2016. december 22., csütörtök

Nem HYIP, de passzív jövedelem bitcoinban - POLONIEX LENDING

"mozsi" nevű kedves olvasóm engedélyével megosztom Veletek az ő tapasztalatait a Poloniex nevű alternatívcoin (altcoin) váltó piac oldalán működő bitcoin kölcsönadással kapcsolatban.

A Poloniexbot nyitóoldala 2016-12-22-én (forrás: Poloniexlendingbot.com)

A Poloniex a hagyományos kriptodeviza kereskedésen kívül marginális kereskedést is lehetővé tesz felhasználói számára, de egyben kölcsönadási lehetőséget is biztosít a felhasználóinak, amellyel fedezik a margin traderek kölcsönét.

A Poloniexről érdemes tudni, hogy már évek óta stabil piaca a kriptodevizakereskedők számára, így a kockázat jelentősen mérséklődik.


Ezen a címen áttekinthető, hogy hogyan működik az egész. A kölcsönök egyfajta kereslet-kínálat alapon működnek, hiszen bárki tehet kölcsönadásra ajánlatot, a rendszer mindig automatikusan legjobb konstrukciót biztosítja a margin kereskedőinek.

Bővebben a margin kereskedésről és kölcsönadásról itt lehet olvasni:


(Az oldal alján lehet a kölcsönzésről külön olvasni, de "mozsi" azt ajánlja, hogy olvassuk végig az egész oldalt, hogy tudjuk, mi történik itt pontosan. Az oldal angol nyelvű.)

Passzív jövedelemre is szert tehetünk a poloniexlendingbot nevű oldalon, amely egy botot biztosít bárkinek, amely a felhasználó helyett dolgozik. Mindezt 10 százalékos működtetési költség ellenében. A bot a poloniex API-ján keresztül csatlakozik a poloniexes fiókunkhoz. A poloniexes fiókra küldött BTC-t át kell mozgatni a kölcsönzési egyenlegre (lending balance) az egyenleg átvezetés (transfer balances) gombon keresztül. Ezután a bot automatikusan elkezdi felajánlani bitcoinjainkat a lehető legjobb feltételekkel.

Jelenleg poloniexenbitcoinra a napi kamat évi 5,319 százalék egy napra eső része, ami nem jelentős, de van, hogy a kereslet megnövekszik a bitcoin kölcsönünkre, és ilyenkor jóval magasabb kamaton is adhatunk kölcsön.

A botnál manuálisan is beállítható a minimum napi kamat, amin a bot megpróbál kölcsön adni a nap huszonnégy órájában, a hét minden napján.

A bot miután elindítottad és hasznot termel neked, folyamatosan felírja a kezelési költséget, amit majd később is kifizethetsz. Legalábbis amíg nem egyenlítetted ki a tartozásod, addig semmiképpen se kapcsold ki a botot, ugyanis újraindítani csak kiegyenlített számlával tudod, vagyis ilyenkor realizálod a költségeket és azzal már nem tudsz rendelkezni.

Íme a kölcsönző robot címe:


Ez pedig a hozzá tartozó dokumentációé:


"mozsi" személyes tapasztalata szerint, jóval alacsonyabb kockázat mellett tudunk haszonra szert tenni ennek a módszernek alkalmazásával.

1 megjegyzés:

  1. Ha eleged van az ígéretekből és szeretnél pénzt keresni egy megbízható cégnél , akkor ezt megteheted, ha ezért képes vagy tenni is, ahol a regisztráció ésa verifikáció ingyenes:
    http://www.likesxlxpro.nhely.hu/
    Bármi kérdésed van keress email-ben: csaba.kery70@gmail.com

    VálaszTörlés