2016. augusztus 25., csütörtök

Így működik a Recyclix.com - fektess be 6000 forintot a jövődért!

Frissítés 2016-09-02: a Recyclix csalás-gyanús, új befektetést nem javaslok! Legalább a befektetésed erejéig vedd ki a hozamokat! További információk.

Korábban ígértem, hogy a Recyclixről írok egy külön posztot, mert még a Recyclix Facebook csoportban sem értik a működését páran, sőt egészen addig, amíg bele nem mélyültem, én magam sem értettem. Ez tényleg egy tök jó program és most a limitált ajánlat keretében biztosított ajándék 20 euró miatt célszerű belevágni akkor is, ha jelen pillanatban (még) nem érdekel Téged.

A fedősztori itt a hulladék újrafeldolgozás a klasszikus égetés helyett, amellyel szennyezzük a bolygót. De ez nem csak fedősztori: a Recyclix egy létező lengyel cég, létező tevékenységgel, melyről magad is meggyőződhetsz, hiszen éppen most lesznek nyílt napok, amikor gyárlátogatásra hívnak, de gyakran szoktak szakkonferenciákon is fellépni. A Netinvestportál gazdája, Balázs leellenőriztette a Recyclix állításait és azok valósnak bizonyultak, ezért Balázs azt írta az oldalán a Recyclixről, hogy "a rendszer zseniális, ilyet még a Netinvestportál négy éves történetében nem írtam le és nem jelentettem ki!"

A hulladék újrafeldolgozás iparága nagy jövő előtt áll és a Recyclix ki akarja venni a részét ebből, részben közösségi finanszírozás keretében. Ezért létrehozott egy weblapot Recyclix.com néven, mely magyar nyelven is elérhető. Ez az első magyar nyelvű (nem gépi fordítású) HYIP ismereteim szerint, a Borrowta csak jóval utána jött.
 

Így kezdd a Recyclix-szel


Mivel az oldal magyar nyelvű, ezért most nem írok részletes regisztrációs, befizetési és kifizetési leírást, mert ezekkel Te is elboldogulsz.
  • regisztrálsz, majd hitelesíted az e-mail címedet és megadod a valós adataidat. Figyelem, nagyon fontos a valós adataid megadása, mert ezeken nem tudsz később változtatni, viszont bármikor zárolhatják a fiókodat és felkérhetnek hitelesítésre! Befizetsz bankszámláról, bankkártyáról (FIGYELEM! CSAK SAJÁT BANKSZÁMLÁRÓL és BANKKÁRTYÁRÓL FIZETHETSZ BE, különben elbuksz a hitelesítésen!!!) vagy bitcoinról, én persze az utóbbit ajánlom, mert ez a legolcsóbb, nincs beazonosítási procedúra és 7x24 órában online működik
  • befizetés után vásárolsz hulladékot a befizetett egyenlegedről, ez tehát nem automatikusan történik! A hulladék vásárlása az IRODA főmenüpontból történik a képernyő közepén a VÁSÁROL gombra kattintva:

A Recyclix.com belső felülete - itt kezdd a vásárlást!
  • Egy kis ablak jön fel, amelyen a Recyclix a maximális egyenlegedet felajánlja vásárlásra, itt elegendő a VÁSÁROL gombot megnyomni és már ketyeg is a befektetésed (vigyázz, mert néha felfelé kerekít, amire "Nincs elegendő pénzmennyiség ehhez a tranzakcióhoz" hibaüzenet érkezik. Ilyenkor csökkentsd a KG mennyiségét annyival, hogy az egyenlegedre beálljon a mellette lévő ár!)

Felbukkanó ablak a vásárlási folyamatban
  • Ekkortól ketyeg a pénzed, tehát aktív befektető vagy és várhatod a hasznot!

Most egy hamarosan véget érő akció keretében ajándékba adnak 20 eurót a rendszer kipróbálása érdekében, amennyiben az adataidat megadtad és az e-mail címed hitelesítetted. Ezért célszerűnek tartom, hogy regisztrálj! Az ajándék 20 euród azonban elvész, ha nem fizetsz be mellé még legalább 20 eurót a saját pénzedből, ezért azt javaslom, fizess be és élvezd a 40 euró hozamait úgy, hogy ez Neked csak 20 euróba került!
 

Mire használhatod ezt a 40 eurót? 


  • egyrészt kivehetsz érte 5 hetente 14 százalékos hozamot folyamatosan élethosszig minden további befektetés nélkül, amely kimagasló hozamnak számít. A minimális kivehető pénz 20 euró, így 4 darab 5 hetes ciklusban gyűlik össze ennyi pénz, azaz bő 4 és fél havonta. Az első alkalommal így 4,5 hónap múlva kiveheted a saját befektetett 20 euródat és ettől kezdve semmilyen kockázatod nincs a rendszerben, az csak termeli a pénzt Neked.
  • másrészt - és én ezt javaslom - ne vedd ki a pénzt eleinte, hanem fektesd vissza a kamatokat is, mely az ajándék 20 euróval gyorsabban fog menni, mint ha csak a saját 20 euród lenne bent, és ha ezzel elérted azt a szintet, amennyi pénzre szükséged van, akkor kezdd el csak kivenni a jövedelmed, illetve addig esetleg csak részben vedd ki (bár ilyenkor lassabban nő majd a kívánt mértékre a tőke)
  • harmadrészt többet is befektethetsz, mint 20 euró, ekkor gyorsabban, vagy akár azonnal is elérheted az anyagi célodat és rendszeres magas jövedelmet vehetsz ki a Recyclixből!
  • sose fektess be 20 eurónál kevesebbet, mert azt elveszíted! Idézet: "Bármilyen befizetés minimum összege 20 euró. Ha ennél kevesebb összeget küldtél, nem fogjuk tudni jóváírni a számládon, az összeget elveszíted és hozzánk kerül."

Mit kell tudni a hozamokról?


Elég nehéz megérteni a Recyclix oldalán található magyarázat alapján a rendszer működését, ezért megpróbálom másképp elmagyarázni.

A lényeg: 5 hetente 14 százalékos hozamot kapsz a befektetett pénzedre, azaz bő 8 havonta megtermeli a teljes befektetésedet újból és újból, mindenféle további befektetés nélkül!

A részletek, akit érdekel: a kilogrammonként 0,2 euróért megvásárolt hulladékod az 5 hetes feldolgozás folyamán egyre többet ér és az 5 hetes feldolgozási ciklus végén, amikor már granulátum lesz belőle, már háromszor annyi az értéke (0,6 euró/kg). Mivel a cég dolgozik vele, vannak költségei, ezért ebből a haszonból a következők szerint ad Neked át:
  • az első három hetes feldolgozási ciklus végén a befektetett pénzedre (tehát amin a hulladékot vetted) 6 százalékot ad,
  • az utána következő két hetes feldolgozási ciklus végén pedig választhatsz: ha eladod a megvásárolt hulladékot és kiszállsz a rendszerből, akkor a befektetett pénzed 25 százalékát kapod vissza, ha pedig újra befekteted a pénzed, vagyis új hulladékot vásárolsz, akkor a befektetett pénzedre 8 százalék hozamot kapsz és az újabb 5 hetes ciklusú feldolgozás indul elölről, aminek a végén megint kiszállhatsz vagy újra befektethetsz a fenti kondíciókkal.
Nyilván nem éri meg kiszállni az első körben, hiszen ekkor csak a befektetett tőkédre 6+25=31 százalékot kapsz és a tőkéd nem kapod vissza. Ugyanígy nem éri meg kiszállni a második-harmadik-negyedik-ötödik körökben sem, hiszen körönként 6+8=14 százalékot kapsz, az utolsó kör végén meg 25 százalékot. Csak a hatodik 5 hetes kör, azaz 7 hónapnyi kör termeli meg a teljes befektetett pénzed, ekkor 5 darab 5 hetes kör után 5x14=70 százalékot kapsz, plusz az utolsó, hatodik kör végén pedig 6+25=31 százalékot, ami 101 százalék. Vagyis visszakapod a pénzed.

De... de... miért szállnál ki egy aranybányából, ami bő 8 havonta élethosszig megtermeli Neked az eredeti befektetésedet új befektetés nélkül???

Úgyhogy felejtsük el ezt a kiszállást, amit a Recyclix magyaráz, és nézz úgy a Recyclixre, hogy a befektetett pénzedre 5 hetente 14 százalékos hozamot kapsz életed végéig!

Miért akarnál ebből kiszállni???
 

Összeghatárok


Nyilván felmerül a kérdés, hogy meddig növelhető az a befizetés, amire a Recyclix 5 hetente 14 százalékos hozamot fizet, ha egyszer ez egy valós cég, valós teljesítménnyel? Hogyan tudnak korlátlan mennyiségű hulladékot szerezni és feldolgozni, amint Te befizettél súlyos milliókat hozzájuk?

A válaszom, hogy természetesen nem tudnak. Jelenleg havi 3000 tonna hulladékot tudnak feldolgozni (forrás - kilépve: https://recyclix.com/hu/). Ezért az ösztönzést úgy alakították ki, hogy egy bizonyos befektetett pénzmennyiség felett már ne legyen annyira vonzó ez a lehetőség.

Ez a határ személyenként 5 tonna, azaz 1000 euró, vagyis nagyjából 300 ezer forint befektetés.

Ha eddig növeled a befektetésed, vagy ennyit egyszerre befizetsz, akkor tudod optimalizálni a 14 százalékos profitot. Ettől több pénzt befektetve a haszon százalékos kulcsa csökkenni kezd és a befektetési felső határnál, azaz 98.450 eurónál (hozzávetőleg 30 millió forintnál) már csak 3,84 százalékos havi hozamot fogsz kapni a pénzedre 5 hetente. (Igaz, ez nagyon szép pénz, kb. bruttó 1,134 millió forint 5 hetente.)

A Recyclix tervei 2020-ig (forrás: Recyclix Magyarország Facebook csoport) - mondjuk nekem így nem jön ki a havi 3000 tonna 2016-ban, amiről a weblap szól

Mi történik 1000 euró befektetés felett?


1000 euróig tehát bármekkora összeged is van befektetve, 5 hetente folyamatosan kapsz 14 százalékos hozamot, azaz 5 hetente legfeljebb 140 eurót, ami bő 40 ezer forintos bruttó jövedelmet jelent.

Ha ezt kevesled, akkor befektethetsz 1000 euró felett is, de ekkor már ún. eszköz egységeket is kell venned, amire nem kapsz hozamot, viszont ezek teszik lehetővé, hogy az 1000 eurón felül további hulladékkvótát vásárolhass, amire - mivel hulladékkvóta - ugyanúgy megkapod az 5 hetenkénti 14 százalékos hozamot, folyamatosan. Az egyszer megvásárolt eszköz egység folyamatosan biztosítja a magasabb hulladékkvótát minden 5 hetes körben. Az eszköz egységek egész pontosan azt teszik lehetővé, hogy a cég villás targoncát, szortírozót, darálót, mosót és granulátort vásároljon a pénzedből, mellyel több hulladékot tud feldolgozni.

Minél jobban növeled a befektetést, annál magasabb arányban kell venned ilyen eszközöket, tehát miközben a hulladékkvótára mindig 14 százalékot kapsz 5 hetente, a teljes befektetésedre nézve ez már nem 14 százalék lesz, hanem egyre kisebb százalék, a befektetésed növelésével arányosan.
 

Nézzünk pár példát a részletes kalkulátor alapján:


  • 1000 euró befektetésig 5 hetente 14 százalék a profit, ez tiszta sor
  • 2002 euró befektetésnél 167 eurót el kell költened eszköz egységre, hogy az 1000 eurón felül további 835 eurónyi hulladékot vásárolhass. Így az 1835 euróra kapod a 14 százalékot, miközben 2002 eurót fektettél be, az 5 hetenkénti profit tehát 12,83 százalék
  • 3014 euró befektetésnél 570 eurót kell költened eszköz egységre, hogy az 1000 eurón felül további 1444 eurónyi hulladékot vásárolhass. Így a 2444 euróra kapod a 14 százalékot, miközben 3014 eurót fektettél be, az 5 hetenkénti profit tehát 11,35 százalék
  • ... és így tovább...
  • a maximális 98450 euró befektetésnél 71450 eurót kell költened eszköz egységre, hogy az 1000 eurón felül további 26000 eurónyi hulladékot vásárolhass. Így a 27000 euróra kapod a 14 százalékot, miközben 98450 eurót fektettél be, az 5 hetenkénti profit tehát 3,84 százalék.
Részletes hozamtáblázat: http://bitpenz.blogspot.hu/2016/08/recyclix-kamatos-kamat-tabla.html


Az én javaslatom


Most már remélem, érted a Recyclix működését! A végén szeretném elmagyarázni, miért írtam a címben, hogy fektess be 6000 forintot a jövődért.

Ha nem akarsz foglalkozni a Recyclix-szel, nem érdekel, stb., akkor fektesd be most a legkisebb összeget, a 20 eurót, hogy az ajándék 20 eurót végleg megkaphasd. Ekkor 40 euróról indulva, a hozamokat visszafektetve két és fél év alatt eléred a maximális 1000 eurós hulladékkvótát, és ettől kezdve 5 hetente 140 eurót ki tudsz venni élethosszig, ami bruttó 42 ezer forint rendszeres kb. havi jövedelmet jelent Neked egyszeri 6000 forint befektetésével!

Ha ennél gyorsabb eredményt szeretnél elérni, akkor fektess be többet és amint kivettél annyit, amennyit befektettél, attól kezdve már nem bukhatsz, csak nyereséges lehet az üzlet. Természetesen tovább is növelheted a tőkéd, mint 1000 euró, amennyiben a haszonból az 1000 euró elérését követően eszköz egységeket is vásárolsz.
 

Hány befektetésem lehet egyszerre?


Bármennyi ilyen különálló 5 hetes köröd lehet, sőt, ha a hozamra nézve automatikus újrabefektetést választottál, akkor a rendszer a 6 és 8 százalékos hozamokból is önálló ciklusokat kezd. Ezek egyenként láthatóak az ÚJRAHASZNOSÍTÁS képernyőn:

A különálló 5 hetes újrahasznosítási körök státuszait mutató képernyő, bármelyikre rámutatva az egérrel látszik a hátralévő idő (forrás: Recyclix.com)
A fenti képernyő alatt soronként is láthatók az egyes ciklusok státuszai és hátralévő idői. Ha tudni szeretnéd, hogy eddig mennyit fektettél be, akkor add össze a ciklusok hulladékkvótáit és oszd el 5-tel, vagy használd az egyszerű kalkulátort, mely mutatja az aktuális befektetési egyenlegedet.
 

Kockázatok 

 

Figyelem! Sose felejtsd el, hogy ez egy nagy kockázatú befektetés, annak ellenére, hogy valós a cég és a tevékenység! Ez azt jelenti, hogy a kereseti lehetőség bármikor megszűnhet, ha a cég tervei nem jönnek be, vagy rossz döntéseket hoznak és akkor elveszíted a befektetett pénzed! Ezért csak annyit kockáztass, amennyit nem sajnálnál elveszíteni! Ezért javasoltam a 6000 forintot!
 

10 százalék jutalék


A Recyclix 10 százalékot fizet Neked azok befizetései után, akik a Te ajánlásoddal érkeztek a rendszerbe. A saját ajánlói linked a PARTNEREK főmenüpontban látható.
 

Recyclix tippek


  • Ha egy családtagoddal, barátoddal összeálltok, célszerű kihasználni a 10 százalékos ajánlói jutalékot úgy, hogy az ajánlott számlájára fizetitek be a teljes összeget, mert akkor az ajánló számláján jóváírnak belőle 10 százalékot, amit utána eloszthattok. Fontos, hogy nem lehet két fiókot regisztrálni azonos IP címről és az adatoknak, befizetési számlaszámoknak, bankkártya számoknak is másoknak kell lenniük a két fiókban, továbbá a regisztrált ügyfél nevére kell szólniuk!

  • Ha 1000 euró felett fektetnél be, ahol már csökken a hozam százalékos aránya, akkor keress valakit, akit nem érdekel a Recyclix, ajánlottként regisztráljatok a nevére egy Recyclix számlát, és az ő számlaszámáról/bankkártyájáról/bitcoin címéről fizessetek be (továbbá majd oda is kérjétek ki) az 1000 euró feletti összegeket, így 1000 euró felett is 14 százalékos hozam érhető el (személyenként plusz 1000 euróig), ráadásul ajánlói rendszer esetén az ajánlott befizetése után visszakapod a befizetett összeg 10 százalékát, amit újra befektethetsz vagy felveheted azt.

  • Ne feledd, hogy a jövedelem után adózni kell, így ha más nevében nyitsz számlát, akkor rá nézve is adófizetési kötelezettség keletkezik! Bitcoinos befizetés esetében ennek mértéke a nyereség 32,76 százaléka, amit negyedévente kell bevallani! Részletek.

Hozam visszaforgatása


Amíg növeled a tőkéd, célszerű beállítani, hogy a rendszer magától visszaforgassa a hozamot. Ezt a jobb felső sarokban a nevedre kattintva, vagy a jobb oldali lenyíló menüből elérhető Profil szerkesztése menüpontból tudod elérni.

Itt legalul választhatod ki, hogy mi történjen az egyes 5 hetes ciklusok végén:

A ciklus vége után:
  • Várjon, míg kiválasztom a következő lépést 
  • Automatikus újrakezdés és a profit felvétele
  • Automatikus újrakezdés és profit hozzátétele

A tőke növelési időszakban válaszd a "Automatikus újrakezdés és profit hozzátétele" lehetőséget. Ekkor semmi dolgod nincs, a rendszer minden kör végén újabb hulladékot vásárol a hozamból, így növeli a befektetésed értékét, amire a kamatos kamat elvével egyre több hozam lesz, ami még tovább növeli a befektetett tőkéd, és így tovább. Ezekről e-mail értesítést kapsz magyar nyelven.

Ha már elegendő tőkéd gyűlt össze, és 5 hetente fel szeretnéd venni a hozamot, akkor válaszd az "Automatikus újrakezdés és a profit felvétele" lehetőséget. Ettől kezdve a rendszer a tőkéd 5 hetente újra befekteti, de a hozamot nem, hanem azt kiteszi a pénzfelvételi egyenlegedre, ahonnan minimálisan 20 euró egyenleget összegyűjtve bármikor felveheted azt. Ezt válaszd akkor is, ha csak részben szeretnél profitot kivenni, ekkor vedd ki az egészet és fizesd vissza a kívánt részt, mert a rendszeren belül nincs átvezetési lehetőség.

A fenti, ciklus vége utáni választási lehetőségek a profilodban bármikor cserélhetők.

Konklúzió


Nem szoktam ilyet írni, de a Recyclixbe legalább 20 euró befektetést most tényleg javaslok! Az ajándék 20 euró nélkül, ami már csak limitált ideig érvényes, tehát csak a Te 20 euróddal számolva 5 hónappal később, azaz 3 év alatt éred el az eszköz egység vásárlás nélküli, 1000 eurós maximális hulladékkvótát (amelyre a hozam a legoptimálisabb) ahhoz képest, mintha felhasználnád az ajándék 20 eurót és így a Te pénzeddel együtt 40 euróról indulnál.

6 megjegyzés:

  1. Köszi a cikket, adok neki egy esélyt. Ha van már egyéni partner linked kérlek másold be, az a minimum, hogy akkor már "alád" regisztrálok be! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nagyon kedves Tőled, de az a helyzet, hogy amikor a blogot elindítottam, akkor választanom kellett, hogy kiadok-e bizalmas információkat magamról, cserébe nem adhatom hozzá a nevemet, vagy névvel csinálom, de akkor nem leszek annyira nyitott és hiteles. (Kaptam már olyan levelet, aki leírta, hogy nem adná ki ennyire magát.)

      Mivel a regisztrációk során kiderülne a nevem, ezért kerülöm a reglinkeket.

      A blogot amúgy tényleg úgy indítottam, hogy ellenérték nélkül segítsek a magyar HYIP befektetői közösségnek, akik között, azt hiszem, rengeteg hozzám hasonló, anyagilag hányatott sorsú társam lehet még. Ezért fenntartom, hogy a blog részemről társadalmi munkában készül és hogy segíteni akarok vele. (Egyedül az oldalsó, illetve fenti Google reklámok jelentenek kivételt ez alól.)

      Úgyhogy egyelőre maradok az anonimitásnál, regisztráljatok bátran önállóan!

      Még egyszer, köszönöm!

      Törlés
  2. Helló DZP, ha most akarsz beregisztrálni én szívesen küldök neked ref linket, ha nem vagyok pofátlan?! Ha befizetsz, szívesen elfelezem a ref jutalékot, így mindketten jól járunk!

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Kedves Szerző!

    Letelt az öt hét és lejárt az első és szándékaim szerint utolsó recyclix- csomagom. a gond az, hogy nem tudom "eladni" a csomagot. mikor rákattintok, egy pirosüzenet jön elő, ez: "Ez a művelet így nem jár haszonnal számodra. Vásárolj még egységet, hogy részesedésed legalább 33.33% legyen". A kérdésem az volna, mi a teendő, ha az ember nem szeretne újra befektetni, se az eddig befektetésben lévő összeget, se ezt az összeget plusz a profitot, semmit, hanem ki akarja venni a pénzét?

    Köszönöm válaszát,
    Zsigmond

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Zsigmond!

      Ezt még sosem próbáltam, ezért csak abból tudok kiindulni, amit leírtál. Azt gondolom, a rendszer nem engedi, hogy veszteséggel, de kiszállj a befektetésből.

      Javaslom, hogy keresd meg az ügyfélszolgálatot e-mailben és szerintem engedni fogják, hogy kivedd a befektetésed.

      Ha mégsem, akkor be kéne kapcsolni az automatikus haszon visszaforgatást és megvárni, amíg eléri a befektetésed mértékét. Ekkor biztosan engedi majd kivenni.

      Üdvözlettel: Péter

      Törlés