2016. szeptember 7., szerda

Már Jo, a Compound.fund gazdája is ajánlja a ZarFund-ot

A posztja egy órája jelent meg a Facebook oldalán. Én még sohasem láttam ilyen nevek által kifejezetten ajánlott piramisjátékot (Earnwith.me, Vytautas, Jo), ezért úgy érzem, ez most nagyon körbe fog menni a neten és most még tényleg az elején vagyunk. És minden, a szakmában dolgozó név lelkesen ajánlja és hisz benne! Ez elképesztő, vagy mindegyiküket lefizették. (De engem biztosan nem!)

Közben a párom profiljával (Vytautas ág) 2-es szintre léptem, egyből jött két ajánlottam, de még egyik sem fizetett. Igaz, itt már nincs 24 órás kényszer. Viszont, mivel az új belépőknek van, ők azért tolják felfelé a piramist. Az Earnwith.me ágon nincs változás, 2 ajánlott közül egy fizetett.

Azt javaslom Nektek, ha nem jött még ajánlottatok, tegyétek ki az ajánlói linketeket a Facebook oldalatokra, hátha úgy jönnek alátok az ismerősök közül. Két főt elég szerezni, a többi megy majd magától, de én úgy gondolom, Vytautas/Earnwith.me is tovább löki a kampányt. Ha bárki jelentkezik alájuk, mivel ők megteltek, előbb-utóbb Ti kerültök sorra! (Nem ők személyesen rakják alátok a delikvenseket, hanem a rendszer, az ajánlói link birtokában.)

KELL, hogy jöjjenek az ajánlottak alátok is! Kitartást és várom a híreket!

20 megjegyzés:

  1. Én elég bizalmatlan vagyok ezzel az mlm játékkal kapcsolatban, de ez csak az én véleményem. Jo-nak pedig inkább a compoundfund-dal kellene foglalkoznia, legfőképp fizetnie, nem a Zarfundot ajánlgatnia...

    VálaszTörlés
  2. Nekem nem jött, ellenben a felsőbb vonalam beszélni akar velem a facebook-on. Hát azt az angolt meg portugált, amit én tudok, azt nem hiszem, hogy lenne ember aki megértené. Velem kezdve.

    VálaszTörlés
  3. Sajnos még mindig semmi, pedig már 6500 körül van a számláló.
    Amikor bereggeltem, akkor volt 5500.
    1000 embert elnyelt a föld :)

    VálaszTörlés
  4. Én 4500-nál regiztem. Ezennel szélnek eresztem. Rá kéne néznem a passive.fundra inkább.

    VálaszTörlés
  5. Nem ide tartozik, de most jutott eszembe, hogy ti belefutottatok már olyanba, hogy egy oldalon belül ahol van több plan, és az egyik egy 5$-ral is elkezdhető, kipróbálod, és fizet, a másik meg 30$ ugyanazon az oldalon kicsit jobb hozammal belépsz, hogy már lepróbáltad, erre sz.rik fizetni?

    Mocsok idegesítő, mert a monitor oldalak meg fizetőre teszik, mert a kis összegeket, amikkel a monitorok tesztelnek, azt megadja.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, Bearnie, van ilyen, nagyobb összegeket nem is szoktak javasolni befizetni az elemzők, mert azt nem csak hogy nem kapod vissza, de bedöntheti az egész programot. (Mondjuk ez a szint nem az 5$ feletti második szint szokott lenni, de ha az admin csalni akar, akkor megcsinálja. Tavaly a Richpower.biz-nél tanultam meg, hogy korántsem becsületes minden admin.)

      Törlés
    2. De az hogy a nyúlverembe van, hogy bizonyos monitorok meg azt írják rá, hogy 100$ van benne és fizet?

      Komolyan mondom kezd bennem körvonalazódni, hogy csinálok egy google spreedsheet-et amiben ott lesz, hogy melyik oldal melyik plan-je fizetett és melyik nem, dátummal.

      Hátha legalább más nem sétál bele így.

      Legalább ne belőlünk éljen a mocsok.

      Törlés
    3. Na látod, ez a blog pontosan ezért született! Ha van kedved, írhatsz a blogomon vagy Te is nyithatsz egyet a tapasztalataidról és azt belinkelem majd a blogomon! Komolyan mondom.

      Törlés
    4. Megkaptam a válaszokat az adminoktól.
      Meg is lepődtem, hogy egyáltalán válaszoltak. Azután elolvastam a leveleket és rájöttem, hogy miért válaszoltak.
      SCAM level 2 activated:
      Az egyik oldalon 90 $-t kéne befizetnem, hogy aktiváljam az "Instant Withdraw" funkciót, mondjuk másmilyen withdraw nincs is, tehát a bent lévő pénzt buktam, mert az acc-om addig fel van függesztve, míg meg nem érkezik a befizetés,
      a másik oldalon meg 500 $-t ugyanezért. (Ezek megvesztek!)

      Természetesen mindkét helyen megkapom a pénzt depositként (masnival átkötve).

      De a legnagyobb para, hogy az allhyipmonitors-on mindkettő zöld "PAYING" megjelöléssel szerepel.

      Itt kezdett egy kicsit fura lenni az egész, és láss csodát, hogy amilyen összegek meg kivétek meg adatok szerepelnek ezeken a kis képecskéken, amik ott vannak, olyan plan nincs is az adott oldalon!
      Főként úgy, hogy ha azt is mellé veszem, hogy mennyi ideje monitorozza az oldal.

      Szerény véleményem szerint ezek a monitoring oldalak vagy a csalás részei, vagy sz.rt sem érnek.

      Törlés
    5. Jah, így már értem! Amikor egy kedves olvasótársammal magas hozamú programokkal kísérleteztünk (persze egyik sem fizetett), akkor volt olyan opció, hogy ha a minimális betét háromszorosát befizetjük, akkor már tényleg instant fog fizetni (amit eredetileg minden tervre ígért természetesen).

      Persze ezt az örömöt már nem adtuk meg neki, főleg, hogy ez a sáv már tényleg mind csaló, eltűntek korábbról ugyanis az 5-10 dollárral indítható tervek, a legkevesebb mindenhol az 50 dollár ma már.
      http://bitpenz.blogspot.hu/2016/06/magas-hozamot-igero-hyip-programok-nem.html

      Törlés
  6. Ezek a monitor site-ok sem érnek túrót sem, 7 oldal szerint a coince még fizet.

    VálaszTörlés
  7. Én szinte csak az instantscamalertet figyelem, abban eddig még nem csalódtam. A coince oldalt azonnal bekarikázta pirossal, amint elindult a nagy akció a végén. De akkor még csak On Hold státuszba tette, ami nem azt jelenti, hogy nem fizet, hanem, hogy nem ajánlott a befizetés. Ezért nem jelent az allhyipmonitoron, hogy gond van. Ott még két napig fizető státuszban maradt.

    VálaszTörlés
  8. a legtöbb monitor oldalt a HYIP oldalak adminjai pénzelik, úgyhogy nem kell megleődni, ha fizető státuszban vanna, de közben mégsem fizetnek...Sajnos ez a szomorú valóság :-(

    VálaszTörlés
  9. Az instantscamalert-et magyar emberke indította, állítólag a saját pénze van benne. Szokta írni, ha valamelyik oldal befizette nála a prémium hirdetést és ahogy mondtam, eddig három olyan oldalam ment tönkre, amit nála figyeltem, mind a hármat késedelem nélkül kidobta. Persze ennek annyi a hátulütője, hogy kevesebb az oldal, amit figyel. Nem kapok pénzt a reklámért :) csak bevált nálam az az oldal.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, én azóta nézem, hogy ajánlottad. Az Allhyipmonitors.com amúgy nem relézi. Jó éjt!

      Törlés
  10. Sziasztok
    Sajnos még mindig semmi a zarfund-ban :(

    VálaszTörlés
  11. Nekem folyamatosan dobálja az ajánlottakat, viszont közös jellemzőjük, hogy egyik sem fizet, úgyhigy bár kettes szinten állok, de a 0,06 BTC befektetésemből eddig csak 0,02 jött vissza. Nem értem, hogy ez hogy van, mert én a két fiókban összesen négyszer fizettem és ahogy regisztráltam, egyből küldtem a pénzt is, hiszen ez a kettő kéz a kézben jár. Meglepődnék, ha ezek után elérném a 163,99 BTC-t, pedig már 163,98-cal is kibékülnék. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem ott vágódik el a rendszer, mint minden piramis játék.
      A legtöbb piramis játék a végtelenségig folytatható lenne, hiszen, ha újra kapcsolatba kerülsz vele, akkor beszállsz újra, és így sosem fogy el az "új ember".
      De a probléma ott van, hogy vannak akik berezelnek és mondjuk level 2-n már nem küldik el a 0,05 BTC-t, és mivel rajtuk már nincs idő kényszer, az az ág behal.
      Valamint szerintem ez valahol "Zar"-nak is meg kell, hogy érje, ezért szerintem vannak, nem 1-2 hanem akár 10-20 VIP ág, amiket a gép előnyben részesít, hogy Zar minél előbb pénzénél legyen.
      Mert hát mégsem ő a Télapó.

      Törlés
    2. Igen, ez lehet. Kicsit azonban idegesít, hogy Jo, aki két napja kezdte, már az ötödik szinten van. Persze neki van 22 ezer követője a Facebookon... Úgy látszik azoknak áll a zászló, akik saját maguk is tudják terjeszteni az águkat. Én jobban örülnék, ha kifizetné a pénzkikérést, nekem nagyon sürgős lenne és néhány napon belül minden eddigi kifizetési határidejét megdönti. Persze pont most, amikor nagyon kéne a megtakarításom (megjegyzem, veszteséggel szállok ki a Compound.fundból ahhoz képest, mint amennyit beleraktam).

      Jo ma válaszolt a Facebookon valakinek a Compound.fund-dal kapcsolatban, amiből kiderült, hogy egyhamar nem fog fizetni:
      Kérdés: "How's compound fund ? BTC has gone up quite a lot these couple of days."
      Jo válasza: "We need ETC to move, not BTC. BTC going up usually has a detrimental affect on alt coins in general. But at the same time; if it goes up a lot, it drags the entire industry forwards / up."

      Törlés