2016. augusztus 23., kedd

Minimum 500 dollárral kezdhető valódi felhő alapú bányászcég ajánlat: Bitclubpool.com

Ha már ott jártam, körbenéztem az Earnwith-me-n. A legutóbbi ottjártam óta felkerült egy bányászcég is, a Bitclub Network. Az Earnwith.me esküszik, hogy ők már láttak sok felhő alapú bányászat-csalást, de ez szerintük valódi cég, az alábbi okok miatt:

1) a bányászati teljesítmény valós időben látszik a weblapon (mondjuk ez nekem semmiféle hitelességet nem jelent). Referenciaként a https://blockchain.info/pools oldalon is látszik a Bitclub Network teljesítménye, csakhogy ez az oldal jelenleg elérhetetlen. :( De a Blocktrailen is látszanak, ez legalább működik most is: https://www.blocktrail.com/BTC/pool/bitclubnetwork

2) Másrészt nulla költségért oda viheted a saját szabványos bányászgépedet is és beteheted a pooljukba. (Izlandon vannak, úgyhogy nem lesz ingyen, de legalább a hűtésért nem kell fizetni. Amúgy a Youtube szerint vannak Romániában is, ami - földrajzból kegyelemketteseknek - hozzánk közelebb van.)

Bitclub Network-ös bankkártyájuk is van. (Sajnos nekem ez sem jelent hitelességet, a HYIP-ok egyre inkább szeretnek adni saját logós bankkártyát, hogy hitelesebbnek tűnjenek, aztán ugyanúgy csődbe mennek, mint a bankkártya nélküliek. Lásd Maxizzy.)

3) Képeket közölnek a valós farmjukról. Na ez már tényleg valami, nem egy Max Lewin.

A Bitclub Network egyik farmja (forrás: Earnwith.me)
4) Negyedrészt, ha kérted a hardvered, kipostázzák. (A szememben ez is nulla érv, a Miningsweden.se ugyanezt megcsinálta, mégis csődbe ment.)

A csomagok 500 dollártól indulnak, és 600 napig érvényesek. (Az első 10 napban beüzemelik a tényleges hardvert, ezért a bányászat csak a vásárlás utáni 10. napon kezdődik, de attól kezdve számít a 600 nap). A júliusi felezés előtt napi 0,2...0,45 százalékos hozamot produkált a Bitclub Network, a felezés óta ez legalább napi 0,1 százalék, azaz mai árfolyamon az 500 dolláros minimális befektetésre nézve 0,0086 BTC-t jelent naponta, amivel havonta olyan 0,25 BTC-t termelhet ki a bányászcég. Kifizetés 0,01 BTC-től, azaz még 500 dollárnál is csaknem naponta. Így közel 4 hónap alatt megtérülhet a befektetés a jelenlegi nehézségi fokon, ha mindent jól számoltam az Earnwith.me információi alapján.

Választható visszafektetés is, ekkor nem fizetik ki a hozamot, hanem befektetik. Én nem ajánlom, mert ha csődbe mennek, úszik az egész befektetésed. Előbb várd meg, míg a befektetésed visszajött és csak utána kapcsold át ebbe az üzemmódba, ha akarod! Ekkor már nem veszíthetsz.

Az Earnwith.me üzletpolitikája alapján, aki az admin@earnwith.me címre jelzi a befektetését az alábbi linken keresztül történt regisztráció után, az az első befizetésből visszakapja az ajánlói jutalék felét (a cikk szerint), melynek mértéke 2,5 százalék.

Végül: a Bitclub Network nem csak bitcoint, de ethereumot is bányászik.

A minimum 500 dolláros befektetés húzós, de ha tényleg 4-5 hónap alatt visszajöhet a befektetés, akkor megérheti.

Ui.: az Earnwith.me képén a középső pasi tutira orosz a feje alapján, mellette meg... talán a dél-kazahsztáni felesége ül:

Bitclub Network (valószínű) munkatársai (forrás: Earnwith.me)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése