2016. július 16., szombat

Megújult a Proffessionaltrade weboldala

Kaptam egy levelet hétfőn, hogy megújult a Proffessionaltrade.com weboldala, és mostantól a rövidebb, Profftrade.com weboldalon érhetők el.

Persze egyből arra gondoltam, hogy lenyúlták a lóvét, hiszen ravaszabb HYIP-oknál előfordul, hogy saját maguk - vagy eladást követően mások - ugyanazon a webcímen egy teljesen új HYIP-ot kezdenek, amivel kompletten bedöntik az addigi programot, viszont a HYIP monitorok nem tehetik őket nem fizet státuszba, hiszen fizetnek.

De a Profftrade esetében most nem ez történt, tényleg megújult a weboldal, és be tudok lépni a régi azonosítóval és az egyenlegem is megmaradt. Sőt, a kikért pénzt a héten ki is fizették.

Mostantól képek is láthatók az egykori Proffessionaltrade.com weboldalon
A belépés utáni menü bal oldalon elkülönítve jelenik meg mostantól és egy kicsit elviselhetőbb lett a dizájn is, de ez minden változás. A régi, rossz helyesírás (pl. Sign up helyett Sing up, stb.) ugyanúgy megmaradt benne. 

A képanyag, mely a weboldal mögötti cég engedélyét mutatja, viszont mintha bővült volna, régebbről kevesebb képre emlékszem.

A lényeg, hogy a weboldal Profftrade.com néven megy tovább, amire a régi Proffessionaltrade.com is át van irányítva.

A hírlevél (=mese) szerint felvettek pár specialistát, akikkel új lehetőségeket vonnak be és fejlesztik a projektet. Amikor ilyet hallok, mindig Max Lewinnel álmodom a Questra.es-től. Ezzel az arccal ugyanis legfeljebb gázszerelőt várnék, de nem pénzügyi menedzsert. Na jó, lehet villanyszerelő is, ha jó napom van. :)

A webcím változás miatt új az e-mail címük is: support AT profftrade.com (" AT " = "@")

Egyébként a Proffessionaltrade volt az egyetlen honlap, amely március 8-án gratulált a Nemzetközi Nőnap alkalmából. Gondolom, ez egy remekül sikerült célpiaci figyelmesség volt a főként férfi befektetői közösségüknek, de közülük legalább senki sem felejtette el a Nemzetközi Nőnapot. :) Hiába, Oroszországban még mindig élnek a mozgalmi hagyományok... :)

A Profftrade.com egyébként nekem eddig 2016. március 1-től kezdve - bitcoinból átszámolva - a 42.886 Ft-os tőkém 26 százalékát fizette vissza, de ez egy dollár alapú program és kétszer is fizettem be hozzájuk, összesen 100 dollárt. Dollárban eddig 37,05 dollárt fizettek ki a 4 és fél hónap alatt, de a második 50 dollárt csak nemrég, június elsején pakoltam be hozzájuk, tehát ennek jó részét az 50 dolláros befektetésre vetítve fizették ki.

Ez minden, mit mondhatok róluk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése