2016. május 3., kedd

Nem fizet a Betshare.biz

A HYIP monitorok szerint nem fizet a Betshare.biz, és valóban, nekem sem fizette ki még a tegnapelőtt kikért összeget.

Ahogy most visszanéztem, a korábban igen aktív kommunikációt folytató oldal április 1-je óta semmilyen e-mailt nem küldött.

A Netinvestportál pénteki híre szerint a problémák az új honlap teszteléséből adódnak, ahogyan a többszörös jóváírás is emiatt jelent meg állítólag. A honlap gazdái azt ígérik, hogy rendbeteszik a dolgokat és csak ezen a héten adnak még 10 ezer részvényt 56 helyett 52 euróért.

Én semmiképpen sem javaslom a vásárlást! Még ha igazat is mondanak a honlap gazdái, a HYIP-ok már annyi mindennel átverték az embereket, elvéve a végső bizalmukat is, hogy egyszerűen nincs az az ígéret, amelyet el szabad hinni!

Egyetlen dolgot szabad csak elhinni: a tényeket, hogy a program fizet vagy nem fizet! A Betshare.biz-re vár a bizonyítás, hogy mentegetőzései valósak-e. Csak fizetnie kellene, amíg a monitorok nem teszik át őket sárgából pirosba.

Nem ritka, hogy a HYIP-ok a bezárás előtt még felhajtják a bevételeket és eközben új tulajdonost jelentenek be. A Betshare.biz jelenleg értékesítési kampányt folytat azzal az indokkal, hogy hamarosan zárt körű lesz, miközben éppen egy cégbe igyekeznek, ezért kellett számtalan nyilatkozatot kitölteniük az ügyfeleknek nemrég.

Szóval túl sok az egyezés... :(

Csak a fizetéssel van kiút a Betshare.biz számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése