2016. szeptember 3., szombat

Megtaláltam az eredeti McDonald's-os teherautó képét

Mondjuk nem volt nehéz a Google képkeresőjével megtalálni, ez jött le az első helyen.

A Recyclix retusálás eredeti képe (forrás, a kép forrása)
Remélem, ezek után mindenki elhiszi, hogy a Recyclix egy csalás. Mi másért tették volna rá a Recyclix logót a teherautóra, ráadásul eléggé amatőr módon, mert amikor (igaz, másodszor) ránéztem, egyből láttam, hogy az úgy nem lehet a teherautón.

Még mindig a Recyclix csalódás hatása alatt állok. Jobban bíztam bennük, mint kellett volna.

Mindenkitől bocsánatot kérek, aki akaratom ellenére belehajszoltam a 6000-6500 forintos Recyclix befizetésbe! Kb. 4-5 hónap múlva tudjátok először kivenni a befektetett pénzetek, éljetek vele! Kapcsoljátok át a profilban, hogy ne forgassa vissza a profitot, hanem tegye ki a pénzfelvételi egyenlegre!

13 megjegyzés:

  1. Szia Péter!
    Én már régóta tagja vagyok az oldalnak, az ajándék húsz euróból majdnem negyvenet "csináltam", mire befizettem hozzájuk. Nem a te "hajszolásodra" ugrottam bele. Egyébként meg eléggé világosan le van írva: "Ez a blog nem tanácsadás és nem ajánl Neked semmilyen befektetést! Ezekbe a programokba történő bármilyen befektetésed kizárólag a Te saját szabad döntésed alapján és a kizárólag a saját felelősségedre történik!"
    Ne ostorozd magad, szerintem mindenki tudja már, hogy milyen ez a "szakma".

    VálaszTörlés
  2. Teljesen egyetértek Omegával, ne okold magad egy percig sem! Inkább köszönettel tartoznak a blogod olvasói beleértve saját magam is, hogy rájöttél a Recyclix turpiszságára. :-( Ha nem olvasom a blogod, a hetekben befizettem volna egy nagyobb összeget, hogy meglegyen az 5000 kg szemét...
    A tanulság szerintem megint csak az, hogy ne bízz egyik programban sem, ne kocáztass több pénzt, mint amit nem sajnálsz elveszteni és minél jobban oszd szét a tőkéd a programok között! Illetve amint tudod vedd ki a tőkéd minden programból, ne forgass mindent vissza ész nélkül...

    VálaszTörlés
  3. Hali!
    Alapvetően egyetértek az összes előttem szóló kollégával, ha valakit okolni akarok a befektetéseim miatt, az csak magam lehetek.
    Ne hibáztasd magad, mi sem tesszük.
    Köszönjük az információt, és hogy volt erőd és kitartásod kiásni az információ morzsákat, és összegyúrni nekünk egy kész cikké.
    Azt mondom, hogy lendüljünk túl ezen a sokkon, mint ahogy már többön eddig, és még majd számtalanon ezután, ahogy most látom. :(

    Sajnos én elkövettem azt a hibát, hogy egy szép összeget beletoltam a Recyclixbe, hogy a 14%-ot ki tudjam használni, így nekem ez a dolog különösen kiemelt figyelmet kap. :)
    Remélem, hogy tényleg "hosszú" távon gondolkodtak a srácok, és nem akarják még bedönteni a kártyavárat.
    Nen tudom, hogy pl. amikor a Coince bedőlt, akkor milyen mennyiségű pénz volt benne, mikor azt mondták az alkotók, hogy "Ennyivel már léphetünk"?
    De remélem ez itt még messze van.
    Sajnálom a programot, mert szerettem és terveim voltak vele.

    Neked pedig köszönjük!

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok! Köszönöm a megnyugtató szavakat. Nem szoktam ajánlani befektetést, de a Recyclix-szel pont ezt tettem (igaz, csak 6000 forint erejéig), és van ebben egy felelősségem, mert kaptam visszajelzéseket, hogy kifejezetten azért fektettek a Recyclixbe, mert én megírtam ezt a cikket. Pedig nem vagyok a Recyclix ügynöke. :)

    Annak idején én is azért toltam pénzt a Venture-alliance.com-ba és a Beonpush-ba, mert Balázs ajánlotta a Netinvestportálon (mindkettő hamar nem fizető lett).

    Szóval ezek a reflexek működnek, és annak ellenére, hogy senkinek nem ajánlok semmit, azért tudom, hogy számít a szavam mások befektetésében.

    Egyébként nagyon normálisak vagytok, ezt külön köszönöm! Eddig még mindenki mindig jó szándékkal állt hozzá a blogomhoz. Ritkaság, hogy ilyen normális gondolkodású emberek állnak össze a neten, szóval ezt tényleg köszönöm!

    Mindenkinek jó hétvégét: Péter

    VálaszTörlés
  5. Szerintem azzal, hogy számít a véleményed, nincs semmi baj, mert ha kitartóan és szorgalmasan beleásod magad egy témába, akkor hozzáértést szerzel, ha pedig ezt megosztod, akkor szavad lesz a közösségben.
    Sok bloggal ellentétben, te nem megmondod a tutit, hanem megosztod a tapasztalatodat és látjuk, hogy szintén vannak jó és rossz döntéseid, mint nekünk is, gyakorlatilag átállsz a blog készítői "oldalról" a mi "oldalunkra", tehát, ha akarnék se nagyon tudnék kötözködni.
    A közösség meg azért normális, mert egy közös cél alapján szerveződik a blog, én nincs értelmezhető ellentábora. A "Nem akarunk a neten pénzt keresni!" blog pedig szerintem nem élne sokáig. :)
    Úgyhogy ne aggódj!
    Maximum respect! :) (Ahogy a kollégám mondaná.)
    Jó hétvégét!

    B.

    VálaszTörlés
  6. Sziasztok! Én vettem a fáradtságot és elolvastam minden apróbetűt, buktatót... és ha csalás akkor is nagyon ügyes. Tulajdonképp önfenntartó, és épp az tartja fent, hogy szkeptikusak sokan... a legfontosabb dolog, hogy ha nem fizetsz be 50 napon belül pénzt, akkor a fiókod buktad ahogy van... és épp ez a lényeg! nem két hónap... pont 50 nap, amit nem tudsz követni, gyakrabban nem teszel be mint muszály, ha pedig elszámoltál egy mondjuk 28 napos februárt, és túlcsúsztál pár nappal, zárolva a fiókod... a te hibádból...
    A másik ami miatt önfenntartó, a visszavásárlási ár... ha visszavásárolod akkor az a 20 eur mindjárt csak ~15.... amit nyertél két körön, azt a visszavásárláson el is buktad...
    A harmadik, az pedig a rendszerbe épitett kapzsisági faktor azok a eszközök vagy micsodák... tegyél be egy csomó pénzt mindenféle fedőnevek alatt, hogy a százalékod minimálisan emelkedjen... magyarul a hasznot amit kapni fogsz előre kifizettetik...

    És ezek kombinálódnak! Tehát a rendszer akár hosszú távon önfenntartó lehet, hisz a bebukott fiókok, az "eszközök részvényei" bőven ellensúlyozzák a kifizetett hasznot...

    és gondoljatok bele, betettetek 6-7e Ft ot... ha nem tesztek be 50 napon belül újabb 6-7e et, akkor elveszitettétek... szeptember óta hányszor tettetek be? ha nem tettetek be azóta akkor a profilotok zárolva lett, és buktátok azt a pénzt is meg a ki nem vett "hozamot" ha tettetek be azóta akkor meddig tesztek be újabb és újabb pénzeket? amig egyszer el nem felejtitek??? ÉS OTT AZ ADU A KEZÜKBEN, az emberi kapzsiság, miközben tudod hogy piramisjáték, csak kacérkodsz a gondolattal, de hátha még nem bukik be egy évig...

    UGYE???

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Józanész!

      A Recyclixnél egészen biztosan nincs folyamatos kötelező befizetés. Az egyik portfóliómban szeptember 11-én volt utoljára befizetés, azóta már 100 nap is eltelt, mégis változatlanul tudom használni a fiókomat és a kikért pénzt is befizetik.

      Az ajándék 20 euróra várnak legalább ugyanakkora saját befizetést, annak valóban van határideje, bár meg nem mondom most így fejből, hogy az 50 nap-e.

      A többi állításodra az idő fog választ adni, nekem is vannak kétségeim.

      Köszönöm a hozzászólást!

      Üdv.: Péter

      Törlés
  7. Üdv
    A Recyclix facebook oldalát követed? Többször kommentelt az admin bejegyzésekre, mégpedig azt, hogy 2017 októberben vége, az eddig regisztráltak 2018 októberig kapnak részesedét. Utána állítólag csak nagybefektetőkkel fognak foglalkozni!
    Keva

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves miss keva!

      Köszönöm, szoktam onnan is kapni a híreket, de mostanában nem érkezett hír, így erről sem hallottam. Nem tudom, mi az információ forrása, amelyet a facebookos admin ír, de hivatalos közleményt én erről a kisbefektetők kizárásáról még nem olvastam. Mindenesetre köszönöm a tájékoztatást!

      Üdv.: Péter

      Törlés
    2. https://m.facebook.com/recyclix/photos/a.1095605293786967.1073741829.1090463990967764/1393558080658352/?type=3&source=48
      Itt taglalják a kommentekben.
      Üdv
      Keva

      Törlés
  8. De persze nem riogatni szeretnék, valami rendszerváltozásról is szólnak ezek a párbeszédek, és folytatásról is, egy hírlevélre hivatkozik, amit elvileg a tagok meg kellett hogy kapjanak. Én nem vagyok tag, ezért gondoltam, te esetleg megkaptad. Más képeik alatt is előjönnek információmorzsák, de nem olvastam el az összeset, így a hozzá(d)szólásom hiányos és nem feltétlenül helytálló. Mindenképpen nézzen utána, akit érint, nem vagyok releváns az ügyben.
    Üdv
    Keva

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Keva!

      Rendben, nagyon szépen köszönöm!

      Üdv.: Péter

      Törlés