2016. augusztus 31., szerda

Passzív pénzkereset hirdetésekkel és e-mailekkel - hallott róla már valaki?

A Passive.fund Facebook csoportba írta egy felhasználó az alábbi pénzkereseti módszert:


A szokásos kábításon és gyors meggazdagodási ígéreteken túl, amit nyugodtan figyelmen kívül hagyhatunk, egyszeri 25 dollár befizetésével az alábbi lehetőségeket kínálja az oldal:

  • egyrészt bemutat 300 internetes és otthoni számítógéppel végezhető munkát kínáló céget. Itt a munka röviden annyi, hogy ösztönözni kell az adott cég inaktív felhasználóit. Egy cégtől havi 10-50 dollárra számíthatunk, 100 cégnél ez 1000-5000 dollár havonta.
  • másrészt nekik lehet segíteni azzal, hogy ingyenes hirdetéseket kell feladni és feldolgozni az e-maileket egy másolás-beillesztés módszerrel (gondolom, akik a hirdetésre jelentkeznek, azokat kell eligazítani). Itt kevesebb, mint napi 1 órai munkával 2-3 ezer dollár havi bevételt ajánlanak. Gondolom, itt az a munka, hogy ugyanezt a lehetőséget másokkal tovább kell ismertetni, akik ugyanígy befizetnek érte.
Ezen kívül még ajánlanak ingyenes hirdetési lehetőségeket, linkmegosztást, Facebook csoportok elérését, de ezek a blogomon ismertetett pénzkereseti lehetőségek szempontjából most nyilván érdektelenek..

A kérdésem az, hogy valaki hallott már ezekről, vagy csinált ilyet, van tapasztalata, működik ez? Köszönöm!

1 megjegyzés:

  1. Ha eleged van az ígéretekből és szeretnél pénzt keresni egy megbízható cégnél ezt megteheted, regisztráció ingyenes:
    https://members-int.likesxl.com/ref75371013
    webes elérés: http://www.likesxlxpro.nhely.hu/
    Bővebb tájékoztatásért keress emailben: csaba.kery70@gmail.com

    VálaszTörlés