első 0,03 BTC jóváírás néhány óra alatt. Ez a Vytautas ág.

29 megjegyzés:

  1. Csak egy gyors kérdés, neked a Vytautas ágon a my profile-ban az invited by-nál ki van?

    Nekem valami Gitas sOBOLEVSKIS, remélem jó helyre rakott a rendszer.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, jó lesz az! Nekem Andy Trieu szerepel, de kiírta valamikor a regisztráció folyamán, hogy bár Vytautas az ajánlóm, de mivel az ő első szintje (2 fő) már megtelt, ezért más alá tesz be, de az ő ágában persze. Szóval szerintem benne vagy. Ha maguktól jönnek a tagok alád, akkor biztosan! :)

      Törlés
    2. Hol látod az alattad lévőket?
      Én csak a saját ajánlómat látom, ezt a Gitas nevűt.
      Mondjuk én még nem kaptam egy petákot sem, szóval lehet, hogy ezért nem látszik semmi. :(

      Törlés
    3. A Dashboardon a Referral Summary részben látod az alattad lévőket, de őket már nem név szerint, csak az ajánlódat. Név szerint a My Refferals főmenüpontban láthatod őket és kapsz róla e-mail értesítést is. Szerintem hamarosan jönni fognak, kitartás! :)

      Törlés
  2. Én már délelőtt végigléptettem ezen, befizettem, de még nem kaptam értesítést. Bár az első levelük a spam mappába jött. A blockchain.info tranzakciós díja változó, nekem délelőtt 68 cent volt. Valahol van egy grafikon, ahol figyelemmel lehet kísérni az aktuális fee nagyságát. Természetesen nem találom, de létezik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a választ! Bár egy hónapunk van ezen a szinten maradni, de azt gondolom, ha a héten nem történik új tag regisztrációja alánk, akkor felejtős az egész. És utána soha többet nem fog semmi ilyenbe belehúzni sem az Earnwith.me, sem Vytautas. És más sem.

      De... de... én annyira szeretném, ha ez most sikerülne nekünk!!!

      Törlés
    2. El sem tudom mondani, hogy mennyire szeretném én is.. De igen sajnálatos módon, nem jött még egy referált sem. Gondolkodom, hogy mikor kellene kilépni. A második alám regisztráló esetén már elérem a kikérhető 0.06 btc-t. Ez természetesen kevés, de nem veszítek. Vagy megpróbálok végig menni, ameddig csak lehet, eleve keresztet vetve a befizetett összegre.

      Törlés
    3. A Vytautas ágon ma jött még egy referáltam, tehát így nullára kerültem. De biztosan nem fektetek be tovább, ha ez ilyen komótosan folytatódik, mert az már tutira nem fog visszajönni. Meglátom.

      Törlés
  3. Sziasztok
    Én is beleugrottam a buliba Vasutas alá :)
    Szurkolunk, hogy valami tényleg összejöjjön.
    Én Uphold-ról csináltam, az is jó volt.

    VálaszTörlés
  4. Még senki nem küldött nekem.
    Remélem nem én leszek a legalja és bebukom a 0.03BTC-t.
    Remélem...
    :)

    VálaszTörlés
  5. Csak semmi nyugalom, őrizzük meg a pánikot, én három napja nem kaptam semmit. :)

    VálaszTörlés
  6. Csatlakoztam és (eddig) csalatkoztam én is. Tegnap óta negatív tendenciát mutat a felém irányuló pénz. :)

    VálaszTörlés
  7. Csigavér, várjatok még, ne temessétek idő előtt! Alám a két ágon öten is jöttek (abból egy eltűnt, egy pedig még nem fizetett), de hárman fizettek már, és nyugi, nem Ti vagytok alattam, hanem csupa-csupa külföldiek. Ugye azokra a Vytautas/Earnwithme linkekre regisztráltatok, amit feltüntettem a cikkben, nem pedig új regisztráltként a böngészőbe beütött zarfund.com oldalon? Mert különben senki sem fog tolni, csak ők ígérték meg:

    Jelentkezés az Earnwith.me alá: http://www.zarfund.com/ref/ad7dbfa240
    Jelentkezés Vytautas alá: http://www.zarfund.com/ref/03a9daa640

    Üdv.: Péter

    VálaszTörlés
  8. Igen.
    A linken keresztül.
    Ezért nem értem.
    Nem az a baj, hogy nem fizetnek, hanem hogy senki nem jön erre, mintha ciánoztak volna.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hümm-hümm, akkor nem tudom. Kérlek szóljatok már, ha jön alátok valaki! Várom, köszi és addig is drukkolok!

      Törlés
    2. Én is Vytautas linkjét használtam, a bal felső sarokba ki is írta a nevét egy piros téglalapon fekete betűkkel. Én nem aggódok, legfeljebb 18,48 dollár elveszik. Nemrég két perc alatt veszítettem 43-at az etoron, lassan megszokom.

      Törlés
    3. Na, szóval visszakerestem a bejelentkezést, és nekem ezt írta ki a rendszer:

      "You were invited by Vytautas Perminas who has a maximum number of referrals. Our system has assigned Gitas sOBOLEVSKIS as your new sponsor."

      Na most azt nem tudom, hogy ez ilyenkor még Vytautas ágának számít-e vagy nem, mert nekem azóta sem jött senki.

      Közben megnéztem, és új regisztrációkor már mindkét ágat telt ágnak látja, és valaki mást kínál fel. De minden alkalommal mást. 15 alkalomból 15 új név került elő, ha rákattintottam a reg linkre, tehát vagy Vytautas ága már tölgyfa méretű, vagy az ágak nincsenek ennyire elszeparálva.

      Egyenlőre várok. Mondjuk mást úgysem tehetek. :)

      Törlés
    4. Nekem is ugyanezt írta ki, csak a név volt más. De akkor mitől függhet, hogy ugyanarra a linkre regisztrálva egyikünk alá egyszer csak bepakolja a rendszer az új jelentkezőket? Költői kérdés, úgysem tudjuk.

      Törlés
    5. Már nem akarlak vele frusztrálni Benneteket, de nekem folyamatosan jönnek az új regisztráltak. De olyan szinten, hogy:

      - az Earnwith.me ágon a két ajánlottam alatt összesen további 3 ajánlott van, és mivel az én két ajánlottam fizetett, így második szintre léptem.

      - a Vytautas ágon már nem csak az ajánlottjaim alatt közvetlenül, hanem már kettő szinttel alatta, negyedik szintig vannak ajánlottak. Mivel az ajánlottjaim mindketten fizettek, így itt is második szintre léptem.

      De mivel alattatok még egy sincs, ez egy valószínűleg magától terjedő hálózat, nem a gép pakolja ilyen rendszertelenül a Vytautas linken regisztrálókat. Ott szerintem előbb Nektek kell jönnötök most már, a Ti szinteteken kell előbb beteríteni az üres helyeket.

      Ha netán sikerül eljutnom az ötödik szintre, és bejönnek az ott jelzett pénzek is, Nektek meg semmi, akkor esküszöm, Nektek, akik eddig jeleztétek, hogy nem jött senki, duplán kifizetem a 0,03 BTC-t.

      Törlés
    6. Sziasztok! Péter, ezt a programot se te ajánlottad, hanem Vytautas meg az Earnwithme meg Jo, mi meg beléptünk. Szóval ismét csak azt tudom mondani, hogy ne érezd magad rosszul, nekem nem kell, hogy kifizess semmit, főleg nem duplán.

      Törlés
  9. Sziasztok. Így van egyetértek Omegával, nem kell stresszelned ezen, még van 28 nap :).
    Benne vagyok egy revshare-ben ott kiraktam a linkem hátha :)
    De amúgy még semmi és az az érdekes, hogy aki alá bementem vagy berakott a gép nála sincs változás.
    Viszont arra gondoltam, hogy nem úgy lehet hogy van egy nagy fa és berakott a legalsó szintre a fa szélén mondjuk és most még nem ért oda vissza hozzánk mert terebélyesedik a fa alsó része.
    Tehát jó lehet csak nekünk többet kell várni mint Péternek.
    Ezért kicsit bizakodó vagyok, de ha nem akkor így jártam (ismét)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. OK, de ha én ÚGY járok, akkor Ti ne járjatok ÍGY, érted! :)

      Törlés
    2. Rendben Péter, abban az esetben elfogadom, ha bizonyítod, hogy megkaptad a 164 BTC-t :)

      Törlés
    3. Akkor én, is, és majd sörben kérem. :)

      Törlés
    4. Mindenkinek minden kívánsága teljesül, de kérlek ne legyetek szőrszálhasogatóak, ha csak 163,99 BTC jönne össze! :) (Amúgy a mai nap eseménytelen volt, mindkét ágon a második szinten állok bár, de veszteséges vagyok.)

      Törlés
    5. Akkor még belefér. :) Ha valaki van a blockchain.info-n, akkor vigyázzon, valószínűleg egy átverős levél jött tőlük. Vagyis nem tőlük, hanem a nevükben. Van benne egy cím, hogy hova kell utalni. Nem kéne. Bár gondolom senki sem hülye a csapatban, hogy egy levélből menjen fel az oldalra.

      Törlés