2016. szeptember 7., szerda

BeonTel: későbbre tolták az indulás idejét

A korábban ezen hétre ígért indulást szeptember vagy október hónapra tolták a magyar BeonPush oldal szerint. A szkopjei találkozón helyben nem osztogattak mobiltelefont, hanem bekérték a résztvevők listáját és postán fogják nekik kiküldeni.

Azt írják, hogy regisztrálni kell majd a BeonTel oldalra is, de én be tudok lépni a BeonPush-os azonosítómmal most is, és mutatja a BeonPush-ban regisztrált adataimat, úgyhogy ezt nem értem. Jelenleg egyetlen csomag van, amit először meg kell vásárolni ahhoz, hogy lehessen másokat behívni a rendszerbe, ez pedig a 300 dolláros BeonTel F1 okostelefon. Viszont állítólag lesz egy 100 dolláros csomag is, amely csak 1-2 hétig él majd állítólag. (Beonéknál vigyázni kell, mert gyorsan lezárják az ilyen határidőket, lásd új tagok toborzása vagy a hitelesítés.) A 100 dolláros csomag lényege az lesz, hogy ugyanúgy 300 dollárba fog kerülni, de a tervek szerint a 100 dolláron felüli többi pénzt a megkeresett pénzből kell majd kifizetni.

Semmit nem tudni erről még, de gondolom úgy lesz, mert ez lenne a logikus, hogy a telefont csak akkor kapja meg a jelentkező, ha összegyűlt a 300 dollárja a megkeresett pénzből, viszont a 100 dollárt előre befizeti a cégnek a promóciós héten (vagy hetekben). Üzletileg ez lenne az egyetlen logikus megoldás.

A telefonról bővebben itt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése