2016. szeptember 10., szombat

Szerintem ennyi volt a ZarFund

Az Earnwith.me ágon 3 ajánlottat kaptam, kettőt ebből közvetlenül alám. Ez a kettő fizetett ugyan 0,03-0,03 BTC-t, viszont csak ők ketten fizettek nekem, s mivel a kettejük pénzéből a második szintre léptem, kifizettem belőle 0,05 BTC-t.

Tehát 0,01 BTC-m maradt a 0,03 BTC befizetésre, azaz 0,02 BTC-t elbuktam.

A Vytautas ágon a mai napig jönnek az ajánlottak, már 13-an vannak, köztük ketten közvetlenül alattam. Mivel az alattam lévő kettejük pénzéből itt is második szintre léptem, ezért alóluk kaptam egy 0,05 BTC befizetést, így összesen 0,11 BTC-t kaptam, de 0,08-at fizettem ki, így itt 0,03 BTC egyenlegem van, most nullszaldós vagyok. Eszem ágában sincs 0,1 BTC-t befizetni a következő szintre, biztos bukó lenne. Ehhez az kéne, hogy legalább még két 0,05 BTC kifizetést kapjak, de az elmúlt hét alapján erre már semmilyen esélyt nem látok.

Ennek sokkal jobban kéne pörögnie, hogy higgyek benne. Én 5-én csatlakoztam, 7-én volt az utolsó fizetés, ma 10-e van.

Vagyis a két ágon együttesen 0,02 BTC veszteségre állok most.

Tanulság? Legközelebb akkor sem szállok be ilyen játékba, ha Vytautas, Earnwith.me és Jo szintű tekintélyek ajánlják a játékot, és közülük ketten még azt is megígérik, hogy alám teszik a tagokat. Látszik, hogy ez az ígéret mennyit ért.

Zarfund ügyben már csak akkor írok, ha valami váratlan fejlemény történne. De szerintem nem fog.

85 megjegyzés:

  1. Szia! Pont készültem írni, hogy megjelent az első reffem ma reggel, de még nem fizetett. Ha véletlenül fizet is, azonnal kikérem a pénzt, hátha kifizet. Ha nem, akkor így jártunk, levonjuk a tanulságot. Ahogy azt már meg is tetted.

    VálaszTörlés
  2. Én mintha sivatagban járnék, sehol semmi.

    VálaszTörlés
  3. Nem ide való, és ha Peti azt mondja nem lehet, akkor töröljétek.

    Valaki tudna segíteni, hogy hol tudnék most instant BTC-t venni?
    0.2-re lenne szükségem, de úgy, hogy most el is küldjék, ne pár nap alatt. Olyan megoldás kéne, ahol bankkártyával vagy Paypal-lal lehet fizetni. (A bitcoin ATM nem jó, mert nem vagyok Magyarországon.)

    SOS megoldásban, ha esetleg valakinek van és paypal-ja is van, akkor úgy is érdekelne.

    VálaszTörlés
  4. Egy másik nem ide való ötlet, szintén törölhető, ha nem kóser.

    Most felmerült bennem, hogy az oldalak legtöbbje rendelkezik valamilyen referal rendszerrel.

    Ezeket az esetek túlnyomó részében vagy full kihagyjuk, vagy a monitor oldalak nyelik be, vagy ismeretlennek mennek.

    Arra gondoltam, hogy (tudom neked nem lehet), de a többiekkel lehetne egy olyan táblát csinálni, hogy aki már fent van egy oldalon akkor az tegye fel oda a ref linkjét, és ha más oda menne, akkor már az innen származó ajánlással menjen, és az így kapott money-t meg 50-50%-ban szétdobnák.

    Egyéb esetben ez a ZS amúgy is elmenne a levesbe maggi kockának, de így legalább a fele visszajön. Win-Win szituáció.

    Vélemények?

    VálaszTörlés
  5. BTC-m nincs, a másik ötlet viszont szerintem nem rossz, főleg, ha nagyobb összegeket fektet be valaki.

    VálaszTörlés
  6. Szerintem is jó ötlet, én már feldobtam ezt korábban, de nem kaptam rá választ...

    VálaszTörlés
  7. Szia Bearnie! Semmi gond nincs ezekkel a felvetésekkel, természetesen. Én bitcoin ATM-et javasoltam volna, az sok országban lehet ma már, a Localbitcoins.com listázza az ATM-eket is (ha a tulaj beregisztálta). De rájöttem, hogy amit írtál, az nem is olyan egyszerű. Talán az működhet még, ha valamelyik bitcoin tőzsdén regisztrált és hitelesített vagy. Az ajánlói link jó ötlet, gondolkodom a megvalósításon. Szép estét Nektek!

    VálaszTörlés
  8. Elkészült az ajánlói linkek rögzítésének lehetősége. Indulásképp egy bárki által önállóan szerkeszthető táblázatra gondoltam, amíg vissza nem él vele valaki.
    Nézzétek meg, hogy így jó-e, illetve írjátok meg, milyen változtatást javasoltok:
    http://bitpenz.blogspot.hu/2016/09/ujdonsag-blogon-ajanloi-linkek.html
    Köszönöm szépen! Szép estét mindnyájatoknak!

    VálaszTörlés
  9. Bár lemondtam már a zarfundról, ma megint jött egy referált. Bár amennyi pénzt átküldött a kettő, olyan mintha egy se lenne. (Ma eddig az egyetlen jó ami történt velem, hogy kikértem végre a neobux nevű förmedvényről a 7 egész dolláromat. Remélem soha többet nem kell ilyeneken kattognom. :D )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Omega! Engem is be akarnak húzni a Zarfundba! Ha nem gond,és lehet róla szó,egy nagyon rövid véleményt kérhetek? Minden félelem nélkül bele lehet kezdeni?

      Törlés
    2. Kedves Omega! Engem is be akarnak húzni a Zarfundba! Ha nem gond,és lehet róla szó,egy nagyon rövid véleményt kérhetek? Minden félelem nélkül bele lehet kezdeni?

      Törlés
    3. Kedves Krisztina!
      Én semmiképpen nem ajánlom, egyetlen ember fizetett alattam, de ő is másnak küldte a pénzt.

      Törlés
  10. Unalmamban kiszámoltam, hogy egyetlen ág eltartásához 2.097.152 ember fizető részvétele szükséges, és ma tartunk 10.253 embernél.
    Zar túl nagyot álmodott, ennyi résztvevő nincs a pakliban szerintem.
    Ha a rendszer csak arra figyel, hogy egyetlen embert kimaxoljon, akkor is még csak 1-2 ember járhat level 4-en, ebből a nagy ZS-t sosem fogjuk látni.

    VálaszTörlés
  11. "Unalmamban" :D Én is szoktam unatkozni, de ennyire...?! :D Inkább alszok. Egyébként a 10253 emberből is vajon hányan nem fizettek be? Az én két reffem biztos, hogy nem.

    VálaszTörlés
  12. Hú, valahova ide kéne biggyeszteni, hogy a 1hourlycoin.com tegnap beadta a kulcsot. Nehogy valaki befektessen. Mondjuk nekem annyira ez most pont nem fáj, mert tegnapelőtt jött vissza pont a teljes befizetett összeg, de nem kerestem rajta egy petákot sem.
    Mindenesetre az ajánló linket eltávolítom a táblázatból.

    VálaszTörlés
  13. Nah ennyi volt a Zarfund, kinyiffant.
    Már a domain sem nyílik meg,ez gyorsan lepörgött.
    Gondolom az első pár szintnek összegyűlt a megfelelő mennyiségű BTC és fogd a pénz és fuss lett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem még bejön. Be is tudok lépni.
      Bár mondjuk ez nem befolyásolja azt, hogy semmi mozgást nem látok azóta sem referalok ügyében. :(

      Törlés
  14. Sziasztok
    Valami csoda történhetett, mert regisztrált valaki alám. Hmmm
    Közben az oldal rendben bejött valami lehetett nálam.
    Kíváncsian várom a folytatást :)
    BTC még nem érkezett az új delikvenstől

    VálaszTörlés
  15. Sziasztok! Itt a "mi a francot csináljak?!" ideje. Most már a harmadik első szintű reff is megjött (gondolom az első kettő már ki is esett) és ez fizetett is. Ezzel megvan a kikérhető 0.03 btc. De azt se tudom, hogy fizet-e az oldal, meg azt se, hogy ha kikérem, akkor jót, vagy rosszat teszek a pénztárcámmal?

    VálaszTörlés
  16. Ebben a pillanatban jött egy level 2.

    VálaszTörlés
  17. Immáron a 10. jóembert dobra be alám a gép az elmúlt 5 nap alatt, és még egyik sem fizetett egy árva petákot sem.
    Szóval én ezt a programot ezennek eltemettem.
    Ha vissza is jön belőle a 0.03 BTC a következő 15 napban, akkor sem lépek be a 2. szintre, az már tuti. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem az egyik fizetett, de kikérés gomb az nincs sehol, tehát mindegy.

      Törlés
    2. A pénz nem a rendszerben van, hanem egyből a ZarFundnál regisztrált pénztárcádba kerül, ott megtalálod! (Remélem, ez egy kis jó hír volt azért.)

      Törlés
    3. Akkor még rosszabb a helyzet, ugyanis nem kaptam semmit az állítólagos 13.-án elkövetett pénzküldésből. A tranzakció azonosítót meg nem tudom megnézni, mert csak az első pár számot mutatja.

      Törlés
    4. A rendszer csak úgy engedi jóváhagyni a tranzakciót (és feljebb juttatni a tagot), ha megerősítést nyer a tranzakció. A pénznek tehát ott kell lennie, vagy a befizető befizetés alapján történő feljebb lépése jogtalan. A pénznek a rendszerben megadott pénztárcádba kellett volna érkeznie a megadott időpontban. Szerintem ne hagyd veszni, járj utána mindenképpen, hogy mi történhetett!

      Törlés
    5. Lehet, hogy én értek valamit félre. A második a blockchain pénztárcám. Legalább engedné megnézni a tranzakció azonosítót.
      http://s17.postimg.org/kg8j8620v/image.jpg

      http://s13.postimg.org/5lk0s98gn/image.jpg

      Törlés
    6. Megnéztem, a tranzakcióazonosító tényleg nem látszik végig. Ez eléggé nagy baj. A rendszerbe a My money - Bitcoin Wallet menüponton keresztül regisztrált pénztárcacímedre kellett megérkeznie a pénznek. Javaslom, hogy ezt üsd be a Blockchain.info keresőjébe és ez alapján próbálj utánajárni! Ott kell lennie a kérdéses tranzakciónak. Ha nincs ott, az a rendszer hibája. Esetleg írhatsz a befizetőnek, hogy hová küldte és milyen tranzakcióazonosítóval. A befizető e-mail címét megtalálod a My Referrals főmenüpontban. Mindenképpen írj, hogy mit találtál!

      Törlés
    7. Írtam neki, válaszolt is, de sajnos a btc címét küldte el. Arra nincs találat a blockchain-en, most írtam újra, hogy a hash-t küldje. Persze jó ez így, hogy az angolul nem tudó arab és a magyar levelezget. Szerintem vicces dolgokat írogatok. Főleg, ha hozzáveszem a telefonom perverz autokorrekcióját...

      Törlés
    8. Egyre szövevényesebb ez a sztori, de annál jobban kíváncsi lettem a végére... :)
      Írd meg neki, hogy az alábbi képen lévő számot kéred tőle (persze ne ezt írja le!):
      https://s3.amazonaws.com/cdn.freshdesk.com/data/helpdesk/attachments/production/6000604062/original/tx_id.png?1433013870

      Ennyit írj neki:

      Hi!

      Please send me the ID of your transaction, like in this picture: https://s3.amazonaws.com/cdn.freshdesk.com/data/helpdesk/attachments/production/6000604062/original/tx_id.png?1433013870

      Thank you, Omega

      Törlés
    9. Köszönöm! Nagyon együttműködő a srác, csak sajnos valami teljesen más címre küldte a pénzt. Hogy honnan szedte, azt nem tudom, azt tudom, hogy nekem az volt az első dolgom, még utalás előtt, hogy azt beírjam. Azóta nem is változtattam, szóval itt tartunk. Várom a válaszát, aztán írok a zarfundnak. Csak tudnám, hogy egy supportért miért kell külön regisztrálni?!

      Törlés
    10. Nem tudom milyen walletnál vagy, de nekem a XAPO-nál kb. 2 naponta változik a address-em. De ettől függetlenül a régi címedre küldött coinnak is oda kell találnia hozzád.
      Azt ellenőrizd, hogy ami a Zarfund-ban meg van adva, és amire a srác küldött, az ugyanaz legyen.
      Mert akkor csak a dinamikus cím miatt nem látod egyezőnek.

      Törlés
    11. Basszus-basszus, ezek szerint ha én küldök Neked 2 BTC-t, hogy kvalifikáljam magam a legfelső szintre (persze a korábbi szinteket is fel kell tölteni, tudom), akkor elég beírnom annak a tranzakcióazonosítóját és ha azt megerősítik a bányászgépek, máris kapom a nagy lóvékat a Zarfund ajánlottaktól, miközben a rendszeren kívülre küldtem pénzt, akár saját magamnak is. Bravó, Zarfund! :(

      Törlés
    12. Amúgy szörnyűek ezek az arabok! Még ha nem is ért angolul, olyan lüke, hogy a világosan leírt két lépést, köztük a BTC címre történő pénzküldést és a tranzakcióazonosító beírását sem tudja értelmezni. Egy valamihez értenek nagyon az arabok: a nőknek lökik a rizsát, abban tényleg nagyon jók. Még évekkel ezelőttről, amikor menekültáradatnak híre-hamva sem volt, vannak (persze nem saját) sztorijaim, hogy Facebookon, Skype-on, és a különféle globális ismerkedő oldalakon mennyire nyomulnak az európai nőkre. Persze tudom, hogy az európai beházasodás volt a céljuk már akkor is, de egészen biztos vagyok benne, hogy a cerkájuk is állt azért közben. :)

      Törlés
    13. Én majd egy évet dolgoztam Adu-Dhabiban, tudok érdekeseket mesélni. :)

      Törlés
    14. Címnek mindig ugyanazt használom, nekem a blockchain.info-n van számlám. Ezt megadtam már a regisztrációnál, és nem is változtattam. Ő egy teljesen más címre küldött, még csak köszönő viszonyban sincs az enyémmel. Szóval igen Péter, csak küldj valakinek pénzt és már be is kerülsz a rendszerbe. Mondjuk az egyik számládról a másikra. Szerintetek hányan használják ki ezt máris? Kíváncsi lennék, hogy rájött-e már valaki.

      Törlés
    15. Erre mit kellene mondanom? So what do u need?

      Törlés
    16. Omega, no comment. :( Sajnálom.
      Bearnie, elhiszem, hogy tudnál mesélni! :)
      Szép estét Nektek!

      Törlés
    17. Komolyan kérdeztem, azt se tudom kivenni ebből a mondatból, hogy mit kérdezett a srác. :D Talán megkérdezte, hogy most mit csináljunk? Mert akkor mondom neki, hogy írjon a zarfundnak.

      Törlés
    18. Ha a levél semmi mást nem tartalmazott, akkor ez annyit tesz, mint nálunk a "Mi legyen?" vagy a "Mit szeretnél?".

      Törlés
    19. Köszönöm! Azt is le tudnád írni, hogy mit válaszoljak? Az lenne a legjobb, ha írna a zarfundnak. Nekik se ártana tudni, hogy ilyen egyszerű átverni a rendszert.

      Törlés
    20. Szia Omega!

      Szerintem ne bízd az arabra, hogy írjon Zarnak, mert neki mindegy, és azt mond majd amit akar.

      Írj inkább te a supportnak, és kérj segítséget.

      Dear Support,

      I have a referal, who sent to me the level 1 donation (0.03 BTC), but the coins not recieved to my wallet.
      My referal, (XYZ) sent to me the details of the transaction, but in this details the target address is not my bitcoin wallet's address.
      The details are the followings:
      XXX
      Please investigate this case because I think a new referal can send BTC from one fo his wallet to an another and the system will accept the HASH because maybe not checking the addresses, just check for the HASH is valid or not.
      If its possible, someone can upgade his account without sending real BTC to the other members.

      Thanks in advance!

      Best Regards:

      Omega

      Az XYZ helyére írd oda az arab srác nevét/email címét, az XXX helyére pedig másold be azokat az infókat, amiket a srác elküldött neked.

      Szólj, ha valami nem tiszta, vagy kell még help.

      B.

      Törlés
    21. Szia Bearnie! Köszönöm szépen, elküldtem. Mkor láttam az XYZ-t, majdnem leestem a székről a röhögéstől. Egyszer átadtam egy oldalamat egy Romániában élő ismerősömnek és írtam egy hasonló szöveget, hogy ha véletlenül kidobják emiatt az oldalról, akkor küldje el nekik a supporton keresztül. Természetesen így írtam: T. support, (írd be az országot és a várost) költöztem... Nos, ezt így kimásolta és elküldte.

      Törlés
    22. Mivel én is support környezetben dolgozom, a kollégáktól én is láttam már érdekes leveleket.
      Nálam a pálmát annak az idős néninek a levele viszi, aki rendes borítékos snailmail levelet küldött úgy, hogy a címzetthez az email címünket írta, azt is rosszul, kiejtés szerinti leírással. De mégis megjött. Néha a postán is Superman-ek dolgoznak. :)

      Törlés
    23. Nem szeretnék support környezetben dolgozni. Az ember anyja biztos állandóan csuklik. Kaptam választ a zarfund-tól, ha segítenél rendesen megérteni, nagyon megköszönném. Nem lenne rossz egy normális fordító program.
      I see your problem - I also checked the number he said he paid to and it beloged to lalo lalo_gar@yahoo.com - he must just contact this member and ask them to transfer the 0.03 to your account because he doesn't fall under her, maybe he did in the beginning when the server was down we had people trying to upgrade but their accounts got deleted and I recall hewasine of those cases.

      Törlés
    24. Ez a le vagy sza...vazva, finomabban.
      Gyakorlatilag annyi, hogy látott már ilyet, de te vedd fel a kapcsolatot a "Lalo" nevű arccal és kérd, hogy küldje el neked a 0.03-at, mert igazából véletlenül került hozzá.
      Problémáim:
      1. Zar nem angol, és egy csomó hibával ír, amitől alig érteni mit akar.
      2. Miért Te vedd fel vele a kapcsolatot? Milyen eszköz van a te kezedben, ami arra készteti a jóembert, hogy utalja el neked? Nem mondom, hogy egy próbát nem ér meg, de szerintem választ sem fogsz kapni. Legalábbis én biztos nem küldenék pénzt egy ismeretlennek, aki nem is a Zar Support-tól ír.

      Szóval szerintem írd a Zarnak a következőt:

      Dear Support,

      Thanks for the quick investigation, but I would like ask a favor in this case.

      Please send an e-mail to "Lalo" in this subject from a @zarfund.com e-mail address, about the required steps, because I don't have the authorization to warn a member to do this.

      Thanks in advance!

      Best Regards:

      Omega

      Törlés
    25. Jeee, most szóltam le Zart az angolja miatt, erre olyan ordenáré hibákat nyomok el, hogy röhögnöm kell. :)

      Inkább ezt küld:

      Dear Support,

      Thanks for the quick investigation, but I would like to ask a favor in this case.

      Please send an e-mail to "Lalo" in this subject from a @zarfund.com e-mail address, about the required steps what he needs to do, because I don't have the right authorization to ask/warn/force a member to sending the money to me.

      Thanks in advance!

      Best Regards:

      Omega

      Törlés
    26. Köszönöm! Már küldöm is. Majd tájékoztatlak, hogy mi történik.

      Törlés
    27. Megvan, szerintem konkrétan azt írták, hogy csináljak amit akarok, őket nem érdekli a továbbiakban.




      The upline under you who paid her must contact her first because he paid money to her account and ask for a refund, we don't come between members and account tramsfers, but will help where we can, but we don't send out private emails to members.

      Thank you for contacting ZarFund.

      Regards

      Zarfund Admin

      Törlés
    28. Azt írják, hogy annak kell kérnie a pénz visszatérítését, aki fizetett, meg hogy ők segítenek, amiben tudnak, de a felhasználók, illetve a számlák közötti pénzküldésekben nem tudnak segíteni, továbbá nem küldenek egyéni leveleket a felhasználóknak.
      Eléggé álságos válasznak tartom, hiszen Bearnie levelében tökéletesen le volt írva, hogy a rendszer hibájának tartod, hogy a megerősítést nézi csak a rendszer, a bitcoin címet nem.

      Erre egyáltalán nem válaszoltak.

      Azt javaslom, írd meg az arabnak, hogy kérje vissza a pénzt attól, akinek küldte és küldje el a Te bitcoin címedre. Többet nem tehetsz sajnos.

      Az 1XXX helyére a BTC címed írd be.

      Hi,

      Please write to your partner to refund my 0.03 BTC, and send to my bitcoin address: 1XXX.

      Best regards, Omega

      Törlés
    29. Köszönöm! Egy utolsó próbát megér.

      Törlés
    30. Szívesen! Így van, ingyen van és semmit nem veszíthetsz vele! Drukkolok!

      Törlés
    31. Válaszolt a srác. Most vagy félreértem, vagy én fizessek neki?
      This Lalo is not answering to my email.
      I paid twice 0.03 and she has to give me back one payment

      Törlés
    32. Egy utolsó mondatot szeretnék kérni. Valami olyasmit, hogy "semmi baj, várjunk hátha visszafizeti az illető a pénzt, köszönöm, hogy együttműködtél velem". Nem akarom, hogy ő fizessen kétszer. Úgyse jön senki alám, így elkönyvelem a befektetett pénzt, nem fogok falnak menni tőle. Köszönöm a segítséget!

      Törlés
    33. Azt mondja, hogy ez a Lalo (gondolom, akinek tévedésből küldte, vagy nem tudom, ki ez) nem válaszol az e-mailjére, ő viszont kétszer fizetett 0,03 BTC-t, amiből Lalonak vissza kell adnia egyet. De ezt nem egészen értem, hogy miért fizetett kétszer, és abból legalább egyet miért nem Te kaptál???

      Törlés
    34. Meg hát ne is "vissza" adja, hanem küldje el nekem egyenesen. Mindegy, akkor hagyjuk ennyiben. Ebből azért eléggé kiviláglik a szerencsém. :D

      Törlés
    35. OK. Ezt javaslom:
      ---
      Hi,

      OK, no problem. I'm waiting for the refund of Lalo. When Lalo refund my 0.03 BTC, please send me to 1XXX BTC address. Thank you for cooperation.

      Best regards, Omega
      ---
      Hátha... Sok sikert!

      Törlés
    36. Köszönöm szépen, remélem nem kell többször kihasználnom titeket.

      Törlés
    37. Igazán szívesen, emiatt ne fájjon a fejed! Legyen szép a napod!

      Törlés
    38. Az a baj, hogy Zar-ék eléggé magasról tesznek erre az egészre, ezek csak konzerv válaszok, a support attól lenne support, hogy próbálja megoldani a helyzetet, főleg, hogy az ő hibájuk. De ők csak hárítanak.

      Csak a túlbuzgóság működött bennem, de végeztem egy tesztet.
      Regisztráltam a munkahelyi e-mail címemmel a magán címemnek a reg linkje alá.

      - Harmadik alkalomra sikerült saját magam alá bekerülni, mert az első két alkalommal azt írta, hogy az én vonalam már betelt, és így más alá tesz.
      -- Ehhez hozzá tartozik, hogy a vonalam olyan üres, hogy jelenleg még várakozó referáltam sincs, nem hogy olyan aki fizetett is volna.

      Ez elég érdekes, és némileg alátámasztja, hogy létezhetnek VIP line-ok.

      - Mikor sikerült, akkor küldtem magamnak 0.03 BTC-t, de nem arra a címre, amit a rendszer kiírt, hanem egy másikra.
      -- A rendszer kiírja, hogy nem megfelelő walletre küldtem a pénzt, és nem is aktiválta az új accountot.

      Ebből kiderül, hogy, az, hogy véletlenül küldte más helyre, jelenleg kizárva. De lehet, hogy ez a probléma létezett régebben, csak kijavították, tehát nem tudom. Ha a srác elküldte neked a HASH-t és abban nincs benne ugyanaz az address amid a Zarfundban meg van adva, pedig te nem változtattál, ellenben a rendszer mégis jóváírta neki az aktivációt, akkor egyértelműen rendszerhiba történt, hiszen a srác olyan address-t kapott a rendszertől, ami nem a te címedre mutatott, pedig te vagy az upline-ja.

      De ahogy a levelekből kiderül, a support magasról tesz erre, mert nem ír leveleket a felhasználóknak. :(

      Törlés
    39. Hát ez már az alja. Nem érti a fiatalember, hogy miért kellene nekem megkapni a pénzt. :D Ezt válaszolta.
      Why I need to send you?

      Törlés
    40. Lehet, hogy félreértette, mert az előző levélben azt írtuk, hogy az az ember küldje nekem, akinek ő fizetett. Most meg azt, hogy ő küldje. Most még egyszer kérnem kell. (piros fej)
      Azt kellene írnom, hogy ha az a másik ember neki küldi vissza, akkor küldje át nekem. Ha az a másik ember nekem küldi, akkor neki semmit sem kell fizetni.
      Köszönöm! (szégyenkező piros fej továbbra is) Elmegyek már egy tanfolyamra, ha találok ingyé vagy olcsón.

      Törlés
    41. UI. A másik embert Lalo-nak hívják...

      Törlés
    42. Dear XYZ,

      the system working with the members wallet addresses.
      So You need to send your donation to directly to your upline's wallet.
      Your referals will send the donations to your wallet directly.
      Your upline is me.
      But somehow You sent your donation to Lalo.

      After I contct with the Zarfund support, We have two options:

      1st:
      If Lalo will send back the donation to You, You needs to send it me.

      2nd:
      If Lalo will send your accidently misstraced donation to me directly, You not need to do anything.

      Thanks in advance!

      Best Regards:

      Omega

      PS: My wallet address is: XXX

      Az XYZ helyére az arab srác nevét, az XXX helyére a BTC wallet címedet írd be.

      Én a helyedben úgy küldeném el, hogy benne legyen az arab srác, Lalo és a support is, hogy lássák, hogy nem levegőbe puffogtatsz.

      Törlés
    43. Bocsi, megint elangoltalankodtam. :)

      Inkább ez:

      Dear XYZ,

      the system is working with the wallet addresses of the members.
      So, You need to send your donation to directly to your upline's wallet.
      Your referals will send the donations to your wallet directly also.
      I am Your upline.
      But, somehow You sent your donation to Lalo.

      After I contact with the Zarfund support, We have two options:

      1st:
      If Lalo will send back your donation to You, You will needs to send it to me.

      2nd:
      If Lalo will send your accidently misstraced donation to me directly, You not need to do anything.

      Thanks in advance!

      Best Regards:

      Omega

      PS: My wallet address is: XXX

      Törlés
    44. Köszi Bearnie, épp írni akartam, de megelőztél! Omega, egyetértek, Bearnie-vel, próbáld a lehető legtöbbet kihozni, hogy megkapd a teljesen jogos jussodat! Kitartás! Péter

      Törlés
    45. Omega, ne fizess az angoltanulásért! Komplett elektronikus tananyagaim vannak, nem is egy, szívesen küldök Neked teljesen ingyen. Van köztük olyan is, amelyet hallgatva tanulod az angolt, nem kell a könyvet magolni (van könyv, de a könyvben ugyanaz van, mint a hanganyagban). Dobj egy e-mailt, ha érdekel!

      Törlés
    46. Hasonló anyagok nálam is, ha szükséges. :)

      Törlés
    47. Köszönöm, nekem is van néhány, de nekem nem megy az önálló tanulás sajnos. Próbálkoztam vele elég sokat. Jóval könnyebb volt a német, tanárral. Eddigi összes önálló sikerem a gépírás megtanulása volt. :D Köszönöm a segítséget!

      Törlés
    48. OK, ha mégis meggondolod magad, csak szólj!

      Törlés
  18. Hát, én feladom a Zarfund-ot. :(
    Még 5 nap van hátra, de a statisztika magáért beszél.
    Eddig összesen a 25 nap alatt 37 referáltat dobott be alám a rendszer, +1 én voltam, amikor teszteltem és saját magam alá jelentkeztem be.
    Ebből a 37 emberből pontosan 0 fizetett.
    Nem tudom, kinek milyen tapasztalatai vannak, de nálam ez a program csődöt mondott. :(
    Sajnos.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Az én történetem adott és változatlan. Egy fizetett, másnak.

      Törlés
    2. Sziasztok! Én azt ígértem a poszt végén, hogy jelentkezem, ha van fejlemény. Nos, történtek fejlemények, de áttörés nem, ezért még kivártam.

      Anyagilag ugyanis pontosan ugyanott vagyok: gyakorlatilag nullán.

      Tény, hogy a két ágba befektetett 0,6 BTC-t visszakaptam egy kis nyereséggel.

      Earnwith.me ágon lettek ajánlottjaim, akik fizettek, de nem fejlődött ki alattuk hálózat, így a közvetlen ajánlottaim mögül már nem kaptam semmit. A visszakapott 2x0,03 BTC-t arra használtam, hogy a második szint 0,05 BTC-jét kifizessem, de semmi értelme nem volt, megtarthattam volna inkább a lóvét, mert így még mindig veszteséges vagyok 0,02 BTC-vel.

      Vytautas ágon viszont nagyon szép eredményt értem el: az első 5 ágon mind tele vannak az ajánlotti helyeim (az 5. szintről 3 fő hiányzik csak), a hatodik szintnek pedig a fele megvan.

      De semmi értelme.

      Minden bejövő pénzt azonnal arra használtam fel, hogy egy szinttel feljebb lépjek, az alatta lévő jutalékokat ugyanis akkor is megkapod, de a felső szintűeket csak akkor, ha Te is befizettél rá és elérted.

      Az első szinten a 2x0,03 BTC-t megkaptam, majd a következőn a 4x0,05 BTC-t is. A harmadik szintről kaptam a nyolcból 2x0,1 BTC-t.

      Az összesen 0,46 BTC bevétel.

      Ebből azonban befizetettem a negyedik szintig a lóvékat, ami 0,05+0,1+0,2 BTC, meg kivettem a betett saját 0,03 BTC-t, valamint az Earnwith.me ág 0,02 BTC veszteségét.

      Tehát 0,46 BTC mínusz 0,4 BTC. A maradék 0,06 BTC-ből meg ment a Blockchain tranzakciós díjaira, a maradék meg szerintem még ott van a tárcában, már nem emlékszem. De bő 0,05 BTC-t nyertem a ZarFunddal.

      Még nincs vége az elemzésnek!

      Ugye ahhoz, hogy megkapd a lóvékat, fontos, hogy mihamarabb lépj feljebb, ugyanis ha alattad mások gyorsabban haladnak, akkor nem Te kapod a pénzt az ajánlottadtól, így az elúszik.

      Alattam egy valaki előzött csak meg, a harmadik szintben, ő ezért nem nekem fizette a 0,1 BTC-jét, mert én akkor még nem voltam a negyedik szinten, hanem mást ajánlott fel neki a rendszer. Ezt a 0,1 BTC-t tehát elvesztettem. Akkor nem vesztettem volna el, ha a saját pénzemből 0,1 BTC-t belerakok, de egyáltalán nem bíztam a ZarFundban annyira, hogy emiatt újra veszteséges legyek.

      Azóta egyfolytában nézem, hogy ki hányadik szinten van.

      Még 5 embernek kéne 0,2 BTC-t fizetnie nekem ahhoz, hogy összejöjjön a beugró az 5. szintre. De az is jó, ha a 3. szintről még öten fizetnek 0,1 BTC-t, mert akkor kevesebb, mint 5 is elég a 4. szintről és megvan az 1 BTC.

      Azonban ez a legnagyobb szint és ezt szerintem nem fogom tudni átugrani a következők miatt:

      - a negyedik szintig előre jutsz, ha alólad legalább ketten fizetnek
      - de az ötödik szintre már 5-6 embernek kell fizetnie ahhoz, hogy előrelépj és itt már magas az összeg is, úgyhogy megáll a tudomány.
      - ugyan kevesebb összeggel lehetett volna kiszállni, de ha megtartották volna, hogy két ember elég a továbblépéshez, akkor az ötödik szintre elég lett volna 1 helyett 0,4 BTC, a hatodikra meg 2 helyett 0,8 BTC, az is szép összeg lett volna.

      Nehéz összeesküvés elmélet nélkül nézni ezt a dolgot, de ez a nehezen teljesíthető ötödik szint azokat teszi sokkal gazdagabbá, akik az elején beszálltak, egyben a teljesíthetetlen feltétel miatt sokkal szegényebbé azokat, akik lejjebb vannak.

      A gazdagok még gazdagabbak, a szegények még szegényebbek lesznek, vagy legalábbis semmit nem kapnak a húsos fazékból. Én a negyedik szinten vagyok és ezen a kevesebb, mint 0,06 BTC-n kívül semmit nem tudtam összehozni, és ha még befizetnek, azt is a felsőbb szintekre fogom fordítani, úgyhogy nem lesz több pénzem.

      Ennyit a Zarfundról.

      "Jelzek, ha lesz érdemi fejlemény."

      Törlés
    3. Köszönjük! Akkor nem sok különbség van a fizetés és a nemfizetés között. Jó lett volna ha... de így nézünk valami mást. Egyszer be kell, hogy jöjjön.

      Törlés
  19. Alám egy ref jött, ami nem fizetett és ennyi
    Ebből valaki nagyon nagy pénzt leakasztott

    VálaszTörlés
  20. Valamit nem értettetek meg az egészből. Nem másra kell várni, hanem neked kell értesíteni egy rakás embert. Vagy a személyes kapcsolataidat kell meghívni, mindenkinek 2 főt! Csak kettőt. Vele meg tudod beszélni, hogy mi a teendője. Ezt már ők is tovább tudják adni, majd azok is és azután azok is. A teljesen hideg kapcsolatokon ne csodálkozzatok, jó ha egy % fog fizetni és az is ki fog esni a rendszeredből a következő hónapban, mivel senki nem tudta elmondani neki, hogy mi a következő lépés? Mivel a szintek fizetnek, ezért érdemes a saját "többlet" tagjaidat a legközelebbi szintedre regisztrálni az ottani ember linkjével.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Villamnyugdijas!

      Én nem vagyok jó emberek beszervezéséből, ezért kizárólag azzal a feltétellel csatlakoztam, hogy mind Vytautas, mind az Earnwith.me azt ígérte, ne törődjek az emberek alám helyezésével, ezt majd ők megoldják.

      Meg is oldották. Csakhogy nem ment tovább a szekér. Nekem mindkét ágban alám került a 2 ember, mégsem nyertem velük, illetve kb. 0,05 bitcoint nyertem azért, de nem ezért szálltam be.

      Üdv.: Péter

      Törlés
  21. Úgy látom, hogy a blog írója hinni akar abban, hogy milliókat fog keresni munka nélkül. Itt is dolgozni kell, mégpedig embereket hozni a rendszerbe. Mi csak olyanokat regisztrálunk, aki még befizetés előtt képes megtervezni 2-3 sort. 2 saját ember, azok 2-2 ismerőse, és azok 4x2 ismerőse. Előkészitve a BTC a számlán. Ha nem tud uj játékost hozni valaki, akkor felesleges beregizni is. Nem is engedjük, mert nem dolgozunk senki helyett. Az új ember nem terem a fán és a milliók sem esnek az ölébe senkinek. Előre tervezéssel viszont gyorsan lehet haladni. Akár 1 nap 3 szint kipörög. Reggel beraktál 0,03 BTC-t Estére 0,6 BTC van a számládon. És nem kockáztattad a 0,03-at sem mert tudtad, hogy már estére ott lesz a számládon sokszorosa.

    VálaszTörlés
  22. Kedves Tünde!

    Épp a Te bejegyzésed felett írtam, hogy - mivel nem vagyok jó emberek beszervezéséből, ezért - azzal a feltétellel csatlakoztam, hogy ezt mások elintézik helyettem. El is intézték, mind az öt szintem tele lett egy hónap alatt, a hatodik meg félig.

    Nem ez volt a baj, hanem a Zarfund - szerintem rossz - visszaosztási rendszere: a negyedik szintig elég két ember befizetése a továbblépéshez, az ötödik szinten viszont már 5-6 ember befizetése kell és az nem teljesült.

    Nem tervezek több ilyen rendszerbe belépni, mert a Zarfund - alattam közel 100 emberrel - bebizonyította a számomra, hogy ezek a rendszerek alkalmatlanok arra, hogy passzív jövedelmet biztosítsanak a belépőknek, pedig belépéskor ez egyáltalán nem tűnt lehetetlennek.

    Amennyiben Nektek sikerül eljutni az ötödik szintre, ahhoz rengeteget fogtok dolgozni, de én nem ilyen lovat akartam.

    Köszönöm, hogy ezt elmondhattam.

    Péter

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Péter! Igen, ez a leggyakoribb hiba, hogy " nem kell hoznod senkit, majd rakok alád embereket". Itt nagyon fontos, hogy a két legértékesebb helyedet olyanoknak add csak oda, akikkel napi kapcsolatban állsz! Számtalan probléma adódik menet közben a téves utalásokból, rossz összegekből, esetleg nem a szponzort hozza fel stb, stb... Ha nincs kapcsolatod az előtted lévő szponzorral, nem ismered a hozzád csatlakozó két embert azonnal a gyanakvás uralkodik el rajtad, hogy mi van, ha nem fizetnek? Itt a titok nyitja, ha ismered az előtted lévőt, el fogod utalni a következő adományt. Aki megérti a működését és szigorúan betartja a szabályt, nagyon sok pénzt fog keresni. :)

      Törlés
    2. Kedves Villámnyugdíjas!

      Ez a módszer, amit leírsz, bizonyára működik, ha mindenki ilyen a piramisban, de én nem hiszek abban, hogy az emberek alattad végig ilyenek lesznek. Ahogy az én példám is bizonyítja.

      Hiszen tőlem függetlenül lehetettek volna alattam ilyen ambiciózus emberek.

      De nem voltak.

      Ez azonban már túlmutat ennek a blognak a keretein, hiszen a passzív pénzkeresésről szól.

      Passzív pénzkeresésként viszont csődöt mondott, s mivel engem csak ilyen pénzkereseti lehetőségek érdekelnek, soha többé nem kívánok a ZarFundhoz hasonló nyílt piramisjátékkal pénzt keresni.

      Sok sikert kívánok azoknak, akik vállalják az alájuk tett emberek figyelését, menedzselését, sőt még az ő alattuk lévőkét is, és az ő alattuk lévőkét is, 6 szintig. Ez nem az én világom, úgyhogy én kiszálltam.

      Üdvözlettel: Péter

      Törlés
    3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés