2016. augusztus 28., vasárnap

Képek a Questra találkozóról

A Questra magyar Facebook csoportjában Cenzo Becs ugye, nemrég írta, hogy mivel magas értékesítést ért el, utazik Törökországba. Én akkor ezt úgy értettem, hogy a Questra által meghirdetett jutalomutazáson vesz részt, amit a legjobb értékesítőknek adnak, de nem: ez valami Questra találkozó Törökországban (vagy ki tudja, hol), amire a legjobb értékesítők mennek el.

A fényképek nem manipuláltak, tényleg valósak, csak egyet töltök fel bizonyítékként ide, hiszen nincs szerzői jogi engedélyem a képek közlésére, de akkor mi a helyzet a Questra 25 menedzserének Linkedin és Facebook jelenlétével, a Questra auditálásával, 2015 évi mérlegével és a Questra és állítólagos elődje az SFG Group 2015 előtti információival, közleményeivel a neten, továbbá mérlegeivel? Na és miért nem látom a törökországi képeken Max Lewint, hiszen ezeket a sikereket a 25 menedzser teljesítményével termelték meg??? 

Továbbra is kitartok amellett, hogy a Questra csalás. És akár még az is belefér, hogy egy ilyen rendezvényt megrendezzenek Törökországban (vagy hol) a top értékesítők meghívásával, hiszen futja a büdzséből. 

Még.

Továbbra is tisztelettel kérem, hogy aki bármi bizonyítékot talál arról, amit a fentiekben kétségbe vontam, ne hezitáljon, hanem legyen szíves adja elő, mert én egyáltalán nem vagyok a Questra ellendrukkere, sőt örülnék, ha kiderülne, hogy ez a heti akár 6-7 százalékos hozam egy valós befektetési lehetőség! Csak túl sok a hiányos információ a Questra körül és ezek sajnos mind egy irányba mutatnak: csalás. 

Várom a bizonyítékokat, hogy a Questrával minden aggályom felesleges aggodalom volt: 2009 és 2015 közti mérlegek, hiteles sajtóközlemények, auditálás az auditáló cég honlapjával, a menedzserek Facebook és Linkedin oldalai. És igen, Max Lewiné is, yeeahhhhh! :)

Egy kép a több közül a Questra törökországi (?) hétvégi találkozójáról (forrás: Questra Magyarország Facebook csoport)

2 megjegyzés:

  1. Szia,
    Ahogy nézegettem a helyzet értékelő kimutatásaidat a Questra-val kapcsolatban,nekem nagyon nem jött ki,hogy 6 hónap alatt megtérülne a befektetésed pedig ezt mondják magukról.
    Ahogy láttam olyan 61% körül vagy július utolsó napjáig befizetett tőkédből,ami átlag havi 12,2%-os havi hozamot jelent.De nézd ezt meg:
    http://www.easy-living.tips/images/Easy-Living/questra/portfolios.png
    Láthatod ,hogy ők 17,30%-os tiszta hozamot realizálnak amivel tényleg visszakapnád a pénzedet 6 hónap múlva.Szóval számításaiom szerint a Recyclix jobban megéri a maga 14,5% hozamával hátránya az,hogy 5 hét után veheted csak ki a pénzedet.Szóval a Questra-val kapcsolatban marhára nem azt a hozamot kapod vissza,amit ígérnek valahol olvastam,hogy fogadnak is rá mikor fog bedőlni.Valószínűleg azért nem tudják tartani a hozamot,mert talán sokan veszik ki a pénzüket ez pedig a rendszer összeomlásához vezethet.Lehet tavaly tudták tartani a hozamot,de ez akkor sem reális ,amit ők mondnak,mert a számokkal akkor nem stimmel valami.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye én mindent átváltok bitcoinba és abban értékelem, aminek változik az árfolyama. De ha tisztán euróban nézem, akkor az augusztusi kifizetéssel eddig a március 1-jén befektetett 90 eurómra az alábbi kifizetések jöttek:

      2016-08-21 11,66
      2016-07-24 11,38
      2016-06-25 11,86
      2016-05-28 12,58
      2016-05-01 24,90

      Mint látszik, a márciusi hozamot egyben vettem ki az áprilisival május elsején, de azóta minden hónapban egyszer ki tudok venni (mert 10 euró a minimum kifizetés).

      A múlt heti augusztusi pénzkivétel óta került még a számlámra 3,25 euró a héten, amit majd szeptemberben veszek ki, azzal együtt kaptam tőlük eddig 75,63 eurót 6 hónap alatt, ami 84 százalékos megtérülés.

      Továbbra is fenntartom, hogy a Questra csalás, amíg meg nem győz valaki az ellenkezőjéről, de eddig még senki sem jelentkezett.

      Látva, hogy ezek tényleg ilyen nagy rendezvényeket rendeznek, komolyan veszik a dolgokat, hát egyetlen egy, a képen lévő felső szintű értékesítő sem néz utána, hogy a weblap forgalmának kétharmada Oroszországból, Ukrajnából, Németországból, USÁ-ból és Kazahsztánból jön, mikor a Questra 28 országban van jelen állítólag? Senkit nem érdekel, hogy a Questra auditálására nincs bizonyíték, hogy nincs kint a 2015-ös mérlege, hogy 2015 előttről SEMMI nem lelhető fel a 2013-ban alapított (és állítólag már akkor sikeres) Questráról és elődjéről, az SFG Groupról? Nem akart volna bármelyik értékesítő is találkozni Max Lewinnel, aki sem a Linkedinen, sem a Facebookon nincs fent 24 menedzser társával együtt, akik a pénzt csinálják állítólag ebben a cégben? SENKI NEM TESZ FEL EGYETLEN KÉRDÉST SEM EZEK KÖZÜL EGY ILYEN TALÁLKOZÓN, LEGALÁBB BIZALMASAN, INFORMÁLISAN? Ezt NAGYON nem értem. Itt van egy ilyen kirakat rendezvény, a top értékesítők elutaznak oda és mindenki mindent elhisz, asszisztál a csaláshoz arccal, névvel???

      Egész testem egyetlen kérdőjel. :)

      Törlés