2017. május 21., vasárnap

Titokban a Szerencsejáték Zrt.-nek dolgozhat a VIPbetadvice?

Ma először tényleg gondoltam rá, hogy a VIPbetadvice valójában a Szerencsejáték Zrt.-nek dolgozhat (hiszen hangsúlyozottan a Tippmixpro.hu-ra adja a tippeket). 

Nemrég hallottam egy Olvasómtól, hogy vannak olyan tipsterek, akik lepaktálnak a fogadóirodákkal és direkt tesznek be rossz tippeket rendszeresen, hogy a játékosok elbukják a pénzeiket.

Ilyesmit eddig fel sem tételeztem - lám, milyen naiv vagyok -, de most, hogy a VIPbetadvice ennyire öngyilkos tippeket küld ki, ami folyamatos bankrollvesztést okoz az előfizetőiknek már tavaly október óta, egyszerűen már nem tudok másra gondolni.

Én tényleg egy kezdő vagyok a sportfogadásban, annyira, hogy tavaly szeptemberben még azt sem tudtam, mi az a bankroll, de én egyedül még így is kiszúrtam, hogy mi a baj a VIPbetadvice tippjeivel és hogyan kéne jobbá tenni.

Ha ők akkora szakemberek, mint amilyennek fényezik magukat, akkor ez a szakértelem miért nem tükröződik a tippjeikben, vagy miért nem elemezték ki a tippjeiket az elmúlt hónapokban és jöttek rá arra, amire én már 30 nap után, zöldfülűként rájöttem tavaly novemberben?

Hol van a VIPbetadvice-ban a márkaépítés, a bevételek növelésére történő törekvés, az érezhető akarat a szolgáltatásaik és a tippjeik egyre jobbá tételére, hol van a kulturált, minden levélre válaszoló ügyfélszolgálat, és a jelenlegiek helyett a szerény, normális hangvételű hírlevelek? Milyen pofátlan hazugság az, hogy a BRONZ csomagjukkal tavaly augusztus óta 7 alkalmas tétkezeléssel 1 millión tartottak volna az ügyfeleik 100 ezer forintos bankrollról indulva, amikor e helyett mostanáig már ÖTSZÖR elvesztették volna a bankrolljukat? Vagy milyen nagyképűség a részükről, hogy aki nem akar előfizetni a gyenge tippjeikre, az szerintük döntésképtelen? Szerintem meg nagyon is döntésképes, hiszen nem akar veszíteni a bankrollok mellett még az előfizetéssel pluszban is! Szintén mekkora pofátlanság volt elsunnyogni hónapokig a hétvégi tippeket változatlan előfizetési díjért arra hivatkozva, hogy a tévénézők meg a helyi szurkolók hatnak az eredményre, amikor valójában a legtöbb meccs hétvégén van és ez mindig így volt a múltban is? Na és amikor - állítólag - hónapokig készültek, hogy kiiktassák a csak VIPbetadvice-nál jelentkező "hétvégi hatást", akkor ahogy visszatértek, a sok felgyűlt tapasztalat alapján rögtön a legelső hétvégén azonnal csináltak egy bankroll vesztést egy 12-es veszteségsorozattal...

Ha az én cégem lenne a VIPbetadvice, mindent megtennék azért, hogy elemezzem, javítsam a tippek hatékonyságát, növeljem a hírnevemet! Én biztos észrevettem volna a hazai fogadások ilyen sikerét, hiszen még az előfizetőikként is észrevettem, hát ők nem ültek le soha a stratégiájukat értékelni? Nem volt a körükben egy olyan tökkelütött, mint én, aki kiszúrja, hogy milyen baromira jó tippek ezek a hazai fogadásra? Vagyis senki sem vette észre egy szakértő tipster csapatban (!), hogy a döntetlen tippjeik 42 százaléka, legfeljebb 3-as veszteségsorozatban hónapokon át hazaira nyer 2,5-ös átlag ODDS-szal, ami még nemzetközi szinten is kimagasló teljesítmény???

De továbbmegyek. Miért nem látok soha semmilyen VIPbetadvice hirdetést, miért nem volt valamilyen normális, bevételnövelő kampányuk október óta, azaz miért tűnik nekem úgy, mintha nem lenne szükségük új bevételekre, mintha megelégednének a jelenlegi állapottal, hiszen a nagy pénzt máshogy keresik? A VIPbetadvice.com mögött álló, 2014-ben alakult Tudta Partner 7 Kft. minden tevékenységét beleértve (nem csak a sportfogadást!), 2015-ben és 2016-ban is egyaránt kb. 5,1 millió forint bevételt szerzett egész évben a nyilvános mérlegadatok alapján. Pedig a VIPbetadvice mögötti Tudta Partner 7 Kft. a cég saját honlapja szerint fő tevékenységként éppen a netes reklámkampányokhoz ért leginkább, idézem: "A tudta.hu rendszerüzemeltető fő tevékenysége az online marketingen belül kiemelten az automatizált és kimagasló konverzióval rendelkező hirdetési, reklám- és értékesítési marketing tevékenység, saját fejlesztésű, egyedi és komplex marketingmegoldásokkal".

Ha ez így van, akkor miért csak az én blogomban, meg hasonló weboldalakon esik szó a VIPbetadvice-ról, na meg van némi fórumtartalom is róluk? És miért nem teszik közzé a múltbéli eredményeiket, mint más tipsterek?

Akarja egyáltalán a VIPbetadvice, hogy az előfizetőik sikeresek legyenek, és pénzt nyerjenek a Szerencsejáték Zrt. kasszájából? Vagy csak beszél róla, mert valójában esetleg éppen az ellentétében érdekeltek?

Persze a fentiek egy összeesküvés-elmélet részei, valóságalapjukról semmilyen bizonyítékom nincs. Viszont minden jelből egyedül ez az összeesküvés-elmélet következik és így már összeállna a puzzle a VIPbetadvice eddig érthetetlen puzzle-darabjait egymás mellé rakva!

KIFEJEZETTEN KÉREM, HOGY GYŐZZETEK MEG, ha valamit a fenti kérdéseim, felvetéseim ellenére rosszul látok, és a VIPbetadvice a 8 hónap alatti 3-5 bankroll vesztéses tippjeivel és a furcsa kommunikációjával valójában baromira az előfizetőik oldalán áll!

Várom a hozzászólásaitokat és előre is nagyon köszönöm!

2 megjegyzés:

  1. Végre újabb színvonalas cikkek, már hiányoltam(unk) ! :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy! Lesznek cikkek a jövőben, és ebben az évben végre tényleg nagyon szeretnék már felmutatni valamilyen normális internetes pénzkereseti lehetőséget, ha lehet, többet is. Dolgozom rajta. Kellemes vasárnapot Neked!

    VálaszTörlés