2016. június 15., szerda

Ethereum befektetés az OXBTC-nél: napi 0,01 százalékos kamat

A Genesis-mining.com ethereum farmja után más szolgáltatók is kezdenek beleszeretni az ethereumba. Most éppen az OXBTC jelentette be, hogy a nemrég ethereum bányászattal bővített szolgáltatásai mellett mostantól ethereum befektetést is kínál.

A cég mai hírlevele szerint az ETH-MHS02 felhőbányászati ​​szerződés egy hónappal ezelőtt indult, és azóta sok befektetőt bevonzott. Most pedig elindítják a másik ethereum alapú szolgáltatásukat, az ethereum befektetést.

Az OXBTC-nél lévő ethereum pénztárcára befizetve a pénzt a második naptól napi 0,01 százalék, azaz kb. havi 0,3 százalék kamat jár az ethereum befektetés után. A kamatjóváírás növeli a tőkeösszeget minden nap, így kamatos kamat hatás érvényesül, ami egy 31 napos hónap végén 0,31 helyett 0,310465 százalék kamatot jelent.

Megjegyzem, nekem az ethereumom a Bter.com-nál van, ahol az elmúlt hónapban nem 0,3, hanem 0,8 százalékos kamatot zsebeltem be, igaz, ott a kamatért minden nap be kell mászni a honlapra és ki kell kérni a kamatot, különben nem kapod meg.

Persze minden első fecskének örülni kell, de remélem, jobb ethereum ajánlatok is követik majd az OXBTC ajánlatát.

4 megjegyzés:

  1. Én picit drágának tartom a Genesis és a QXBTC ethereum bányász ajánlatát. Ennél jobb összerakni egy saját bányász számítógép konfigot, de számításba kell venni, hogy a PoS ( https://en.wikipedia.org/wiki/Proof-of-stake ) bevezetése pár hónapon belül bekövetkezhet.

    VálaszTörlés
  2. https://multiplyyourbitcoins.net

    VálaszTörlés