2016. szeptember 9., péntek

Genesis hírek: felmérés ajándék X11 szerződésért, akciósan indul a Monero bányászat

Ingyenes bányászati teljesítmény nyerhető a Genesis-mining kérdőívének kitöltésével, mely az ügyfelek véleményéréről ad hangot a bányászcég felé (javítanivalók, tapasztalatok, kriptodeviza kínálat, stb.). Hárman fognak X11 szerződést nyerni, a kérdőív kitöltése 10 percet vesz igénybe. A lehetőség két hétig tart.

A kérdőív elérhetősége mindenkinél egyedi linken megy, megtaláljátok a postafiókotokban.
Sok kérdést kapnak a kriptodevizákról, ezért úgy döntöttek,
Altcoin Blog sorozatot indítanak. Elsőként a DASH és a Monero került sorra. Elérhetőség: http://blog.genesis-mining.com/
A Monero bányászatot egy speciális promócióval támogatja a Genesis-mining. Az X11 szerződések vásárlásával a MONERO3 kódra 3 százalék kedvezmény jár 5 napon át, közép-európai idő szerint jövő kedd (szeptember 13) 12:00 óráig. Ez ha jól értem, déli határidő. Az árak.
A Genesis-mining legújabb webcastja betekintést nyújt a cég izlandi Enigma bányászfarmjára és szól a közelmúltban felfedezett adathalász támadásról is, melyről én is írtam itt.

1 megjegyzés:

  1. Hé! Csodálatos cikk. Mindent lefedtél a bitcoinról, amit az embereknek tudniuk kellene. Feliratkoztam az Ön levelezési listájára, így amikor új cikket tesz közzé, folyamatosan frissíthetem azt. Ossza meg ezeket az cikkeket. Egészségére!.
    ARKONIX

    VálaszTörlés