2017. március 23., csütörtök

Tegnap megbukott a VIPbetadvice 2.0 7 alkalmas tétkezelése

Frissítés 2017-03-23: a mai este a VIPbetadvice küldött egy levelet az előfizetőknek, miszerint - 4 hónap után - visszaállnak a hétvégi tippek. 

A VIPbetadvice akkor vált számomra ellenszenvessé, amikor elkezdték hülyének nézni az előfizetőiket.

Szerintem senki nem haragudhat rájuk önmagában azért, mert a tippek nem sikerülnek, de azért már joggal, amikor egyszer csak a sorok között rejtve közlik, hogy gyakorlatilag bevezették, hogy ugyanannyi pénzért egyáltalán nem küldenek tippet a hét 3 napján tartósan (43 százalékkal kevesebb tipp!), majd később küldenek egy hírlevelet is, miszerint 7 alkalmas tétkezeléssel visszamenőleg milyen baromira jók lettek volna, s bő egy millát varázsoltak volna 100 ezer forintból a Bronz csomaggal pár hónap alatt.

Egyik hírlevelükben pedig valahogy úgy fogalmaztak, hogy szeretik a nyílt és torzulásmentes kommunikációt.

Hát most itt a lehetőség, kommunikálhatnak. Az általuk favorizált 7 alkalmas tétkezelés ugyanis tegnap megbukott. Akik követték őket, pár órája elvesztették a bankrolljukat.

Kíváncsi vagyok, milyen nyuszit húznak elő a kalapból legközelebb.

A VIPbetadvice egyébként igenis kitűnő tippeket küld, csak nem úgy kell megjátszani őket, ahogy ők mondják. Ezt el kell róluk mondanom. Azonban kérlelhetetlen kritikusuk leszek, amikor hülyének néznek.

Ja és mégvalami. A tegnapi fiaskó után vissza kéne térniük a döntetlen tippekhez, mert amikor bármi mással próbálkoztak, még sohasem jött be. Íme a lista, ami döntetlenen kívüli tipp volt, 2016. október 1. óta (feltűnően sok közte a döntetlen khm..., 9-ből 5 db!):

dátum mérkőzés VIPbetadvice tipp eredmény kiértékelés
2016-10-13 PALMEIRAS - CRUZEIRO és COLORADO - SAN JOSE kettes hazai kötés 0:0 és 2:1 VESZTETT
2016-10-26 GUANGZHOU R&F - LIAONING HONGYUN hazai 1:1 VESZTETT
2016-11-04 GAZ METAN MEDIAS - MUNICIPAL STUDENTESC IASI és WISLA PLOCK - ARKA GDYNIA kettes hazai kötés 2:1 és 0:0 VESZTETT
2016-11-13 OLHANENSE - VIZELA vendég győzelem 1:0 VESZTETT
2017-02-27 LYNGBY - ESBJERG és FIORENTINA - TORINO kettes hazai kötés 0:0 és 2:2 VESZTETT
2017-03-22 SONNENHOF GROSSASPACH - LOTTE vendég győzelem 2:0 VESZTETT

3 megjegyzés:

  1. Szeri tem nevet is válthatnának Vipbetről Viccbetre!

    VálaszTörlés
  2. Sose bánkódj.... Kombináld a kettőt : a Hyip-et a sporfogadással : profik matematikai képletekkel több irodában, változó oddsokért megteszik a meccseket. Tökmindegy melyik csapat nyer...A feladatod annyi hogy beadod a pénzed, a napi kb 2,5% haszon bizonyos százalékát pedig megkapod profitként (csomagtól függően).
    Itt tudsz ránézni : Ha nem értesz a sportfogadáshoz, de mindig nyerni szeretnél akkor bízd profikra.Ha értesz a sportfogadáshoz de sűrűn buksz és inkább mindig nyerni zeretnél...Akkor csatlakozz a közösségi sportfogadáshoz . Részletek itt : https://sportarb.com/invite/SA0384982/home

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Unknown!

      Köszönöm szépen, ez egy remek tipp. Utánajárok majd, amint lesz egy kis időm, nem fogom elfelejteni!

      Üdvözlettel:

      Péter

      Törlés