2016. augusztus 3., szerda

Elindult Magyarország első közösségi hitelezési (P2P) tanácsadó oldala, a Közösségihitel.blog.hu

Pár napja jelentkezett egy blogolvasóm, aki a P2P hitelekről érdeklődött. Mint kiderült, ő is pénzügyi területen dolgozik, és - ahogy engem is - őt is nagyon érdekli a P2P hitelezés. Annyira, hogy külön weboldalt kíván neki szentelni, amelyben részletesen bemutatja a P2P hitelezést és segít tanácsokat adni azoknak a magánszemélyeknek és vállalkozásoknak, akik ezen a platformon keresztül szeretnének pénzhez jutni a jövőben.

D.Z.P. azóta el is indította a blogját és megegyeztünk abban, hogy egymást segítjük tartalommal a jövőben, ami elsősorban az ő cikkeinek behivatkozását fogja jelenteni az én blogomon, tekintve hogy az én befektetési portfóliómnak csak egy része a P2P hitelezés, így én annyira mélyre nem ásom magamat a P2P hitelezésben, ő viszont majd igen. 

A Közösségi Hitel blog címlapképe 2016. augusztus 2-án

A két blogon egymásra is elhelyeztünk hivatkozásokat.

Akit érdekel a P2P hitelezés, a jövőben releváns magyar nyelvű tartalmat és ingyenes tanácsadást kaphat a Közösségi Hitel blogon.

Minden ilyen magyar tartalomnak én magam is nagyon örülök! Hajrá, sok sikert kívánok mind D.Z.P. szerkesztőnek, mind pedig az Olvasóknak! :)

4 megjegyzés:

  1. Mi történt azóta? Engem is érdekelne ez a fajta kölcsönnyújtás!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Mária! Miután csalódtam a HYIP-okban, mert csak elvitték a pénzem, továbbá csalódtam a közösségi hitelezős oldalakban is, mert nem védték a pénzem, a csalók viszont eltűntek a kölcsönnel együtt, felhagytam ezzel a pénzkeresettel 2017. februárjában.

      Helyette a sportfogadásban próbálok szerencsét. Ez is kockázatos, de itt legalább pontosan tudod, hogy kapsz-e pénzt vagy nem. A sportfogadási blogomat itt érheted el:

      http://tippnyero.blogspot.com/

      Üdvözlettel:

      Péter

      Törlés