2016. augusztus 28., vasárnap

Bányásznapi kedvezmény a Hashflare.io-nál

Halál komolyan gondolja a szovjet hagyományokat a Hashflare.io. Hiába, ahogy az orosz Profftrade nem tudott szabadulni a mozgalmi hagyományoktól és köszöntötte a nőket a nemzetközi nőnap alkalmából, éppúgy az észteknél is élhetnek még a régi hagyományok, mert a Hashflare.io bányászcég a sztahanovizmus keretében kialakított Bányásznap tiszteletére kínál kedvezményt.

Mint a Hashflare.io hírlevele is hivatkozik rá, a Wikipédia szerint 81 évvel ezelőtt, 1935. augusztus 31-én Alekszej Sztahanov éjszakai műszakban 5 óra 45 perc alatt 104 tonna szenet menesztett, a norma által előírt 7 tonna helyett. Ezt a 15-szörös teljesítményt használta ki a szovjet vezetés és hajszolta az embereket ingyenmunkába, aminek aztán sok emberélet vagy legalábbis maradandó egészségügyi károsodás lett az eredménye.

Ennek állít most emléket a Hashflare.io, tekintettel arra, hogy Alekszej Sztahanov nyomán több országban Bányásznapot ünnepelnek augusztus utolsó vasárnapján. A Hashflare.io erre hivatkozva 15 százalék kedvezményt kínál minden vásárlásból a HF16MDALL15 kóddal.

Az akció 2016. szeptember 5-ig tart.

Alekszej Sztahanov a Time címlapján 1935. december 16-án (forrás: Wikipédia)

7 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    Állítólag az egész brigád azon dolgozott előző nap, hogy Sztahanov elvtársnak csak csákányozni kelljen. Előfúrtak, lazították a követ. Mindegy:
    A Genezis-Mining mostantól számomra egy nagy piros SCAM. Az első befizetésem után 50000 sat.-ot adott, (SHA-256) de ezt hetente csökkentette egészen az 1700 sat. értékig. A nehézségre meg minden más körülményre fogták. Hát a nehézség essen beléjük, több pénzt nem is tettem bele. A felezés óta időnként kapok egy jóváírást, ami nagyjából 50-70 satoshi körüli összeg, tehát ez már csak vicc. Ezután jött az x11, gondoltam más algo, más hozzáállás. Nos, 27.-e óta nem küldenek pénzt, mert nem keresek annyit, amennyi a minimum kifizetés. Az eddigi 6000-8000 satoshi egyik napról a másikra 600-ra esett. Lehet magyarázkodni, hogy a nehézség, az árfolyam, az áram vagy bármi a hiba, örülök, hogy csak a minimumot tettem bele, nem mintha nem fájna egy csaló oldalnak ajándékot adni. Szóval ez egy elég durva lehúzás számomra ez az oldal megkapja a vörös stop táblát.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Omega! Sajnálom, hogy így jártál a Genesissel. Én úgy látom, hogy a felezés óta egyre nagyobb verseny kezd kibontakozni a bányászcégek között, érdemes mást is kipróbálni. Az általam regisztrált "bányászcégek" között az Oxbtc.com-nál és a Hashflare.io-nál látok aktivitást. Sok sikert! Péter

      Törlés
    2. Vissza kell vonnom az állításomat, nem lett kevesebb az x11 kereset, hanem a kifizetési limitet emelték. Most 0.00016, ezt meg nem érem el csak három naponta. De nem veszek több csomagot, mert nem éri meg. Így - ha még fizet is - továbbra sem tartom jó befektetésnek.

      Törlés
    3. nekem nem csökkent ennyire a kifizetés genesis-miningon. juniusban vettem 0.25 Thash bitcoin csomagot és felezésig kb 60000 sat.-ot küldtek, felezés után 10000-re csökkent azóta pedig egy kicsivel emelkedett (12000 körül mostanában pl.), habár a kifizetési limitet emelték, ugyanannyit kapok (kétnaponta 24000 sat.) mai napig 47.5 USD-ból 11 jött vissza ezen az oldalon

      Törlés
    4. Szia mrk!
      Én az első csomagomat még 2015 végén vettem, akkortól számolva öt hét alatt 20%-ra esett a kereset. Vehettem volna új csomagot, amiben már olcsóbb volt a kezelési költség, de ezek után már nem volt bizalmam hozzá. De ha belegondolsz a BTC-t felezték, így nem az lenne a normális, hogy 30000 kapj naponta? Akárhogy is van, befürödtem most már a harmadik csomaggal is (x11) az oldalon, ezért nem vásárolok többet ott. A hashocean-on többet kerestem, miközben az nagy valószínűséggel csak egy piramisjáték volt.

      Törlés
  2. Ha a hashflare.io-ról van valakinek tapasztalata, azt szívesen meghallgatnám.

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés