2016. május 14., szombat

Kezd kimúlni a Salipay és a Beonpush?

A napi rutinból végignézett monitorlistámon fennakadt a szemem: a Salipay-nál az az egy értékelés most már nem sárga "problem", hanem piros "not paying", azaz nem fizet.

Szerintem még mindig érdemes várni a befektetéssel a Salipay-ba, kivárva, hogy mi lesz a sorsa ennek a "nem fizetésnek".

Ami sokkal jobban meglepett, az a Netinvestportal.com által is ajánlott Beonpush program, ahol szintén megjelent egy sárga problem jelzés. A Hyip.center egyik felhasználója, wgoetze jelzi a problémát csütörtök este óta, "z.Z. keine Auszahlungen", azaz pillanatnyilag nem fizet jelzéssel.

Frissítés 2016-05-14: már not paying, azaz nem fizető piros jelzés van a Hyip.centeren.
Frissítés 2016-05-23: már paying, azaz fizető státusz minden monitornál

Számomra a Beonpush új befektetés (42 dollárom van bent) és még nem gyűlt össze annyi egyenlegem, hogy a kifizetést tesztelhessem. A minimális kifizetés ugyanis 2 dollár, nekem pedig 1,84 dollár az egyenlegem. A jövő héten már minden bizonnyal tesztelhetem, írok majd a tapasztalataimról.

A Safetydepositary.net esetében viszont az egyik monitor már végre jelzi legalább a sárga problémát.

Számomra egyébként aggasztó, hogy a Beonpushnál és a Salipay-nél is problémák vannak, hiszen mindkettő olyan rendszer, hogy a betett tőke bizonyos százalékáig fizet, de nincs megadva, hogy mennyi idő alatt, azaz kevésbé jön el az a pont, amikor egy ilyen program bedől (legfeljebb a kifizetések összegei csökkennek).

Persze ha jön egy nagybefektető, az könnyen megdönti ezt a rendszert is. A Salipay kis összegre már csak 10 százalék hasznot ígér fél évre, tehát havi kb. 1,6 százalékot, de például 15 ezer dollárra már másfelezést 100 nap alatt, 50 ezer dollártól már duplázást 90 nap alatt, 100 ezer dollár felett pedig triplázást 80 nap alatt. Látható, hogy ezek már a teljesíthetetlen kategóriák, hiszen a Salipay bármennyire is jól van összerakva, egészen biztosan nem rendelkezik olyan forgalommal a pénzküldő rendszerében (mert ennek a hasznából ígérik megtéríteni az ígért hozamot), hogy ez teljesíthető legyen.

Mondjuk arra is kíváncsi lennék, hogy ki az, aki egy ilyen rendszerbe belerakna mondjuk 5, vagy akár 15 ezer dollárt, nem hogy 100 ezret!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése