2016. július 9., szombat

Ma este fél nyolckor jön a felezés - a Hashflare.io új bányászhardvereket állít forgalomba

A korábban vártnál egyre közelebb tolódik a felezés időpontja, most már magyar idő szerint ma este fél nyolcra várható. A felezés lényege az ebben a blogban olvasható tartalom szempontjából az, hogy a bányász(nak mondott) cégeknél a befektetett tőkére jutó bevétel az eddigi hozam felére esik vissza. Ahol nem történik majd csökkenés, annak a bányász(nak mondott) cégnek tényleg semmi köze a bányászathoz.


A http://www.bitcoinblockhalf.com/ visszaszámlálója magyar idő szerint ma délután fél egykor
Az észt Hashflare.io által küldött hírlevél szerint cégük már hónapok óta készül a felezésre és most "örömmel jelentik be", hogy előkészítették és már installálják az új, SHA-256-os hardvereiket, melyek energiahatékonyabbak, ezáltal az áramköltségek csökkenni fognak. Ígéretük szerint azon dolgoznak, hogy a bányászatuk továbbra is nyereséges legyen az ügyfelek számára.

(Az egyik elemző szerint, amely bányászcégek hitelességének ellenőrzésével foglalkozik, a Hashflare.io "nagyon csalásgyanús" bányászcég, és ő még a legmegbízhatóbb Genesis-mining.com-ra is csak azt írja, hogy "valószínűleg" valódi.)

1 megjegyzés:

  1. Én is megkaptam az emailt a Hashflare-től, hogy fejlesztésre készülnek. Kérdés, hogy milyen hardvereket fognak használni. A Bitmain tűnik a legbiztosabbnak az Antminer S9-el. Persze lehet van aki gyárt még jobbat, csak nem adja el. Sok függ attól is, hogy a következő 2-3 hétben hogyan alakul a BTC árfolyam, mert ma estétől lesz egy "kis" vadulás biztosan. Én egyébként itt követem a felezést: http://www.thehalvening.com/

    VálaszTörlés