2016. június 14., kedd

Szerintem most ezek a legjobb befektetések

Utoljára frissítve: 2017-03-22

A HYIP-ok világában egyet megtanultam: mindenki a biztonságot keresi. Olyan bűvszó ez, ami áhítattal tölti el a befektetőket. A HYIP monitorokat összesítő Allhyipsmonitors.com oldalon ez a legelső lista: a legstabilabb programok. (És szerintem pont nem azok vannak benne.)

A rossz hírem azonban sajnos az, hogy teljes biztonság nem létezik. A kockázat csökkenthető különféle módszerekkel (pl. HYIP stratégiám), meg odafigyeléssel, de nem iktatható ki teljesen soha.

Emellett, bár léteznek olyan tanácsok, hogy egy HYIP-ba csak egyszer fektessünk, vagy várjuk meg, amíg visszatermelte a befektetést, de kinek van ideje a stabil, alacsony hozamú programoknál sokszor hónapokat vagy egy évet várni, hogy tényleg visszakapom-e a befektetésem? 

Ezért az én HYIP stratégiámban két elem a válasz erre, az egyik, hogy a megtermelt hozamokat elporlasztom az egyes HYIP programok közötti újrabefektetésekben, másrészt pedig félreteszek (majd) pénzt, amint elértem a kívánt nagyságú tőkémet, hogy ebből a tartalékalapból pótolhassam a kieső programok tőkéit. Nem élem fel tehát a teljes havi hozamot!

Bár a rendszeres havi értékeléseimben vagy a HYIP leírásokban általában leírom a véleményem egy-egy program biztonságáról, most úgy gondoltam, készítek egy posztot csak arról, hogy én melyeket tartom most a legjobb, legstabilabb programoknak. A legjobb persze idézőjelben értendő, hiszen ezek is bármikor bedőlhetnek. Ismétlem, bármikor. Csak az esély kisebb rá, de ott van.

1) VIPbetadvice.com. Ez a lehetőség sportfogadási szakértői tippek napi megjátszását jelenti a Szerencsejáték Zrt. által működtetett Tippmixpro.hu oldalon. Semmiféle sportfogadási szakértelmet nem igényel, teljesen kezdők is végezhetik. Napi egy-két perces elfoglaltság reggelente. Leírása.
Frissítés 2017-03-07: Később további tipstereket is közlök majd, ezek tesztelése most van folyamatban és a teszt még hónapokig eltart, legalább 2017. júniusáig: Álomtippmix, T4eo. A tesztelés alatt én azt értem, hogy nem feltétlenül fogadom meg a tipsterek ajánlatát, mert az nem is mindig nyereséges, hanem a tippjeiket felhasználva optimalizálom az elérhető nyereséget, amihez hónapokra van szükség, mármint hogy valamit lehessen róluk mondani. Jelenleg még valamennyi tipster (így a VIPbetadvice.com is) tesztelés alatt áll nálam és gyűjtöm az adatokat a szoftveresen eredményt becslő Vitisport.hu oldalról is.

2) Diversity-fund.biz Frissítés 2017-03-07: A Passive.fund-hoz hasonló vállalkozás. Egyelőre nincs leírásom róla, de az ajánlott kategóriában tartom őket. Amíg nem indítom el a befektetésemet, addig nem lesznek híreim róluk. Ajánlom a Netinvestportal.com oldalt, ahol olvashatsz róluk rendszeresen.

3) Bitcoin Frissítés 2017-03-07: A legelső kriptodevizában tartani a pénzt hosszú távú befektetés. 2015. októberében, ha bitcoinba fektettem volna a pénzem, 2017. márciusában, tehát másfél év után ötször annyit ért volna mindenféle munka, rengeteg tépelődés és csalódás nélkül, amiről itt a blogon beszámoltam. Én ezt HYIP-okból sajnos nem tudtam elérni. Hosszú távon mindenképpen érdemes bitcoinban tartani a pénzt, mert jelenleg is ez a legtöbbet érő deviza a piacon, tehát semmilyen más pénz nincs, aminek egy egysége 300 ezer forint feletti összeget érne, és nevetséges 5-10 dollár volt az ára sokáig, mígnem 2013-ban nekilódult. Még nem tudni, hol lesz a vége az árfolyamnak, meg hogy egyáltalán lesz-e ilyen, de hogy nőni fog, az biztos.

Ennyi a lista, de folyamatosan bővítem, amint érkezik olyan lehetőség, melyet érdemesnek tartok feltenni rá.

Ezen kívül léteznek még régóta működő HYIP oldalak (pl. Merchantshares.com, Questra.es/Atlanticgam.es, Skyway.capital, Recyclix.com - utóbbi kettő mögött elvileg valós üzleti háttér is van), de nem biztos, hogy ezek hosszú távon fenntarthatók, illetve, hogy amit ígérnek, az igaz, ezért nem szerepelnek a fenti listában.

Ha valaki tud hasonló stabil befektetési lehetőséget, kérem, ossza meg velem a poszt alatt kommentben vagy ezen az e-mail címen privátban:
Köszönöm!

Péter

10 megjegyzés:

  1. A Genesis Mining-ot sokan szeretik, és remélem, hogy tovább fog működni a júli 10-i block reward felezés után is, de addig amíg ez nem derül ki, addig nem fektetnék bele. Egyébként úgy nagy általánosságban nagy most a hallgatás a bányász cégek blogjain a felezéssel kapcsolatban, pedig szerintem a befektetőket igencsak megnyugtatná pár olyan hír, ami azzal kapcsolatos, hogy hogyan fogják kezelni a felezést, és hogyan tudnak továbbra is profitábilisan működni. Lehet abban reménykednek, hogy a Bitcoin ára annyit emelkedik, hogy közel hasonló haszonnal tudnak tovább működni. Ez mindenesetre a következő pár hónapban kiderül.

    Aki nem BitCoin-ban akar befektetni, de szimpatikus a P2P lending ötlete ( akár befektetőként, akár hitelfelvevőként ), annak ajánlom a Bondora-t, és a Twino-t.

    VálaszTörlés
  2. Coince

    A napokban a COINCE elérte az egymillió befektető taglétszámot!:)
    (2016-07-25)
    Az oldalon szervercsere történt, ami elvileg ötmillió befektetőnek is megfelel.
    Az irodában már be lehet állítani az automatikus visszaforgatást.
    Január óta, (indulás) vagyok benne, azóta pontosan fizet.
    napi profit már 3%
    http://szedit10.5mp.eu/web.php?a=szedit10&o=3vf4jMmIsZ
    TOTAL INVESTMENT
    $232.30
    TOTAL WITHDRAWALS
    $1079.82
    Igaz ebbe a refjutik is benne vannak...
    Refjutalék 3 szinten, 5-2-1%.
    Edit

    VálaszTörlés
  3. A coince oldalon én is vagyok Nem nagyon értek még hozzá, hogy a hyip oldalakon mit kell figyelni, eddig fizetett rendesen valóban. Bár egy kicsit elbizonytalanít, hogy ezt még mindig nem újították meg: SSL: COMODO EV SGC SSL COMODO CA Limited, valid: 18 Aug 2015 - 17 Aug 2016
    Ráadásul az a 2008-as indulási dátum is sántít nekem egy kicsit, ám reméljük a legjobbakat. Ha bukik, már haszonnal zárom.

    VálaszTörlés
  4. Én leginkább az oldal, vagy program minőségét figyelem, mert minél többe kerülhetett, annál több ideig kell hogy fusson, másképp nem éri meg az adminnak.

    VálaszTörlés
  5. Pénzt kereshetsz egy magyar találmánnyal, amit nemsokára piacra dobnak. Jelenleg az engedélyeztetés folyik. A program lényege, minél több nano pontod van, (részvény), annál több bevételt kapsz a jövőben a cég nyereségéből havonta.
    http://szedit10.5mp.eu/web.php?a=szedit10&o=ZRSMDKcADS
    Ma este hétkor webkonferencia:
    http://login.meetcheap.com/conference,42835238

    VálaszTörlés
  6. Kedves Edit! Örülök minden hozzászólásodnak, de kérlek tartózkodj attól, hogy minden hozzászólásodba beteszed a saját reklámodat. Ezt a többi Olvasótól is kérem. Köszönöm szépen!

    VálaszTörlés
  7. Szia!

    Szeretnék helyreigazítást eszközölni. Nem szoktam ajánlani semmit a honlapomon, de az emailben hozzám fordulóknak sem, soha. Ne azért fizessen be valaki valahová, mert én ezt vagy azt állítottam. A blogom tapasztalatok megosztásáról szól, az már mindenkinek saját döntése, hogy befizet-e vagy sem, vagy esetleg maga jár utána bizonyos dolgoknak. Ha egy programról negatív hírt hallok, ugyanúgy kiírom, mintha jót hallok. A cél a tájékoztatás, nem az ajánlgatás. Ilyen jellegű felhívást nálam soha nem olvashattál és nem is fogsz. Szóval a Netinvestportal nem ajánl semmit.
    A Recyclix-es cikked különben érdemes a gondolkodásra, nekem is voltak már különböző hasonló félelmeim, amiket hamarosan megosztok majd.

    Balázs - Netinvestportal admin

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Balázs! A pontatlanságokat javítottam a cikkben, a hibáért elnézést kérek! Megtisztelőnek tartom, hogy itt jártál a blogomon és hozzászóltál, köszönöm szépen! Rendszeresen követem az oldaladat, kíváncsian várom a recyclixes félelmeidet is (sajnos)! Jó munkát! Üdv.: Péter

      Törlés
    2. Köszönöm a helyreigazítást. A Recyclix ügyben pedig kisebb nyomozást próbálok folytatni. Annyit előzetesen már megtudtam, hogy valamelyik túlbuzgó francia Recyclix tag csinálta szórakozásból a kamionos képet. Hát, lehet hogy nem kellett volna. A többiről majd később.... neked is jó munkát. :) Üdv Balázs

      Törlés
    3. Kedves Balázs!

      Köszönöm a választ! Ezt én is felvetettem a legutóbbi bejegyzésemben, hogy ez valakinek az egyéni túlbuzgósága is lehetett, hiszen nem a hivatalos oldalon jelent meg.

      Azzal együtt a Recyclix körül nincs minden rendben, így nagyon várom a nyomozásod további eredményeit!

      Szép estét Neked, Balázs!

      Üdv.: Péter

      Törlés