2016. szeptember 11., vasárnap

Érdekes Recyclix hirdetés

Ezt a hirdetést találtam:

Recyclix hirdetés
Két érdekesség van rajta: 2 heti kifizetést ígér és heti 2 százalékos profitot.

Egyik sem stimmel, a mostani kifizetés ugyanis időben nincs korlátozva. Ha arra céloznak, hogy a minimális kifizetéshez 20 euró haszon szükséges, ezt két hetente 333 euró tőke termeli meg. Egy hirdetésre miért pont ennyi lett volna kiválasztva, amikor az ajándék 20 euróval és a mellé kötelezően befizetett 20 euróval sokkal érthetőbb példa lett volna?

Másrészt a heti 2 százalékos profit is zavar, hiszen a haszon inkább heti 3 százalékra jön ki (5 hét alatt 14 százalékos hozamból számolva a heti hozam 2,8 százalékos). Persze feltételezhetjük, hogy csak lefelé akartak kerekíteni, végül is ez első három hétben tényleg 2 százalékos a profit.

De miért nem írtak inkább 5 hetente 14 százalék hozamot és miért nem azt, hogy a profit 20 eurónként kivehető?

4 megjegyzés:

  1. Ezt a Recyclix dobta ki, vagy ez egy fan fiction, mint a kamion?
    Hol találtad?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Freebitco.in fauceten hirdetett. Annyira meglepett a hirdetés, hogy elfelejtettem rákattintani, így nem tudom a célját, de nyilvánvalóan új regisztrálókat gyűjtött, aminek csak a Recyclix.com-ra van értelme. Ha újra felbukkan, rákattintok!

      Törlés
    2. Újra telepítettem a böngészőmet, remélem már tudok a válasz helyén is válaszolni, de nem ez a lényeg, hanem megvan a hirdetés.
      Ide dob:
      http://promo.ecorevenue.com/?id=dd5df191a926e9

      Törlés
    3. Köszi Bearnie! Ha jól látom, itt viszont nincs változás, innen meg már a recyclix.com-ra ugrik. Köszi az infót!

      Törlés