2016. július 16., szombat

Kabarévá silányult a Beonpush

Legszívesebben petárdát durrantanék a Beonpush menedzsereinek hátsó felében (persze csak gondos felhelyezés után, hogy a lehető legtöbbet ártson) annak láttán, amit produkálnak.

Ennél, amit összeszerencsétlenkednek most már két hónapja, még az is egyszerűbb lenne, ha csendben lehúznák a rolót azzal, hogy "ennyi volt, fiúk". Ahogy a Globoxtrade.com tette: a normális üzletmenetet követően először egyre magasabb százalékú befektetést kínált egyre kevesebb időre, hogy fedezni tudják az egyre növekvő kifizetési igényeket, majd miután ez is bedőlt, kiírták a weboldalra, hogy a játék véget ért, és aki nyert, annak gratulálnak, aki pedig veszített, az örökre tartsa magát távol a HYIP-ok világától.

A weboldalról pár napja már leszedték, de az internet archívum még őrzi:

Ide másolom képben is, hogy örökre megmaradjon:
A Globoxtrade.com programzáró weboldala - szellemes! Forrás: Web.archive.org

Kemény szöveg, de legalább beleálltak! Ez kéne már a Beonpushnál is!

Én nem is a szűkszavú Beonpush oldalán, hanem a Netinvestportal.com-on követem a legújabb fejleményeket. Balázs szorgosan csepegteti az információ morzsákat, melyeket a Facebookon és egyéb helyekről összeszed a programról, én nem is ismételném meg, a honlapján el tudjátok olvasni: http://netinvestportal.com/

Én már nem hiszek a Beonpushnak, bárki bármit mond. A Nagy Átalakítás többedszer változó koncepciója szerint most már részvényekben gondolkodnak és lezárták az új jelentkezések lehetőségét.

Ezzel szemben a saját felületemre belépve ellentmondásos információkat olvasok. Először is, pár napja már semmilyen hozamot nem írtak jóvá, aztán a dashboard nem mutatja a befektetéseimet. Aztán a kifizetésnél már újra megjelent a Payeer, de kifizetni nem enged, mert sokkal alacsonyabb egyenleget mutat, mint a valóság. Tehát változatlanul nem fizetnek, mintegy másfél hónapja.

Két eset van:
  • vagy ennyire durván amatőrök és még mellé dilettánsok, no meg egy picit hülyék is. Ekkor hazardírozás rájuk bízni több pénzt.
  • vagy direkt csinálják, mert be fognak dőlni. Akkor viszont nem tudom, miért borzolják a kedélyeket, tényleg egyszerűbb lenne lehúzni a rolót.
És még ezek akarnak valami BeonTelt indítani. Szerintem csak az vegyen belőlük, aki örökre süket hívásokra vágyik, vagy szereti a félrekapcsolásokat, mert körülbelül ilyen távközlési szolgáltatásokra számítok egy ilyen durván felkészületlen, amatőr csapattól.

A pénzügyekben már bizonyítottak - amit el lehetett rontani, azt el is rontották. Most a fedősztori szerint állítólag benyomulnak a távközlési szektorba is. Azt már csak én teszem hozzá, hogy nyilván abból a célból, hogy ott is megteremtsék minden idők legdilettánsabb márkáját. Már látom az óriásplakátokat:

"BeonTel. Mindig mást kapcsolunk, mint akit hív."

Következő üzleti befektetésként javaslom nekik, hogy BeonChoir néven indítsanak mindig hamisan éneklő kórusvállalkozást, de megvethetik a lábukat egy örökösen lezuhanó műholdvállalkozásban is, BeonSat néven, mellyel jobban rettegésben tartanák a földlakókat, mint a második világháborúban a briteket a világűrből csendben érkező német V-2 rakéták. Végül beszállhatnának a fényiparba is az örökké kontakthibás Beon-neonokkal:

"BeonLight. Előbb kapcsolunk, mint szeretné."

1 megjegyzés: