2016. május 28., szombat

Bestchange.com - ezt használd az elektronikus pénztárcaszolgáltatók közötti átváltáshoz!

Mint írtam, a Perfect Money-ra (ill. Payerre) fizető HYIP-ok pénzét csak a hét végén (pénteken) váltom át bitcoinra, mert a PM-nél vagy Payeernél már biztonságban vannak a kivett pénzek, így nem aprózgatom el a napi pénzkivételeket, ráér egy héten egyszer is realizálni. (Ennél ritkábban annyiból nem érdemes, hogy közben a bitcoinnal esetleg árfolyamnyereséget érhetnél el.)

Ma kipróbáltam, amit a múlt hétvégén találtam, és nyugodtan mondhatom, ajánlom bárkinek!

Ahogy írtam, a https://www.bestchange.com/ oldalon össze tudod hasonlítani az egyes váltók árfolyamát. 

Most jöttem rá, hogy ezen ismeret hiányában eddig elég sok pénzt bent hagyhattam a rendszerben, hiszen az eddig általam használt két váltónál is vannak jobb oldalak!

Az oldal jobb oldalán, a táblázatból ki tudod választani, hogy honnan (Give) hová (Get) váltanál és utána jobb oldalt lejönnek a szolgáltatók. A Calculator-ra kattintva beírhatod, hogy mekkora összeget váltanál. Az Exclude comission a nettó összeget mutatja, jutalék nélkül, az Include comission pedig a bruttó összeget, jutalékkal együtt. Célszerű utóbbit választani, hogy ne kelljen kalkulálgatni, hogy mennyi összeget kell a jutalékra ráhagynod az egyenlegből és akkor az összeg helyére a teljes egyenleged beírhatod, a jutalékot levonva számítják ki a kapott összeget.

Például 6,45 Perfect Money (PM) USD-t választva 0,0133 BTC-t adnak ki (ennél csak az Exchange C2C jobb egy picivel a lista élén, de ott eladókat kötnek össze vevőkkel, én inkább azonnal működő megoldást kerestem). Az NXT (amíg működött nekem, ezt használtam) 0,0130-on áll, a két eddig használt oldalam, a P2Pchange 0,0128-on, a PM2BTC pedig 0,0125-öt. Vagyis 2-6 százalékkal jobban járok most a legjobbal, mint amiket eddig használtam. Ennyi előnyt valószínűleg mindig szerezhettem volna az elmúlt hónapokban.

A váltóknál nem kell regisztrálni. Ahol M jelzés szerepel a váltó neve után, az manuális. Lehetőleg automatizáltat válassz, ott a feldolgozás azonnali és egyből jön a pénz, megnyugtatóbb.

A lista folyamatosan frissül.

Láthatod azt is, azonnali váltásra mekkora összeg áll rendelkezésre összesen az adott váltónál, ebből ki tudod kalkulálni, hogy az Neked elég lesz-e.

A Notification menüpontban kérhetsz értesítést egy adott eladási árfolyamon túli csökkenésről, vagy arról, ha az azonnali váltásra lefoglalt minimumösszeget valamelyik váltó elér.

A Double change menüpontból megtudhatod, van-e összességében kedvezőbb árfolyam kétszeres váltáson át. (Most éppen nincs, mindegyik összeg kevesebb, mint az egyszeri váltások során.)

Szóval tök jó oldal, ma kipróbáltam, tényleg ajánlom! :)

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Én voltam egy profitmegosztó oldalon a nem is túl távoli múltban és a pm zárolta több mint négyezer dollárjukat, csődbe is ment miatta az oldal (Btcnexusads). Korábban is volt egy online bank, (ha jól emlékszek Liberty Reserve néven) ami csődbe ment. A paypal-nál is mindennapos a zárolás. Én nem bízok egyikben sem és a véleményem szerint - ilyen előzmények után - ott sincs biztonságban a pénz.

    VálaszTörlés
  2. Egyetértek, ezek gengszterek mind. A Btcnexusads esete kapcsán a gennyes lenyúlásukat pont a Netinvestportálon olvastam. Én csak péntektől péntekig tartom náluk, péntekenként mindig átváltom bitcoinra. A bejegyzésemben úgy értettem, hogy biztonságban van náluk a pénzem, hogy arra a maximum egy hétre még a PM is biztonságosabb, mint egy HYIP. :)

    VálaszTörlés