2017. május 26., péntek

Már nem csak faucet a Freebitco.in: bitcoin kamat, lottósorsjegy és jutalompontok - mindez teljesen ingyen

Egy rövid regisztráció után már nyomogathatjuk is a Freebitco.in ROLL gombját óránként, hogy úgy jussunk némi bitcoinhoz, hogy semmit sem kell befektetnünk és még csak reklámvideót sem kell végignéznünk érte, vagy másokat sem kell behívni a rendszerbe, de még mobilappokat sem kell telepíteni.

Semmit. Egyszerűen beírod a captchát, mellyel bizonyítod, hogy nem vagy robot, és a ROLL megnyomásával már meg is kapod a pénzed a belső egyenlegen. Óránként guríthatsz így, és attól függően, hogy hol áll meg a számláló, minden órában kb. 50 fillér és 50 ezer forint közötti összegnek megfelelő bitcoint írnak jóvá a belső egyenlegeden, melyet a következő vasárnap - alapbeállítás szerint - kérés nélkül kiutalnak a pénztárcádba.

Noha az 50 ezres felső határ kimagaslónak számít a faucetek világában, de természetesen nehéz is megnyerni. Úgyhogy nem ezért akartam írni róla.

Hanem azt akartam bemutatni, hogy - miközben más faucetek megszűntek, amikor a Google letiltotta a reklámjait az ilyen típusú oldalakon - ez a faucet mennyire kifejlődött, vélhetően a világ legnagyobb vagy egyik legnagyobb ilyen típusú játékává.

HI-LO játék: a megnyert - vagy kívülről feltöltött - egyenleg terhére klasszikus HI-LO játékot lehet játszani, melyben meg kell tippelni, hogy a számláló melyik számtartományban fog megállni és a beállított - és sokféleképpen skálázható! - beállítások szerint lehet vele nyerni vagy veszteni pénzt. Matematikailag bizonyítható, hogy tartósan veszteséges a játék, ezért csak óvatosan!

Az Earn rovatban látható feltételek szerint (tehát 0,0003 BTC belső egyenleg felett) évi 4,08 százalék kamatot fizetnek, ami ha nem is sok, de mindenképpen unikumnak számít a bitcoinban kockázat nélkül fizetett kamat. A leírás szerint a tranzakciós díjakból, a HI-LO játék bevételeiből és egy bitcoin bányászfarm bevételeiből fizetik kamatot és naponta jóvá is írják. Korrektül láthatóak a legutóbbi napok kamatjóváírásai és alatta egy kalkulátor azt is megmutatja, hogy a jelenlegi (vagy tetszőlegesen beírt) egyenleggel mennyi kamatot lehet keresni naponta, havonta és évente.

Lottósorsjegy: a gurításokkal és a vesztes HI-LO játékokkal automatikusan lottósorsjegyet is kap a játékos, teljesen ingyen, mellyel részt vesz a heti sorsoláson. A nyeremény természetesen bitcoin, az 1-10 közötti helytől függő összeggel (ezen a héten 0,0015 és 0,76 BTC közötti összeget lehet nyerni). A pénzt a belső egyenlegre teszik és kifizetik a következő vasárnap automatikusan, az alapbeállítás szerint. Lottósorsjegyet - a belső egyenleg terhére, mely feltölthető kívülről is - pénzért is lehet venni, mellyel növelhetők az esélyek.

Jutalompont: gurításonként 2 jutalompontot kap a játékos, 1 pontot az általa hozott tagok gurításai után és a HI-LO játékban elvesztett minden 0,00001500 BTC után megint csak 1 pontot. Állandóak azok a promóciók, melyekben átmeneti ideig ennél több pont is gyűjthető a gurítások során. A pontok sokféle dologra válthatóak be: 1 pont jelenleg 3 satoshit ér, vagyis pénzre is beváltható, de legalább 100 ezer pontot el kell érni ehhez (300 ezer satoshi értéke most kb. 1800 Ft). De aki kellően kitartó, és akár 12 millióig is feltornássza a pontokat, az iPhone készüléket is vehet. De ennél olcsóbban más mobiltelefon, illetve egyéb népszerű kütyük (pl. okosóra, e-könyv olvasó, stb.) is vásárolhatók, már 1 millió ponttól. Emellett hardveres bitcoin pénztárcák vagy ajándékutalványok is vásárolhatók, illetve vásárlásonként 1 napig a gurítások mellé adott bónusz bitcoin, bónusz lottósorsjegy vagy bónusz jutalompont is vásárolható a jutalompontokból. A bónuszokkal maximum párszáz forintot lehet nyerni, de érdekes.

Szóval amit csak lehet ma egy ingyenes faucetből kihozni, az a Freebitco.in esetében mind elérhető, beleértve természetesen a toborzott tagok utáni jutalmakat is.

Érdemes megnézni: https://freebitco.in

A szolgáltatásnak van egy DOGE párja is, ez a https://freedoge.co.in/ , de ennek messze nincs olyan sokrétű nyerési lehetősége, mint a bitcoinos párjának. A DOGE esetében ingyenes gurítás és HI-LO játék érhető el.

Mivel mindkét lehetőség óránként egy-egy gurítást enged, ezért együtt kb. 1 forint és kb. 100 ezer forint közötti összeget lehet nyerni óránként, teljesen kockázatmentesen és garantált pénzként.

A két faucet oldal szerintem kitűnő és kockázatmentes lehetőség gyerekeknek (is) arra, hogy pénzt gyűjtsenek és megtanuljanak takarékoskodni, továbbá célokat rendelni a gyűjtéshez, amivel növelhetik a pénzügyi tudatosságukat és megtanulhatják, hogy sok esetben célszerűbb takarékoskodással megszerezni a vágyott értékeket, mint hitelből egyből megvenni azt és utólag törleszteni. Szintén látható a Freebitco-in oldalon, hogy hogyan hat a minél nagyobb megtakarításra a minél több kamat, sőt, a napi kamatjóváírás miatt csekély kamatos kamat hatás is kimutatható.

Egy gyerek, átlagos szorgalommal évente több ezer forintot garantáltan össze tud gyűjteni a két oldalt együtt használva az ingyenes gurításokkal, de ha szerencséje van, és pár alkalommal a gurítások során többet nyer a minimumnál, vagy befut valamelyik lottósorsjegye is, akkor még többet is nyerhet, akár az évi pár ezer forint sokszorosát is.

Én is megmutattam a közel 10 éves kislányomnak mindkét két oldalt és azóta ő is szokott játszani a saját regisztrációjával, nagyon tetszik neki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése