2016. június 8., szerda

Mára megnégyszerezte a pénzét, aki novemberben a Compound.fund-ba fektetett

Jo, a kriptovaluták közötti kereskedésből profitot termelő Compound.fund oldal gazdája tegnap és ma összesen 22,81 százalékos hozamot írt jóvá a számlákon, ami a kamatos kamat hatása miatt még nagyobb azok számára, akik a tegnapi nyereséget nem vették ki: 24,04 százalék!

A Compound.fund weboldal egy nemzetközileg ismert szakember, Richard O'Neill oldala, és aki a weblap 2015. november 13-i indulásakor befektetett (a példa kedvéért) 100 dollárt, annak ma nem egész 7 hónap alatt 400 dollár feletti pénze lett, amit bármikor részben vagy egészben kivehet, hiszen ez egy látra szóló számla.

A Compound.fund hozamgörbéje indulástól nézve 2016. június 8-án

Az igazsághoz persze az is hozzátartozik, hogy márciusban és áprilisban jelentős veszteségek keletkeztek, ami miatt én is keseregtem, de végül Jo-nak lett igaza, aki azt mondja, az eredményeket 3-4 hónapos távlatból érdemes nézni.

Természetesen a múltbeli eredmények nem jelentenek semmiféle garanciát a jövőre nézve és ez egy olyan program, amelyikben - Jo minden szakértelme és jóakarása ellenére - a pénzed részben vagy akár egészben el is bukhatod. De - mint látszik - akár jelentős nyereséget is elérhetsz. És lehet, hogy ezért érdemes kockáztatni. Jo állítása szerint minden saját magánbefektetését ő maga is ebben a programban tartja.

Compound.fund magyar leírás itt.

7 megjegyzés:

  1. Szia!
    A hashocean két monitoron problémát jelez. Tegnap még rendben volt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Omega voltam, csak valamiért nem írja ki a nevem.

      Törlés
    2. Az egyik fórumon megkérdeztem, azonnal válaszoltak, hogy fizet.

      Törlés
  2. Köszönöm a hozzászólást! Nekem fizetett ma. Őszintén remélem, hogy nem áll még le, nekem nagyon-nagyon kellene még, hogy fizessen, lehetőleg minél tovább! Egyébként épp tegnap vettem észre véletlenül, hogy több mobilalkalmazás is van a Hashocean-hez Androidon, gondolom mind a böngészőt emulálja, mert a Hashocean.com-on nem olvastam hivatalos mobilapplikációjukról.

    VálaszTörlés
  3. Ma nekem is küldte a pénzt gond nélkül. Arra lyukadtunk ki a netbizniszen, hogy a két monitornak ugyanaz lehet az adminja és esetleg elfelejtette beállítani az automatikus kifizetést. Megnéztem az androidos alkalmazásokat, szerintem sincs értelme feltenni, ráadásul nem is szívesen adnám meg az adataimat egy harmadik féltől származó szoftverben. Nem láttam még nálad (vagy csak elkerülte a figyelmemet), én szoktam követni ezt is: http://instantscamalert.com
    Ha jól tudom, magyar az admin és a saját pénzét teszi bele az oldalakba.

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm! A Hashoceánnál változatlanul nincs semmilyen probléma. Én alapvetően az Allhyipmonitort követem, mert az összefogja az összes monitor oldalt, de meg fogom nézni, hogy az instantscamalert benne van-e! Ha igen, akkor ott egyúttal azt is látom.

    VálaszTörlés
  5. Kedves Péter!

    Egy kérdéssel szeretnék hozzád fordulni Hyip-ekkel kapcsolatban, örülnék ha a következő mail címen fel tudnánk venni a kapcsolatot(gy.zoltan86@gmail.com).
    Előre is köszönöm!

    Üdv!

    Zoli

    VálaszTörlés