2016. augusztus 26., péntek

Beonpush nyavalya

A Beonpush próbál felállni a hamvaiból, de ahogy olvasom, a cégen belül is széthúzás van a menedzserek között.

Ami fontos, hogy a továbbiakban kétfelé megy az út: akik kilépnek inkább, azoknak nyilatkozatot kell tenniük, majd visszakapják a pénzt. Erre - mint most megtudtam - augusztus 24 volt a határidő (augusztus 10-től kezdve), és most már egyáltalán nem fogadnak be kérelmeket, hiába is küldi be valaki késve. Kicsit úgy érzem, a nyaralási időszak kellős közepére tett szűk határidő nem véletlen, ahogy az sem, hogy a tagságot közvetlenül egyáltalán nem tájékoztatják semmiről sem a belső felületen keresztül, sem e-mailben, maximum ha a NEWS szekciót olvassa.

A másik út, hogy valaki bent marad, de ekkor hitelesítenie kell a fiókját. Sajnos erre is augusztus 24. volt a határidő. Elvileg aki nem tette meg, annak a fiókját ledarálják és a pénze elvész.

Mindezt tök véletlenül tudtam meg ma hajnalban a Netinvestportálról. Úgyhogy gyorsan hitelesítettem még a fiókomat, hátha utólag mégis elfogadják még. Ami fontos, hogy a feltöltött kép JPG kiterjesztése kis betűvel legyen, csak úgy fogadja el. Tehát .jpg. Állítólag minden próbálkozáskor levon 2 dollárt, úgyhogy nekem fogalmam sincs, hogy mikor vette le, de remélem, csak akkor, amikor kiírta, hogy sikerült a feltöltés és amint lehet, jóváhagyják a fiók hitelességét. ("You have already send an document, the verification will be done as soon as possible.")

Csak abban bízom, hogy még a 24-e utáni hitelesítésekkel és képfeltöltésekkel is foglalkoznak, mert ha nem, akkor szerintem búcsút inthetek a 120 dolláromnak, amit betoltam oda, megjegyzem az egész eljárást tisztességtelennek tartom, mármint hogy nem adtak maguktól semmilyen tájékoztatást, hanem úgy kellett megtudnom más támogató oldalakról, hogy mi a teendő.

Ez a poszt most azért született, hogy ha még nem hitelesítetted a Beonpush fiókodat, akkor tedd meg még a határidő után is bár, de így legalább lehet esélyed a folytatásra. Ehhez be kell fizetned 2 dollárt, ennyibe kerül a hitelesítés.

A hitelesítésről A-tól Z-ig részletes magyar nyelvű videó útmutatást találsz itt: http://www.beonpushhungary.hu/2016/08/segitseg-webirodak-verifikalasahoz.html

Szörnyű ez a Beonpush!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése