2016. szeptember 19., hétfő

Hamarosan megszűnik az új regisztrálási lehetőség a Passive.fundba

Az alábbiakban kigyűjtöttem a Passive.fund legutóbbi legfontosabb híreit.

Vytautas két erős és hosszútávú befektetést remél a tervezett árfolyamváltó megoldásuktól, melynek a bevételeit 100 százalékban megosztják a befektetőkkel, illetve a Bondora és SAVY névre hallgató P2P közösségi hitelezési oldaltól. Már 15 különböző e-pénztárcaszolgáltatóval van kapcsolatuk: AdvCash, Bitcoin, Ethereum, Neteller, OKPay, Payeer, PayPal, PayToo, Payoneer, Payza, PerfectMoney, Skrill, WebMoney, SolidTrustPay és BTC-E. A későbbiekben 30 feletti szolgáltatót és kriptodevizát fogadnak majd el a tervek szerint.

A pénzkikérés PayPal és Payza szolgáltató felé is lehetséges, közvetlenül a felhasználói felületről, de a pénzbefizetés nem automatikus, mert ezek a szolgáltatók nem támogatják a befektetési honlapokat. 

Döntöttek arról is, hogy saját közösségi hitelezési oldalt építenek.

Vytautas szerint lelassult a ZarFund, de szerinte még mindig nem késő csatlakozni. 

A honlap legújabb híre szerint új befektetésként egyszerre csak egy Profit Csomag vásárolható felhasználóként, hétfőtől (mától) ez kettőre bővül, hamarosan pedig újabb hírek jönnek.

Vytautas pénteki Facebook bejegyzése szerint az új regisztrációkat lezárják, amint elérik az 500 főt. Most 432-nél járnak. Ha most nem is akarsz befektetni, de később igen, regisztrálj most!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése