2016. május 5., csütörtök

Kirabolták a Betshare.biz-t

Több napig bénázásra hivatkoztak a Betshare.biz-nél a kifizetések leállása miatt, meg hogy új honlapjuk van és több napja elérhetetlen a programozó, aki egyedüliként meg tudná oldani a problémát, ahogy arról a Netinvestportál is beszámolt, de ma délután egy friss hír jelent meg: kirabolták a Betshare.biz-t.

Tehát akkor összegezzük a tényeket:
  • a HYIP-oknál előfordul, hogy zártkörű átalakításra hivatkozva még begyűjtenek egy csomó pénzt a lenyúlás előtt - a Betshare.biz-nél megtörtént
  • a HYIP-oknál előfordul a tulajdonosváltásra történő hivatkozás nem fizetéskor vagy előtte - a Betshare.biz-nél megtörtént
  • a HYIP-oknál előfordul, hogy arra hivatkoznak, ellopják tőlük a pénzt - a Betshare.biz-nél megtörtént
  • amikor fizetési problémák vannak, gyakran fogadkoznak, hogy megoldják - a Betshare.biz-nél ez megtörtént
Ki hisz még nekik, hogy ez nem egy csalás?
Állítólag 1 millió dollárt nyúltak le tőlük, valami hong-kongi csalók. Az új, még nem védett honlapon (mivel tesztelés alatt volt) elérhetőek voltak az API kulcsok, nem volt tűzfal, meg védelmi megoldások, és ezen keresztül a Perfect Money számlákról lenyúlták a pénzeket.

A gennyes Perfect Money társaság pedig, amelyik gyakran ok nélkül beakaszt becsületes tisztességes oldalaknak a kifizetések visszatartásával, ellehetetlenítve őket, és amely amúgy nemtudoménmilyen komoly biztonsági rendszerrel rendelkezik, természetesen kifizette a millás dollárt a csalóknak kérdések nélkül.

Hát persze. Én meg most jövök a 6:20-as lifttel.

A honlapjukon semmilyen tájékoztatás nincs erről, még mindig szerepel kiírva, hogy "Sicherheit: sehr hoch" - azaz a biztonság nagyon magas fokú. Ezt már az elején sem értettem, miért kell kihangsúlyozni, ez a normális.

Hát ezért.

Az egész csapat még mindig sokkos állapotban van a blogbejegyzés szerint. De - ide lőjetek! - egyhangúlag úgy döntöttek, hogy nem ez lesz a vége, sőt ez megerősíti őket.

Ja. Abban, hogy lenyúlják a pénzeket.
Még a végén sajnálni fogom őket...

Én már nem hiszek nekik (vagy nagyon amatőrök - de ezt egyáltalán nem hiszem).

Kár.

A Betshare.biz - a Pokeram.com-hoz hasonlóan - egy olyan sztorit épített fel (bár nem olyan komolyan, mint a Pokeram.com), amely viszonylag hihető volt, még ha voltak is kérdőjelek.

Mondjuk most már nincsenek. Persze a befizetési folyamat rendben működik most is, teszteltem, de semmiféle befizetést nem javaslok hozzájuk! Szerintem sosem fognak fizetni, de persze ahogy mondani szoktam, ne legyen igazam!

Mindenesetre én kiszedem őket a jobb oldali dobozból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése